10 alimente interzise la sugari înainte de 2 ani

stomac delicat de un copil nu se admit nici de mâncare. Procesul de maturare că sistemul digestiv are nevoie de cauzele care copilul nu este gata pentru a digera anumite alimente în timpul primei lor luni de viață, și, în plus, laptele matern este suficient pentru a acoperi nevoile alimentare.

cu toate acestea, de la 6 luni, copilul are nevoie de alte elemente nutritive pediatri și de a oferi recomandări pentru părinți despre cum, când și în ce ordine pentru a introduce alimente în dieta copilului.

Alimente pe care copii nu ar trebui să mănânce

Unele cercetări arată că un procent ridicat de copii sub vârsta de 2 ani deja bea sucuri sau băuturi răcoritoare, mânca dulciuri sau snacks-uri sarate. În orice caz, căutările nu sunt necesare. Sigur ai văzut vreodată un copil cu vârsta sub 24 de luni, cu o pungă de dulciuri, biscuiți sau sucuri industriale. Cu toate acestea, acestea sunt alimentele care nu ar trebui să fie dat la un copil înainte de 24 de luni:

luna de Miere: acest aliment poate fi contaminat cu o bacterie responsabile pentru transmiterea de botulism. În plus, deoarece sistemul imunitar al copilului este încă în dezvoltare, aceasta ar putea suferi de o alergie la polen. Inclusiv ar putea suferi de sufocare atunci când a lua acest aliment atat de gustos.

– bomboane și dulciuri: au un conținut ridicat de zahăr, amidon și coloranți, substanțe total inutile la această vârstă. Dulciurile pot contribui la generarea de copilărie obezitate și carii in gura de copii.

Prăjituri confeitados industriale: au o mulțime de grăsimi trans, cele mai nocive și uleiuri mai putin sanatoase. În plus, acestea au un conținut ridicat de zahăr.

– Fructe uscate: sunt alimente care pot provoca alergii. Nucile, alunele sau migdalele sunt alimente bogate alergeni. Tu nu ar trebui să intre în dieta înainte de 5 sau 6 ani.

– Băuturi răcoritoare: au un conținut ridicat de cofeină, zahăr și aditivi chimici care pot provoca leziuni intestinale și gastrice copii. În plus, poate produce schimbări în somn a copilului.

– Mezeluri: mare sursă de sufocare la copii. Copilul se poate sufoca cu ușurință.

– Pește-spadă și ton roșu: este un pește cu un conținut ridicat de mercur, astfel încât copilul nu ar trebui să mănânce până la 3 ani.

– Conserve: Conține prea multă sare și conservanți necesare pentru a prelungi valabilitatea acestuia.

– Inline: au cantități mari de sare și grăsimi.

– cutie de Suc: este de preferat să lucrez în casă și, astfel, să evite zaharurile și alte componente, cum ar fi nectar.

Alba Caraballo

Editor de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  puterea, un drept esențial pentru copii

  Puteți pune o dieta copilului?

  Nimic de spanac, ton sau pește spadă pentru copii și femeile gravide

  Beneficiile de ulei de măsline pentru copii și femei gravide

  Importanta de vitamina E pentru copii și femei gravide

  7 alimente pentru dureri de stomac pentru copii

  constipație copil. Scaun de copii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012