Prima menstruatie dupa nastere

După naștere, m-am îngrijorat când menstruatia nu a venit, și m-am întrebat dacă acest lucru a fost normal, cât timp ne-ar trebui să aștepte, și dacă afectează într-adevăr sau nu pentru a da piept la copil. În plus, după carantină și cu începerea actului sexual, îngrijorarea a crescut chiar mai mult.

în același mod în care eu, mulți dintre voi poate fi în cauză cu această temă. Recomandarea mea este că ori de câte ori vedeți medicul ginecolog pentru a evalua cazul fiecărui special. Cel mai important lucru de știut este că prima menstruație după naștere, indică faptul că jucătorul s-a întors la normalitate sau se întoarce de obicei cicluri, deși ovare încă nu funcționează perfect. Corpul feminin are nevoie de un timp pentru a recupera și de a lua înapoi la ceea ce a fost după cele nouă luni de sarcină și este normal să aibă de a petrece câteva luni pentru ciclul menstrual recupera, de asemenea, propriile sale caracteristici.

alăptează întârzieri menstruație după naștere

În general, perioada în care o femeie rămâne fără menstruație după naștere variază de la un caz la altul, mai ales în funcție de cazul în care mama dă sân pentru copil sau nu. Este că alăptarea depinde de creșterea unui hormon numit prolactina, care produce tulburări menstruale. Pentru acest motiv, femeile care dau să alăpteze copilul dumneavoastră poate avea mai mult de șaisprezece săptămâni la menstruatie din nou, în timp ce mamele care nu alapteaza copilul tau poate avea prima menstruație între a șaptea și a noua săptămână după naștere.

În numere, în jur de 40% din mamele care recurg la formula de hrănire și de cei care dau piept la copilul de mai puțin de o lună au prima menstruație, vreo opt sau zece săptămâni după naștere. Timp de trei luni după naștere, procentul crește la 70%, în timp ce vârsta de șase luni, ajunge la 100%.

la sosirea de La prima menstruație după naștere poate dura nu mai mult, atunci când mama este alapteaza copilul tau. Potrivit statisticilor, 35% dintre femeile care au optat pentru alăptare au perioada de aproximativ trei luni după nașterea copilului, în timp ce 65% re-începe ciclul de șase luni. Unele femei pot avea chiar primul ciclu menstrual până la vârsta de 18 luni. Dar, asta depinde foarte mult de variație dacă alegeți să utilizați pentru alăptare? Cheia pentru această variabilitate depinde de producția de lapte și numărul de mese. Dacă copilul are o mulțime de pofta de mancare si de san foarte des și pentru o lungă perioadă de timp, prolactina rămâne constant ridicată în organism și ciclul nevoie de un pic mai mult timp în cazul în care re-activa.

cu toate acestea, prima menstruație după naștere poate fi inegală, și că, chiar și fluxul este diferită de cea obișnuită. În această perioadă de ajustare și până la tractul reproductiv se întoarce la normal din nou, corpul femeii suferă o serie de transformări lente propriul post-naștere, care au nevoie de mai mult de răbdarea noastră. Corpul feminin necesită 9 la 12 luni pentru a reveni la starea obișnuită, și pentru acest motiv, este esențial ca mama locuiește în această etapă post-naștere cu o mulțime de pace a mintii.

Marisol Nuevo

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  îndoielile femei în post-partum

  Cum orgasm se schimbă după naștere

  cicatrice de Îngrijire după o cezariană

  de Recuperare în perioada post-partum. Primele zile

  ce este Baby blues după naștere

  Cauze de insomnie după naștere

  O aleitamento ca o metodă de contracepție

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012