Profesorii preferate de copii

sigur, într-un colț al memoriei sale există o amintire specială de un profesor care a avut o importanță enormă în viața ta. Pe 5 octombrie se sărbătorește Ziua Mondială a Profesorului, o data stabilită de către UNESCO pentru a onora profesori. În Brazilia, sărbătorim Ziua Profesorului, pe 15 octombrie.

vreau să fac în special un tribut pentru toate cadrele didactice care zi de zi nu sunt limitate numai pentru a învăța să scrie și să adăugați la copiii noștri, dar care sunt în măsură să ia cele mai bune din ceea ce au în interior.

ceea ce înseamnă că profesorul pentru un copil

Din toți profesorii care fiica mea a avut-o în liceu, cred că unele dintre ele au reprezentat ceva mai mult în viața ta. Un profesor bun face copiii să se simtă fericit la școală, să-i trateze cu respect și respect, știe cum să evalueze nu doar notele, dar efortul de copii. Profesorii buni lasă urme pe noi toți, în afecțiunea noastră, în procesul de învățare și în postura noastră în fața unor studii și de viață.

îmi amintesc până azi, și că mulți ani au trecut, profesorul meu în al 2-lea an de școală primară. Ea a fost numit Miriam. Era înaltă, părul lui era foarte mare, și în plus față de îngrijire și înțelegere ne-a dat câteva lecții întotdeauna foarte atractiv. Din învățăturile sale vine din interesul meu pentru lectură și cărți. Unul dintre lucrurile pe care nu voi uita niciodată este o comoară de cuvinte pe care ea l-a adus în prima zi de clasă. În fiecare zi, înainte de a începe lecția, am luat cuvântul în piept, cu care am lucrat pe parcursul întregii lecții cu bancuri, poezii, previziuni și povestiri scurte. Ea a fost foarte special! Eu cred că copiii sunt, în multe cazuri, termometru de eficiența și valoarea de un profesor. Un copil învață mai mult de la un profesor a doua, care consola înțelege, ascultă și consideră, că de un profesor care cere doar, critică și dă ordine. Pentru copii, cel mai bun profesor este cel care seamănă cu mama ei, care se exprimă diferite emoții. Exemplu de profesor, în același mod ca și cea a părinților, reflectate în copii, în modul lor de a se comporta, să se îmbrace, să se raporteze la ceilalți, de a se exprima, de a gândi, de a învăța… În tot! În mâinile tale este, de asemenea, sarcina dificilă de construcție și, în unele cazuri, reconstrucția de copii.

Vilma Medina

Directorul de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  profesorii care lasă urme pe copii

  10 întrebări pe care părinții ar trebui să facă profesorii de copii

  Părinți și profesori pentru a îmbunătăți performanța academică a copilului

  Părinți și profesori, aliați sau dușmani?

  Fraze despre profesori fascinant de Augusto Cury

  Elevii agresivi în clasă. Sfaturi pentru profesori

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012