Jocuri și farse pentru a anima petrecerea de ziua copiilor

zilele de naștere ale copiilor noștri sunt date sunt foarte importante pentru întreaga familie. Sărbători este un motiv de bucurie, mai ales de satisfactia de a vedea atrași de magia de pe fața ta și împărtășesc fericirea ta cu ceilalți. De ce este bine să le facă o petrecere de sărbătoare?

aniversare beneficii copilul în orice mod. Este atât de frumos pentru ei de a fi protagonistul de propria zi de naștere cum pentru a se potrivi cu toți oaspeții. Câteva dintre valorile care îi învățăm pe copiii noștri în fiecare zi, cum de a împărtăși, de a participa, de a colabora sau de a socializa sunt puse în loc în timpul petrecere de ziua. Este bine de a crește stima de sine și de a spori lor de relații sociale, să își dezvolte gândirea creativă, să te valoare, de a accepta cu usurinta regulile stabilite, și să se bucure de compania altor copii.

Activități și idei pentru a sărbători ziua de naștere de copii

Ca protagonist al partidului, sau un prieten al destinatarului, tradiția de a cânta gustul de tort, senzație de căldură de aplauze, bucurați-vă cu deschiderea de cadouri, sufla în lumânări și să facă o dorință, copilul are șansa de a simți rege pentru o zi. Sufletul tău și inima ta se umple cu bucurie, farmec și fantezie în fiecare detaliu. La aceasta se adaugă jocuri și dansuri și ziua lor va fi de neuitat.

pentru un timp piscine cu bile, pula-pula si centre de agrement copil a luat o bună parte din cererea pentru celebrarea ziua de naștere a copilului. Acum, cu criza, costurile s-au schimbat în funcție de buzunar. Noi toți am observat că criza a transformat modul în care pentru a sărbători aniversări, zile de naștere și acum ideea si imaginatia sunt părinții înlocuirea confort și bani. În termen de posibilitățile noastre putem sărbători ziua de naștere a fiului nostru cu un partid care va face sa zambesti și de a trăi un moment unic.

se Pregătească pentru o sărbătoare care nu are nevoie de cheltuieli extraordinare sau pentru proiecte mari de a se adapta la noastre posibilități economice este posibilă. Cel mai important lucru este că copilul dumneavoastră se pot distra la petrecere și se bucură foarte mult să fac doar ceea ce pot, fără exagerare, nici perfeccionismos. Fă o listă cu copilul dumneavoastră de jocuri, care au cel mai mult se bucura, împreună cu mica lor prieteni. De obicei, puteți alege între tradițional: joc de scaun, strigoi, colorat, pictura pe tricouri, cabra cega, concurs de dans, joaca statuie, cursa în saci, și multe altele.

în plus, puteți include unele clasice, cum ar fi gymkhana, ‘sparge oala’, și alte distractiv de mult ca la bingo, pasta de coada pe măgar, curse de ouă, joc de inele, etc. Au un ospăț delicios!

Marisol Nuevo

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  curse sac. Joc și jocuri pentru copii

  Petrecerea de ziua copii

  Cum de a organiza petrecere de copii

  Când aniversare a copilului coincide cu Crăciun

  oaspeții de un copil ziua de nastere

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012