Unii copii au depășit autism cu timpul

trebuie să recunosc că până de curând am avut foarte puține informații despre autism. Cu toate acestea, în acest an fiul meu este de partajare în clasă cu un copil cu sindromul Asperger, care este un tip de autism. Acest copil are o mare capacitate intelectuală și, cu toate acestea, dezvoltarea socială este în spatele colegii lor. Sindromul Asperger este o tulburare în autism, chiar dacă caracteristicile lor sunt diferite.

mama acestui copil este un luptător. Ea a fost explicând fiecare de unul dintre părinți, în care constă tulburare de fiul său și ne-a cerut ajutorul, astfel încât copiii noștri să înțeleagă de ce copilul s-a comportat într-un mod special. Ea este întotdeauna atent, este conciliant, capabil și puternic. Aceasta mama are un viitor promițător, deoarece copiii cu sindromul Asperger, în comparație cu alte forme de autism pot avea o probabilitate mai mare să se transforme în adulți independenți și duce o viață absolut normală.

Un studiu confirmă faptul că unii copii biruit autism

cu toate acestea, o ușă de speranță deschide, atât pentru autism și pentru rudele copiilor cu autism. Potrivit unui studiu sponsorizat de Institutul Național de Sănătate Mintală din Statele Unite ale americii, unii dintre copii au fost diagnosticați cu autism în copilărie pierde simptome ca au crescut. Studiul, realizat de Dra. Deborah Fein, Universitatea din Connecticut studiat 34 copiilor care, în primii ani a fost diagnosticat ca autist.

raportul Care rezultă din acest studiu este primul dintr-o serie care va analiza mai profund natura schimbării pentru acești copii, să știți că, chiar dacă acestea au fost diagnosticați ca autiști, acum par a fi de până la egalitate cu semenii lor de aceeași vârstă. Echipa continuă prin studierea și analizarea datelor despre schimbările din creier funcție de acești copii și dacă ei încă mai au deficite sociale de deșeuri.

cercetătorii în studiu a colectat o gamă largă de informații despre copii, inclusiv a datelor de imagistica cerebrală structurală și funcțională rezultatele de psihiatrie, precum și informații despre terapii care copiii primesc.

directorul de NIMH, Dr. Thomas R. Insel, a explicat că toți copiii cu autism sunt capabili de a avansa în terapie intensivă, deși această intervenție nu explica rezultatele obținute. Speranța noastră este că studii suplimentare ne va ajuta să înțelegem mai bine mecanismele care au participat în această perioadă de tranziție, în care tulburare a dispărut, și că fiecare copil poate avea cel mai bun posibil.

cercetările pe această temă sunt încă în curs de desfășurare. În orice caz, aceasta este o veste bună pentru mame și tați de copii cu autism.

Alba Caraballo

Editor de GuiaInfantil.com

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp


  • Comentarios
  • Legate

    are nevoie de un copil autist: cum să le înțeleagă

    O alternativă bună la Internet pentru copiii cu autism

    10 sfaturi pentru părinți de copii cu autism

    O lipsa de soare poate desencadear sau autism

    expresia absent de copii cu autism

    10 miturile FALSE despre autism infantil

    0 comentarii

    O mais visitado

    10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

    copiii pot învăța cu visele lor

    riscurile muncii la o femeie gravidă

    provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

  • Quem somos
  • Termos de uso e privacidade
  • Leute știu
  • Anunciantes
  • Mapa face site-ul
  • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

    Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012