De ce camerele pentru copii pot fi nesigure?

camerele De supraveghere pentru copii au servit pentru a-și ajuta părinții. Datorită lor, putem ști dacă copilul plânge, dacă s-a trezit sau dacă doarme liniștit.

cu toate acestea, este posibil să fi crezut niciodată că acest lucru este, de asemenea, un dispozitiv potențial nesigure. Un studiu efectuat în Statele Unite în alertă aproximativ 10 potențiale eșecuri în camerele de afaceri. Principala? Capacitatea de a se conecta la ele și accesa toate imaginile și sunetele generate pe instrument.

Este posibil să aveți acces la imagini ale camerelor pentru copii

Unul dintre principalele defecte care experții au detectat aceste camere de supraveghere video este ușurința de „atac” ei, din orice parte a lumii, și nu numai, au acces, dar, de asemenea, înregistra toate imaginile pe care le captura.

Este posibil că îți pui mâinile în cap și mă gândeam ce fel de imagini pot fi capturate în cazul tău, de la mai mult de zi cu zi ia copilul din pătuț sau jucându-se cu ea, a mai privat trece prin cameră, fără haine dupa baie. Dacă tehnologia ajunge la acel punct, nu te simti un pic ca Fratele mai Mare?

camerele de supraveghere video pentru copii de a se conecta la wi-fi a casei și câteva măsuri de securitate, dar ele nu sunt doar vulnerabile, dispozitive: tablete, computere sau smartphone-uri pot fi, de asemenea, controlate de biscuiti (anterior numit hacker) din orice parte a lumii.

companiile care produc aceste camere au fost avertizați de vulnerabilitatea lor, iar unele deja au până la data de programele lor pentru a preveni aceste atacuri. Cu toate acestea, de asemenea, în casa pe care o putem avea o serie de măsuri de securitate pentru a evita să ne expunem viața privată de ochii străinilor.

Trăim într-o epocă de supraveghere. Fără să vă dați seama, atât de multe informații pe zi ai deja pot fi furnizate pentru cei care știu cum să manipuleze informațiile și știu gusturile și preferințele lor mai bine decât tine. Restaurante preferate, dacă aveți nevoie pentru a îmbunătăți dvs. de limba engleză, dacă doriți să călătorească la Paris, cât de mult bani ai cheltui pe cumpărături o lună, în cazul în care vă aflați sau unde te duci, în fiecare zi. Intimitatea este ceva care a fost redus cu dezvoltarea de noi tehnologii, dar dacă ne gândim că, în plus, este posibil pentru a asculta sau pentru a vedea tot ce faci tu in casa, nu te simți gol și neajutorat, expuse și abuzat?

În caz de camere pentru copii, pentru a proteja intimitatea dumneavoastră la maxim, este important ca, atunci când achiziționați le veți obține să știți caracteristicile lor, verificați siguranța lor și întotdeauna până la data firmware-ul, care este un program care permite să fie posibil de a trimite instrucțiuni pentru componentele electronice din dispozitiv. De asemenea, trebuie să vegheze la securitatea wi-fi gratuit și verificați dacă parola este mai sigură și mai complicat posibil.

în caz Contrar, există doar două opțiuni: opriți-l sau pentru a saluta camera.

Alba Caraballo

Editor de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  10 motive pentru interzicerea smartphone-uri pentru copiii sub 12 ani

  Ban de ipad și smartphone-uri sub vârsta de doi ani

  Prea mulți stimuli pot încânta și inspira copiii noștri

  fata de creatorul Facebook s-a născut

  Mame și tați pentru prima dată și de protectoare cu copiii lor,

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012