De ce este periculos să lăsați copilul în mașină în timpul iernii

bunica de mic a avut o multime de lucruri de făcut, dar în acea zi ea s-a angajat în îngrijirea copilului. A lăsat copilul în mașină, și ca era foarte frig, era prea si a dat drumul la căldură (căldură).

sarcinile de la bunica s-au extins și s-a întors la mașină după cinci ore. Cel mic a murit. Era iarnă, dar paradoxul este că a murit de accident vascular cerebral de căldură (insolație).

de Ce este periculos să lăsați copilul singur în mașină

Acest eveniment teribil a avut loc în Walker, Georgia (Statele Unite) și servește ca un avertisment. Hipertermia poate întâmpla atât în timpul verii și în timpul iernii. În acest caz, temperatura ambientală a fost de 11, dar razele de soare încălzit vehicul rapid. Acest lucru, împreună cu încălzire și haine grele ale copilului transformat interiorul vehiculului într-o „capcană” de peste 40ºC. Temperatura maximă pe care organismul sprijin este 42ºC.

Desigur, în timpul verii, riscul de a suferi un accident vascular cerebral de căldură crește, dar nu putem download ‘garda’. Iarna ne invită la casa de copii în exces. Se simt aceeași temperatură ca cea a unui adult, inclusiv un pic mai mare. Pentru că trebuie să ne gândim că ei merg rece?

eroare prea mică și, împreună cu a lăsa copilul singur în mașină poate fi teribil. Dacă acasă la fiul său în exces și a pus-o încălzire foarte puternic, puteți genera același efect, dacă ai pus copilul într-o mașină închisă pentru mai mult de 60ºC.

Ca temperatura din interiorul vehiculului crește și modul în care aceasta afectează copii

soarele determină temperatura din mașină crește cu fiecare 10 ° C în raport cu temperatura mediului ambiant în doar 15 minute. Imaginați-vă ce s-ar putea implica. În vară, 35 ° C, se poate întâmpla ca vehiculul ajunge la 60 ° C în interior, în doar 20 de minute (cu 20% mai mult daca masina este de culoare închisă). Locuri de căldură în sus și ajunge la 64 ° C, ceea ce duce copilul pentru a depăși într-un timp scurt la 40 ° c în organism.

Un adult este capabil de a reglementa temperatura interioară mult mai bine decât un copil. La un copil, în sistemul care regleaza temperatura corpului este încă imatur. Temperatura poate crește până la de trei ori mai repede decat un adult. Pentru acest motiv, suferă mai mult de creșterile bruște ale temperaturii.

atunci Când există un accident vascular cerebral de căldură, organele vitale începe să eșueze, pentru că ei nu sunt capabili să suporte temperaturi la fel de mare. Respirația se accelerează, precum și rata de inima. Apare febra și scăderea stării de conștiență. Acest lucru este cunoscut sub numele de hipertermie. Se poate întâmpla în doar 20 de minute, și poate fi mortal în doar două ore.

soluția pare evidentă: nu lăsați niciodată copilul singur în mașină, nici vara, nici iarna. Și amintiți-vă, dacă Te simți căldura? De asemenea, el a!

Stephanie Stephen

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  copilărie Diareea: cauze, tratament si prevenire

  cantitatea de apă Pe care copiii ar trebui să bea

  Copii sugari la soare: nu cred că chiar despre asta!

  Cum pentru a preveni deshidratarea la sugari sugari

  pericol în a-ți lăsa copilul în mașină, în vara

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012