Ce să fac atunci când veți începe să lăsați copilul dinti

Până la patru sau șase luni, bebelușii încep să saliveze destul de des. Gingiile începe să rupă și ei sunt agitat și nervos, și au tendința de a lua totul de la gura lor, mai ales pe mâini, ca o modalitate de a scuti de disconfort lor, prin aspectul lor, primii dinti de lapte. Ce grijă părinții ar trebui să aibă în acest pas?

Grija pentru producția de dinti pentru copii

la nașterea primului puțin dinții copilului pot să apară fără durere, dar uneori poate deranja pe copii și să le facă furios. În aceste momente este foarte important pentru înțelegerea și grija de mama ta și tatăl tău. Atunci când dinții de fiica mea a început nașterea a fost un moment de mare bucurie. Cu toate acestea, am văzut atât de nervos și m-am simțit foarte neajutorat pentru a ajuta la ei. Am considerat și am adunat câteva sfaturi de la niște prieteni și sfaturi de la medici pediatri, și aici vă voi împărtăși câteva sfaturi care cred că sunt foarte importante pentru acești pași:

1 – copilul salivează mult: Este important să păstrați fata de copil este întotdeauna curat și ordonat. Cu o cârpă de bumbac sau tifon subțire și moale, este recomandabil să ștergeți excesul goo că are copilul, și pentru a evita care provoca iritații pe piele sau eruptii cutanate. Atunci când copilul este adormit, a pus o cârpă sub cap să înghită saliva.

2 – acasă căi de Atac: sunt două lucruri pe care le pot face pentru a calma durerea și disconfortul de dinți: pentru a freca gingiile bine ușor cu vârful degetelor (bine curățată), și să dea copilul tau ceva care te poate musca. Alege un mai, cu o dimensiune și material potrivit și adecvat pentru această ocazie. Există cercuri care pot fi plasate în frigider și sunt ideale pentru că copilul poate musca. Este de asemenea posibil să se ofere copilului o cârpă sau o cârpă de bumbac, care anterior au fost plasate în frigider. La mordedores și cârpe reci va atenua durerea cauzata de ieșire a dinților. Nu este recomandat să folosiți mai mult de atât.

3 – Alăptare și hrănirea cu biberonul: copii nu trebuie să pleci de nursing când primii dinti incep sa se elimine. Un singur lucru nu interferează cu celelalte.

4 – Pediatru: Dacă observați că copilul nu este liniștitor în orice mod, și că, în plus, acesta prezintă un pic de febră, este recomandat să-l ia la pediatru. Numai aceasta poate indica unele medicamente orientate spre aceste cazuri. Nu dau remediu fără sfaturi medicale pentru copilul tau.

Vilma Medina

Directorul de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  ordonanța de naștere dinților de lapte la copii

  Recomandări pentru a vizita nou-născut și mama

  de Curățare dentare. Interviu cu Gustavo Camañas

  Primul Ajutor la copii

  10 lucruri pe care nu le stii despre dintii de copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012