Părinții: mai multă atenție la igiena copiilor

Este normal ca pe măsură ce copiii cresc, mergem lăsându-vă pentru a viziona un obicei care este foarte important: sa liberă. Dar, din ce am auzit de la un prieten care este un profesor de școală primară, există părinți care nu învață și atât de puțin cere ca copiii lor să urmeze obiceiuri de igienă.

Acest prieten mi-a spus că acolo sunt copii care ajung în sala de clasă într-o stare tristă, cu un miros puternic de sudoare, au cerumes în urechi, haine murdare și unele sosi cu hálitos a cavității bucale, care fac un om mort ridica din nou.

5 obiceiuri de igienă a copiilor

igiena este o necesitate care urmărește bunăstarea și starea de sănătate a organismului, și chiar preveni unele boli. Igiena este o măsură care ar trebui să fie monitorizată atât acasă cât și la școală. Igiena corpului, îmbrăcăminte, alimente, mediu…

1. Igiena corpului: baie de zi cu zi elimină resturile de sudoare, secretia glandelor sebacee, iar microbii de pe piele, păr, urechi, etc.

2. Igiena orala: dintii ar trebui să fie spălate de cel puțin înainte de a vă culca și când te vei scula. Eliminarea resturile de alimente ajută la prevenirea cariilor dentare și de a menține dinții.

3. Igiena mainilor: Sunt piesele cele mai mârșave și spurcă. Poate fi transmiterea de microbi, atunci când copiii mici să le aducă la ochi, urechi, gura, etc. Spălați-vă pe mâini înainte și după masa de prânz și în orice moment este un obicei pe care ar trebui să nevoie de copii.

4. Igiena picioarelor: Este o parte prevede dezvoltarea de micoze, infectii cauzate de ciuperci, care pot da naștere la miros urât. Ar trebui să ne taie unghiile de la picioare, mâinile o dată pe săptămână.

5. Igiena de îmbrăcăminte: îmbrăcăminte este curat. Foarte important, nu re-utilizați haine deja utilizate, cum ar fi șosete, lenjerie de corp, etc. Evita hainele care este strâns care împiedică respirația corpului.

În orice caz, este important că, chiar dacă copiii cresc, nu reușesc să vegheze asupra lor obiceiuri de igienă. Este întotdeauna bine să-i întrebi dacă au deja nichel periat dinții, dacă nu ați uitat să utilizați un deodorant, dacă ați curățat urechi, dacă au spălat pe mâini, etc.

Vilma Medina
, Director de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Cum să se spele haine pentru copii

  Cum pentru a curăța urechile copilului dumneavoastră

  atunci Când copilul dă de lucru să taie unghiile

  Mame și tați pentru prima dată și de protectoare cu copiii lor,

  pericolele de pudră de talc pentru copii

  Sfaturi pentru parfumarea copii si bebelusi

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012