Animalele de companie, cei mai buni prieteni ai copiilor

animalele de companie sunt animalele sunt prietenoase și care trebuie să mănânce, să bea, să meargă, să-și facă nevoile. Într-adevăr, ei dau ceva de lucru, dar, de asemenea, o mulțime de bucurie și de companie. Am auzit că oamenii au venit pentru a fi vindecat de depresie după sosirea de un animal de companie.

Nu este necesar ca animalul ales este un câine. Fiecare familie ar trebui să alegeți compania care ti se potriveste mai bine.

Beneficii de animale de companie pentru copii

Mulți experți sunt de acord în a preciza că este dovedit faptul că copiii care au un animal de companie, sunt mai echilibrate, rezistente și vina toleranți decât cei care nu au. Învață să se raporteze la ceilalți și de a-și asuma responsabilități, și este dificil de a găsi un copil care nu-i place și animale. Copilul are o simpatie care este natural pentru ei, care va în creștere sau în scădere în cursul vieții, în funcție de influența pe care adulții se exercită asupra ei.

părinții ca educatori ai copiilor lor, ar trebui să încurajeze dragostea de natură, și să facă acest lucru înseamnă, de asemenea, să motiveze interesul copiilor de animale. Părinții ar trebui să învețe copiii să respecte și să trateze bine animalele lor de companie. Puține lucruri sunt la fel de frumoasă ca să vadă cum să se bucure într-un câine pentru a vedea pentru a lua copilul de la școală. El sare, se transformă, linge, și cere afecțiune. Pe scurt, el face acest partid în jurul valorii de și să se distreze jucând tot timpul. Este minunat pentru a viziona această experiență plină de bucurie și plăcut. În drum spre casă, copilul va gândesc deja în timp pentru a satisface prietenul său, și mulți copii ajung să considere aceasta ca cel mai bun prieten.

În ziua recunostintei pentru tot ce am primit de la animalele de companie, în Ziua mondiala a Animalelor, noi toți vrem să vă mulțumim pentru fidelitate și nobilimea, care se adaugă la umanitatea noastră. Ziua de 4 octombrie a fost stabilită pentru această sărbătoare în comemorarea zilei de St. Francis de Assisi, care a considerat atât pentru oameni cât și pentru animale ca și creaturi ale lui Dumnezeu.

În anul 1929, 4 octombrie a fost declarată Ziua Mondială a Animalelor de inițiativă a Organizației Mondiale de Protecție a Animalelor în congres sărbătorită la Viena, și în 1980, Papa Ioan Paul al II-lea l-a declarat patron al animalelor și ecologiști, timp de sărbătoare care vine în lume și este celebrată în multe țări, cu binecuvântarea animale de companie.

Ziua mondiala a Animalelor internațională este numele acestui eveniment care transcende frontierele, politică și religie, și, de asemenea, pentru că îi unește pe toți oamenii care au grija de animale. Expoziții, strângerea de fonduri pentru animalele abandonate, apropierea de școli de natură și alte activități care au loc în întreaga lume pentru a sărbători Ziua Mondială a Animalelor.

Marisol Nuevo

Scriitor Guiainfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  gratuit pe viață de copii și animale de companie

  Decalogul pentru copii să aibă grijă de mediu

  Cum să se pregătească animalele de companie pentru sosirea copilului

  Un animal de companie nu ar trebui să fie o jucărie pentru copii

  Când de Crăciun cadou de care copilul este un animal de companie

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012