8 sfaturi pentru alegerea copiii de școală

Private sau publice, bilingv sau nu, laice sau religioase, de aproape sau de departe de casa. Acestea sunt unele dintre întrebările părinților atunci când se întreabă de unde să își înscrie copiii.

pentru a alege o școală de copii, prin propria lor experiență, nu caută cea mai bună școală, pentru că școlile bune sunt multe, dar alegerea cea mai bună școală pentru copiii noștri, care este adaptat la nevoile copilului și a familiei după.

Puncte să fie luate în considerare în alegerea școlii pentru copii

Este important pentru a ajusta criteriile și stabilirea unui sistem de priorități pentru a seta de pe cea mai potrivita alegere.

1 – Nivelul academic de la școală. Este important să se știe dacă centrul educațional cont cu un certificat de calitate. În plus, școala trebuie să pună la dispoziția părinții elevilor dovezi de elevii și părinții să aibă o bună comunicare cu profesorii. Este întotdeauna bun pentru a afla despre nivelul de profesori și de informare a părinților care au deja copii în școală există mai mult timp.

2 – în Cazul în care școala este laic sau religios. variabile ideologice, morale și religioase în școală ar trebui să fie luate în considerare. Fiecare familie are un mijloc de a educa religios copiii, iar școala trebuie să păstreze de învățare.

3 – Proiect de educație. pentru a Studia modelul de învățare pe care școala le folosește. Dacă școala are meditații (prin acest departament poate fi oferit îndrumarea copilului, dacă aveți probleme de învățare sau de comportament), meditații și, dacă aveți o pregătire muzicală, noi tehnologii, sport, etc. Sunt aspecte pe care părinții ar trebui să evalueze, de asemenea,. La acest punct trebuie să distingem două aspecte:

contul scolii cu o metodă alternativă. Este esențial ca metodele sunt certificate de Ministerul Educației și că obiectivele sunt îndeplinite în toate etapele.

– Dacă școala este străină (franceză din liceu German, britanic). Părinții ar trebui să fie conștienți de faptul că, în plus față de limba, suntem leagă copiii cu o cultură și un sistem de învățământ diferit, ceva dificil de a urmări de acasă, dacă nu avem o legătură cu această țară.

4 – Limbi. Înainte, doar școlile unic s-au bucurat de o educație bilingvă. Acum, cele mai multe școli publice, de asemenea, învață alte limbi, ceea ce este un avantaj pentru copii. Este deja dovedit că cu cât mai devreme începe să învețe o a doua limbă, cu atât mai repede poate deveni bilingv.

5 Copii pe clasă. numărul de copii per camera începe să crească acum, din cauza crizei economice, pentru a reduce costurile. Părinții ar trebui să fie conștienți de faptul că un număr mai mare de elevi în sălile de clasă, în atenția profesorilor toată lumea scade. Atenție individuală îmbunătățește calitatea educației.

6 – Distanța față de casă. apropierea de școală până acasă este un factor pozitiv, dar nu decisiv pentru a alege de la școală. Apropierea facilitează deplasarea de copii și facilitează, de asemenea, călătoria de părinți și de locurile de muncă respective și ritmurile lor de viață, fără a gestiona probleme de familie. Cu toate acestea, libertatea de a alege la scoala de copii fara a fi nevoie de condiționat prin cartierul în care locuim sau municipiului deschide o gamă largă de posibilități de a părinților în momentul în care alegerea de centrul educațional.

7 – Activități în afara clasei. Permite copilului de a dezvolta alte competențe și abilități și de a genera o iubire de sport sau un alt tip de petrecere a timpului liber. Ar trebui să folosim activitățile în afara clasei, timp în favoarea copilului și nu de a prelungi zi de școală.

8 – Vizita la centrul educațional. – Un interviu cu directorul școlii și o vizită la facilitățile pentru a dovedi tuturor că școala oferă, este un pas decisiv în alegerea noastră.

Marisol Nuevo

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  7 greșeli ale părinților în primele zile de școală

  ce părinții așteaptă de la o școală religioasă?

  utilizare mai mare de tablete și jocuri video: piores note școală

  Ca școala și universitatea influență asupra succesului copilului tau

  știi cum să faci sarcinile cu copiii tăi?

  Cauze de eșec în școală cu copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012