Cum pentru a evita riscul de obezitate la copii

obezitatea infantila este una dintre temele care ne interesează astăzi. Există date alarmante despre creșterea excesului de greutate la copii, atât de mult încât Organizația Mondială a Sănătății (OMS) afirmă că 42 de milioane de copii suferă deja de obezitate.

mai multe și mai profesioniști și instituții care lucrează pentru a dezvolta gradul de conștientizare în legătură cu această gravă problemă de sănătate, și în consiliere despre obiceiuri alimentare bune de la acasă și în școli. Pentru a evita riscul ca copiii noștri să devină obezi ar trebui să fie atent, deoarece primii ani de copilărie, atunci când acestea se formează bazele pentru o alimentare corectă și pentru a continua monitorizarea chiar și atunci când putem.

cazurile de obezitate din copilarie aumentaram

Potrivit OMS, excesul de greutate nu este doar o problemă a țărilor bogate. Din cele 42 de milioane de copii sub varsta de cinci ani care au obezi, 35 de milioane trăiesc în țările în curs de dezvoltare sau cu venituri mici. Preocuparea e atât de mult că este deja studiază să oblige guvernele să ia măsuri pentru a lupta împotriva obezității infantile.

o Mare parte din timpul liber al copiilor noștri pot fi asociate cu consumul de băuturi răcoritoare, gustări și alimente pic sănătos, cu mare de grăsimi și zahăr. De multe ori părinții trebuie să meargă împotriva curentului, în această societate de exces și consumul necontrolat în toate domeniile, deoarece suntem cel mai responsabil pentru hrana lor și educație.

Trebuie să-i învețe cum să fie echilibrat. Aportul de calorii ar trebui să fie proporțională cu cheltuielile caloric în activitățile de zi cu zi. Ieșire dieta ideală când în când nu are prea mare importanță, dar când se transformă în obiceiurile de zi cu zi, da, este o mare problemă.

de multe ori în mod Eronat lăsați copiii să-și aleagă mâncarea și toate tipurile de oferte nu este recomandat, dar rolul părinților este de a le arăta o serie de alimente sanatoase, printre care ei pot alege, de exemplu, o banana, un sandwich de branza sau sunca, un iaurt, sau chiar un tort de casă sau tipic pâine cu ciocolată pentru gustare de după-amiază. În varietate este gustul!

O hrană sănătoasă nu trebuie să fie monoton. Apel la ușor și rapid poate ajunge în trecere în cont este prea mare. Puterea este mai importantă parte a dezvoltării fizice și intelectuale a copiilor noștri; în bucătărie este, de asemenea, parte din cultura noastră.

publicitate si lipsa de timp ne-a invitat la noi nu se mișcă, nici măcar pentru un minut să se bucure de viață. Gătit cu copiii noștri și să le predea feluri de mâncare simple și de a stabili programe pentru masa de prânz și am mâncat împreună, mi se pare fundamental pentru a îmbunătăți relația de familie. Toate acestea implică obiceiuri sanatoase nu numai pentru copiii noștri, dar, de asemenea, pentru întreaga familie. Este de remarcat faptul că de ciclism în familie, juca mingea și de a practica activități fizice zilnice este de asemenea esențială în zilele de astăzi.

Patro Gabaldon

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  efectele de dulciuri și bomboane în greutate de copii

  5 mituri despre fast-food pentru copii

  atunci Când într-adevăr începe să obezitatea la copii?

  Învățați-vă copilul să mănânce din uter

  Puteți pune o dieta copilului?

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012