Mai bine câini decât la pisici pentru pielea copiilor

animalele De companie nu numai că se adaugă doze mari de caldura si afectiune pentru dezvoltarea copiilor. Având un animal de companie la domiciliu necesită un angajament din partea pic de îngrijire, de igienă, etc. Pește, broaște țestoase, pisici, sunt exemple de astfel de animale de companie, tot ceea ce, fără îndoială, câinii sunt favorite. Nu numai pentru că este o companie mare, dar, de asemenea, deoarece acestea sunt mai puțin acestea provoacă alergii la copii.

în același mod ca și congestia nazală și lacrimejo, eczeme la nivelul pielii sunt simptomele alergice mai frecvente. O leziune inflamatorie a pielii poate da naștere la mult mâncărime. În plus, distribuția lor este concentrată pe față, în partea inferioară a nasului și bărbie. Poate afecta, de asemenea, zonele cu falduri mici, cum este cazul de genunchi și coate.

Alergie la caini si pisici

Dacă se alege un animal de companie pentru copilul tau, cel mai bine este că știi că dezvăluie o căutare care a fost făcută de oamenii de stiinta de la Universitatea al Spitalului de copii din Cincinnati (Statele Unite). Ei au examinat cazuri de 636 de copii în vârstă de până la patru ani, prin care au unul dintre părinți este alergic, au avut un risc ridicat de a dezvolta alergii. Scopul acesteia a fost de a evalua rolul de 15 alergeni în dezvoltarea de această tulburare, în plus pentru a evalua în ce măsură a avut influența de a avea un animal de companie ca pisica sau câinele.

rezultatele au aratat ca copiii care au dat teste pozitive pentru alergie la caini avut un risc mai mic de a dezvolta eczeme derivate din cele de mai sus mentionate de sensibilizare în primul an de viață au avut propria dvs. la domiciliu. De asemenea, au constatat că copiii alergică la câini, care nu a avut nici un contact cu câini, aveau un risc de patru ori mai mare de a prezenta această alergie dermatologice. Acest lucru nu înseamnă că societatea de câini este întotdeauna pozitiv. Pentru copiii alergici la aceste animale nu este recomandabil de a avea câini atât de aproape, pentru a preveni alergie se transformă în astm.

De asemenea, studiul concluzionează că copiii care au avut pisici în timpul primului lor an de viață și după ce s-au dezvoltat o alergie la acest animal, aveau un risc de 13 ori mai mare decât în prezent eczeme pe piele. Pisica, potrivit oamenilor de stiinta, este mai agresiv ca un alergen de câine. Alergia este dependentă de o proteină care elimină prin salivă, și ca pisicile ling mult, saliva ta rămâne în păr.

Vilma Medina

Directorul de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Un animal de companie nu ar trebui să fie o jucărie pentru copii

  care sunt beneficiile pentru copii de a avea un animal de companie

  Când de Crăciun cadou de care copilul este un animal de companie

  Animale de companie, cei mai buni prieteni de copii

  Părinții: mai multă atenție la igiena copiilor

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012