10 lucruri interesante despre numele nu stiu

Pe ocazii când am ales numele pentru copilul nostru fără să mă gândesc de ceva mai mult decât pur și simplu ca ea, cu toate acestea, un nume este mult mai mult decât modul în care ne numim oameni. Numele au nici un sens, originea, istoria și trivia.

Dar, atâta timp cât numele sunt acolo? De ce sunt nume? De ce sunt nume identice în limbi diferite? Dacă ești curios să afli mai multe despre numele înainte de introducerea pe copilul tău pentru toată viața, veți fi încântați să știu toate aceste lucruri interesante despre nume.

Lucruri pe care nu le știi despre numele pe care le dau la copii

putem spune povești despre numele noastre și de ce părinții noștri au ales, dar de multe ori nu putem merge mult mai departe. Sua are unele lucruri pe care probabil nu știu despre nume:

1 – originea numelui este incertă, dar este cunoscut faptul că triburile antice a început să dea nume. Este pentru că în acest fel, dacă îi sunt conferite puteri sau caracteristici pentru oameni. Fiecare a avut un sens pe care toată lumea îl știa, totuși, că odată cu trecerea anilor și evoluția limbii a fost pierdut această conștientizare a sensului și a primit doar numele.

2 – este o știință care studiază sensul de nume și prenume și numit antroponímia.

3 – numele de lungime mai mare documentat este Deoscopidesempérides care înseamnă: Cel care iubește veșnic în contemplarea lui Dumnezeu.

4 numele compuse a început să fie folosit în Spania, și acest obicei a extins la alte țări este înrădăcinată mai mult în America latină sau în țările Anglo saxônicos. Regele Juan Carlos I a fost primul rege să aibă un nume compus, și Ioan Paul I, primul Papă.

5 Înainte de a-l primește numele de Brazilia, țara a avut opt nume diferite. Numele a fost dat ca urmare a retragerii de la pau-brasil, în primii ani de colonizare inițial folosit pentru vopsirea țesăturilor.

6 – diminutive, porecle afectuos sau fire de familie care le folosim uneori pentru a se referi la copil sau copil mic este numit hipocorístico, cum ar fi Fafá (la Fatima), sau Marcao (Marcos) sau tratament familie, cu soț, pic de dragoste, etc.

7 Unele culturi antice credeau că era mai bine să se ascundă numele unei persoane să-l apere de mânia zeilor. A fost, prin urmare,-dacă arraigando la obiceiul de a cauta un hipocorístico să-l numesc familiar.

8 – nume, dincolo de un sens, ei au o sursă. De fi ebraică, greacă sau germană, de exemplu. Și puteți chiar să știi de la ce vine numele, și așa cum a fost în trecut.

9 – 6% dintre părinți regreta numele pe care le-a dat fiilor lor este foarte comun, foarte rar sau au făcut atât de presiunea din familie.

10 numerologie vorba de a stabili o relație între numere și oameni și acest lucru poate fi aplicat la nume. Potrivit adepților acestei științe, numerele de la numele putem vorbi de personalitate și chiar viitorul copilului.

Alba Caraballo

Editor de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Nume copii: fără presiune sau impunerea

  Nume pentru copii. Nume rar, dar frumos

  , În care părinții sunt inspirate de a alege numele copilului tau

  Ce nume mi-am pus copilul meu? În care părinții sunt inspirate de

  10 idei pentru a alege numele copilului tau

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012