7 alimente pentru dureri de stomac de copii

Mulți copii se plâng de dureri de stomac pentru nici un motiv aparent. Și, mai ales dimineața. Cauzele pot fi numeroase: de la o ușoară inflamație a pereților stomacului (gastrită), chiar și o ușoară indigestie. Poate că unele alimente pe care copilul se simte rău (cum ar fi proteine din lapte) sau un virus pasager a atacat.

Cel mai logic lucru este de a lua pe fiul nostru la pediatru pentru a face teste și să încerce să descopere sursa acestei dureri. Dar, între timp, putem încerca pentru a atenua acest inconvenient. Există alimente care promovează stomac. Ne informează.

Ce alimente poate da la copil atunci când te doare stomacul

Desigur, bunul simț te face să respingă alimente care pot face rău la stomac, cum ar fi cele care includ o mulțime de grăsimi sau condimente cum ar fi piper. Dar, ce alimente calma durerea de stomac?

1. Papaya: Este un fruct capabil de a reduce inflamația stomacului. De asemenea, este recomandat în caz de ulcere gastrice. Vă puteți pregăti un suc de papaya bate într-un blender. Cu o jumatate de papaya, o sticlă de apă și un colherinha de miere va avea un suc delicios împotriva durerii de stomac. Dacă doriți, puteți adăuga câteva semințe de in, un puternic anti-inflamator.

2. Supa de pui: majoritatea copiilor le place supa. O supa poate fi hrănitoare, ușor, și foarte benefic în caz de gastrită. Se prepară o supă cu păr de înger și de a folosi carne de pui fiartă, pentru că aveți, de asemenea, o creștere de proteine. Supa este absorbită cu ușurință și este un bun aliat împotriva greață.

3. Pere sau banane: Două fructe excelent împotriva dureri de stomac și că fiul tău ar trebui să-l iubesc. Este bine că banane nu foarte coapte (ușor de verde), deoarece conține enzime care sunt benefice împotriva inflamație a mucoasei gastrice. Para este un fruct recomandat pentru persoanele cu un stomac blând’. Puteți face o vitamina de banane și pere, adăugând un pahar de apă.

4. Orez alb: orez alb este bun împotriva gazelor și acizii din stomac. Prin urmare, este recomandat în caz de probleme gastrice. Folosiți un pic de ulei de măsline și este recomandat să nu se serveste cu rosii.

5. Miere: Una dintre marile mituri care există în jurul meu care este un aliment „puternic” pentru stomac. Acest lucru este fals. Mierea contribuie o listă foarte mare de beneficii. Între ele, întărește sistemul imunitar, elimină toxinele și reduce inflamatiile, de asemenea, stomac. Poate fi dat cu un pic de apă caldă în dimineața.

6. Infuzie de musetel: este ideal de plante pentru a aduce cele mai multe beneficii pentru stomac. De protecție și repararea membranei, gastric. Este recomandat în caz de indigestie, greață sau vărsături.

7. Apă de nucă de cocos: apă de nucă de cocos are proprietăți anti-inflamatorii și antibacteriene. În plus, este foarte hidratanta, mai mult decât orice băutură izotonică pe care îl putem oferi copilului când vomită. Nucă de cocos de depanare, curăță stomacul și dă energie.

Stephanie Stephen

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Abuzul de antibiotice la sugari și copii

  Cum să se hrănească un copil care este bolnav

  acasă căi de Atac pentru dureri de gat la copii

  atunci Când copiii pot mânca sare și zahăr

  Mama, ce avem azi la cina?

  5 mituri despre fast-food pentru copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012