Știi cum să faci sarcinile cu copiii dumneavoastră?

la acompaniament de un adult la momentul de a face taxelor este important în primii ani de primar pentru unii copii, dar nu pentru toate. La început copiii au nevoie de sprijinul și de cunoaștere a unor instrumente și sfaturi pe care le putem învăța. Apoi, odată dobândit, nu va fi nevoie de prezența noastră, cu excepția cazului în care doriți să ne întrebați despre cum se depanează orice dificultăți.

Cum pentru a ajuta copiii cu sarcinile de la școală

ideea De a ține evidența copiilor în îndeplinirea sarcinilor sale își propune să-i ajute să se transforme într-elevii responsabili și independenți. Sfaturi pentru părinți cu privire la sarcinile de copii:

– Este important să se stabilească cu ei de la început, un timp și un loc pentru a dezvolta sarcini.

– distribuirea de timp, capacitatea de concentrare și tehnici de studii sunt valori pe care trebuie să meargă pe inocula le în zi-cu-zi. În funcție de volumul de muncă al fiecărei substanțe și de capacitatea individuală de fiecare dintre ele, vom distribuirea timp pentru noi nu alongarmos prea mult cu o poveste în detrimentul alteia.

– Aceasta din urmă este în conformitate cu nivelul de concentrare a copilului este de a ajunge, cât mai puține elemente de distragere a atenției, ea are în jurul ei (tv, muzica, telefon), mai util va fi pentru ei, sarcina de taxe și înainte de a termina-le pentru a dedica la un alt lucru.

– Și, în sfârșit, să te ducă la cel mai de învățare este de a pune în practică unele tehnici simple de studiu nu există nici un punct În a pierde timpul de învățare conținutul de memorie, dacă copilul nu a înțeles nimic. Diagramele și rezumatele sunt importante pentru a asimila si de a invata. Ca părinți responsabili ar trebui să ne dea ajutor și răspunsuri, instrumente de lucru, dar nu a terminat lucrările să se încheie în curând și du-te la culcare.

dăruire și efort inițial va servi pentru a ajuta subiectul taxelor nu delongue nu fi pierdut în timp, devenind o pacoste problemă în familie. Este posibil ca parintii sunt prea protectoare, care preferă să facă îndatoririle copiilor lor, în fundal, ceea ce se realizează este de a nega copiilor lor posibilitatea de administrare, de a organiza și de a fi responsabil. Pe de altă parte, dacă putem participa la obligațiile sale, dar fără să deranjez prea mult, vom fi în măsură să cu copiii noștri pentru a dobândi obiceiul de a studia, asta este ceea ce vrei, sarcinile de la școală.

Marisol Nuevo

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Cum pentru a ajuta copilul cu temele

  Educarea copilului cu valori. Ascultarea

  atunci Când și în cazul în care copiii ar trebui să efectueze sarcinile

  cât de Multe taxe copilul ar trebui să fac?

  Cum pentru a ajuta copiii să-și planifice sarcinile de la școală

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012