Du-te cred în colț! O pedeapsă care nu funcționează

Este una dintre pedepsele cele mai clasice: a pus copilul să gândească în colț. Mulți părinți atunci când copilul nu a prezentat un comportament bun. Cu toate acestea, experții avertizează că acest tip de pedeapsă nu funcționează.

de Fapt, copiii vor folosi aceste minute în izolarea sa cred despre ceea ce ai făcut sau să reflecteze asupra acțiunilor lor? Nu, ei nu vor face asta. Copilul va fi distras de orice obiect de dimensiuni mici se găsesc sau se va face-ti imaginatia zbura pentru a ajunge la lume fantastică.

Lucrează pentru a pedepsi copilul, punând-o să cred în colț?

Pentru copii nu este nimic de a merge la colț să cred. Nu sunt eu cel care spune asta, dar experții. Servește doar pentru a permite părinților să aveți parte de clipe de odihnă. Funcția educativă este nul, deoarece copilul nu va folosi acest timp pentru a reflecta sau de a analiza comportamentul său.

ce spun experții, este chiar contraproductiv, deoarece ne puneți copilul să gândim ca o formă de pedeapsă. Dar, gândul, acest semn de inteligență, sau reflecție critică se transformă în ceva rău atunci când este utilizat ca o pedeapsă.

copiii de până la 6 ani nu sunt în măsură să analizeze într-adevăr acțiunile lor. Înainte de această vârstă doar repeta de câteva ori acolo, în colțul lor de gândire: ‘m-am gândit la mami, pot să mă duc?’ De aceea, părinții ar trebui să adopte alte forme, atât înainte, cât și după, ca dialog sau chiar pedeapsa, dar nu punitiv, ci mai degrabă de învățământ.

ce este pedeapsa educație? Dacă copilul a aruncat cu apă pe podea pe scop, ea ar trebui să mop podea sau vopsea un perete va trebui să-l curețe. Este important ca părinții să fie ferm în timp să-i contrazică și să susțin că comportamentul său nu a fost corectă și învăța copilul să-și asume consecințele.

expertii recomanda ca pedeapsa să fie aplicată întotdeauna că copilul ar putea avea o alternativă la reparații de eroare, care este, dacă te-a lovit cineva ar trebui să-ți ceri iertare, dacă te-a prins ceva care nu era a lui, va trebui să se întoarcă.

Daca iti trimiti copilul la colț, ea nu va ști de ce a fost rău ce-a făcut și nu va avea posibilitatea de a repara o eroare. În plus, ea va ajunge apoi folosit pentru această pedeapsă, cu toate naturale. Este posibil ca ea merge la scaunul din colțul de pedeapsă, fără de care ne-am putea întreba ea.

Alba Caraballo

Editor de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  lipsa de disciplina la copii

  Va fi de gândire în colț! O lecție pentru copii

  Cum să aplice pedepse corporale la copii

  Cele mai frecvente erori care sunt comise cu pedeapsa

  5 semne care indică faptul că fiul nostru este situată

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012