7 sfaturi pentru a trata tuse uscată în noapte la copii

Ai auzit vreodată acest tip de tuse copilul tau? O tuse uscată, un pic ‘afônica’, o tuse care o numim populară formă de tuse catelus’… Este o tuse care este generat de o iritație în gât, care se manifestă de multe ori în atacuri, compulsiv și care devin mai acute în noapte.

Acest tip de tuse poate fi generat de un virus. Știi?

ce este tuse uscată la copii

Daca bebelusul tau pare că plânge cu raguseala pentru tuse, pentru ca daca el a fost latră, și, probabil, este o tuse uscată. În realitate, este o inflamatie a tractului respirator înaltă. Afectează în principal laringe și trahee. Prin urmare, această raguseala si tusea asta ca daca ai fost ‘tragerea’ ceva. Dar, ceea ce este sursa ta?

O tuse uscata poate fi rezultatul unui virus care se termină declanșarea această inflamație, și, prin urmare, acest tip de tuse. Se întâmplă mai des la copii mai mici, de la copil până la copii de 3 ani. Cu toate acestea, ea poate afecta orice. La început este ușor. Puteți obține să fie severă dacă inflamația crește, iar copilul, în plus față de tuse și sforăitul începe să emită un sunet de „fluier” de a respira. Dacă, în plus, ea respiră cu dificultate, accelerarea este un simptom care indică faptul că ar trebui să fie luate imediat la spital.

Dar, aceasta tuse poate fi, de asemenea, un sequel la un simplu rece. Fără febră. Deci numai atacuri sistematice tuse. În plus, acesta este un tip de tuse care devine mai acută pentru noapte. Ce putem face să-l trateze?

Sfaturi pentru a calma tuse nocturne de copii

1. Umeziți cameră. abur rece, nu fierbinte. Cel mai bine este de a utiliza un sistem de umidificare rece.

2. Că copilul dormi cu capul usor ridicat. Pentru a face acest lucru, pune prosoape pliate sub saltea, numai în partea de sus.

3. O jumatate de ceapa pe o farfurie. Functioneaza pentru ceapa cauze respiratorii să crească.

4. O infuzie cu cimbru, rozmarin si eucalipt, și un pic de miere. mierea calmeaza gât, și rozmarin și cimbru are proprietăți dezinfectante. Eucalipt este bun pentru sistemul respirator. Puteți pune, de asemenea, această infuzie aproape de locul unde dormi pentru a respira.

5. Face un sirop de miere cu suc de lamaie. Dacă vă pot da un pic pe tot parcursul zilei, cu atât mai bine. Mierea calmeaza iritatia si lamaie exercită o acțiune antivirală și antibacteriană și, în plus, crește de apărare.

6. Ciocolata neagra este bun împotriva tusei. Bucurați-vă! Doar un baton de ciocolată înainte de culcare.

7. Evita produsele lactate înainte de a merge la culcare. Dacă copilul are mucus, asta le va face să fie mai gros. Crește cantitatea de lichid. O supa este cel mai bun înainte de culcare.

Stephanie Stephen

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Copii cu astm. Astm copilarie

  Flegma în copii și în copiii

  Cum de a combate tusea și febra la sugari si copii mici,

  vacina împotriva coqueluche timpul sarcinii

  Sfaturi de casă pentru a calma tusea noaptea de copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012