Ceea ce se simte ca pentru copil, atunci când mama face sex în timpul sarcinii

ce simte copilul în pântece în timp ce părinții ei au sex? Este posibil pentru a face unele daune la copil? Copilul va rula orice risc? El va fi un fel de percepție a ceea ce se întâmplă? Aceste întrebări, cele mai multe tați pentru prima dată, chiar dacă ar putea părea exagerat, plin de naivitate, temerile sau lipsa de informare.

Fie ca aceasta poate, în capul tău, nu te opri filare faptul că „cineva” cu atât mai mult că partenerul tău este cu tine în orice moment. Vom lua la întrebări referitoare la relațiile sexuale în timpul sarcinii și ce se întâmplă cu copilul tau.

Sex în timpul sarcinii. Ce simte copilul?

dorinta sexuala in timpul sarcinii variază mult de-a lungul celor 40 de saptamani de gestatie. Cu toate acestea, specialiștii prevăd o creștere a apetitului sexual la femeile gravide, chiar dacă mulți părinți se străduiesc să raporteze, fie cu glumele lui sau nu, că sexul este terminat cu proiectarea.

Multe femei aleg să-și reprime acest dorinta sexuala, de teama de a face unele daune la copil in timpul actului sexual. Cu toate acestea, este unul dintre cele mai bune momente, pentru că sexul nu mai este axat pe proiectarea și hormoni va îmbunătăți relațiile sexuale. Și, mai presus de toate, copilul nu va suferi daune, pentru că:

– copilul este protejat în uter prin lichidul amniotic, un lichid care înconjoară copilul și servește ca un amortizor de șoc la presiunea externă, mișcări spasmodice, cade, sau zgomote din exterior. Prin urmare, nu este posibil de a primi fără a lovit ca un rezultat al mamei tale să întrețină relații sexuale.

– atunci Când mama ajunge la orgasm, contractele uterului și copilul poate simti o presiune. Nu este o senzație dureroasă, nu inconfortabil, și nici nu implică faptul că declansa contractii, care va începe la naștere.

– s-A dovedit că rata de inima de copil crește în cazul în care mama poate avea sex, dar care este în curând să scadă într-un mod normal fără ca acest lucru poate afecta copilul.

– copilul poate păstra tăcerea. Același lucru poate apărea atunci când mama a menține o activitate fizică, copilul poate dormi sau relaxat, ‘lulled de mișcări. Cu toate acestea, atunci când mama este mult mai relaxat, copilul se dovedește a fi mai activă.

sexul în timpul sarcinii este contraindicată când există riscul de avort spontan sau naștere prematură, dacă există sângerări vaginale, placenta previa, sau nu există pierderi de lichid amniotic.

Alba Caraballo

Editor de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Cele zece cele mai frecvente intrebari ale femeilor gravide

  sex în timpul sarcinii nu este suficient pentru naștere

  Cum orgasm se schimbă după naștere

  Kamasutra para gestani în

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012