Eu sunt insarcinata! Atunci când cel mai bine este de a face publicitate?

eu Cred că una dintre știrile cu mai multă plăcere și bucurie poate da o femeie partenerul tău și familia ta este că se așteaptă un copil. Și chiar dacă creatura este încă un mic embrion, dorința de a anunta sarcina depășește toate lucrurile. Ceea ce vrea este să strige în cele patru vânturi care sunt gravide, deoarece unele învățături sugerează că este mai bine ca ea să aștepte până la trei luni de gestație să o facă.

Când ar trebui să mă raportez o sarcină

atunci Când raportul sarcinii? Acest lucru arata ca un foarte ușor de răspuns, dar nu este așa. Pe de o parte te gândești: pentru cine și pentru cât de mulți oameni doresc să comunic vestea cea fericită? Viitorul bunici? Frații mai mari? Să prietenii și colegii de muncă? Pe de altă parte, din cauza riscului de a deveni din ce în ce mai evident că avortul în primele luni de sarcină, din diverse cauze, cum ar fi sarcina, mai târziu în viață, și utilizarea de tehnici de fertilizare, stresul și obiceiurile rele ale consumului (alcool, țigări, etc.), multe cupluri preferă să aștepte cel puțin până în a doua lună de gestație. La această etapă, ei se simt mai în siguranță că sarcina nu a fost doar o întârziere în menstruație. O alarmă falsă poate provoca câteva displace cu cuplu și în familie.

statisticile arată că unul din trei sarcini se încheie cu avort spontan în primele 12 săptămâni de gestație. Potrivit înțelepciunea de yoga, ideal este ca cei doi să aștepte până când vor cheltui 120 de zile după concepție de publicitate din punct de vedere social sarcinii. Akasha Kaur, un profesor de yoga Kundalini, pre-natale și autor al cărții ‘Meditație pentru el embarazo’ (‘Meditație pentru sarcina’ – spaniolă) este recomandat ca mama a evita presiuni emoțional în primele luni de sarcină. ‘Copiii sunt un angajament mai mare decât căsătoria, studii sau orice alt lucru. Vibrația a tot ceea ce vezi, spune, auzi și de a face și chiar ceea ce sunteți de gândire va fi imprimat în mintea ta spune Akasha Kaur în cartea ei.

societatea actuală nu este folosit pentru a lua în considerare acest tip de raționament și tradițiile spirituale, încă în fiecare zi, ele reflectă mai mult despre importanța de starea emoțională a mamei. Cunoștințe de yoga spune că în primele luni de sarcină sunt ca atunci când pregătirea solului înainte de semănat, și a venit timpul pentru a începe pregătirea pentru marele eveniment, care este sosirea sufletului de copil de 120 de zile după concepție.

practica Kundalini yoga recomandă mame noi în cadrul companiei de alte mame-a-fi învețe să se relaxeze și să aloce cel puțin trei minute pe zi de meditație. Este de o importanță fundamentală pentru a încuraja reciproc și de a construi un bun comun.

Vilma Medina

Directorul de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Riscuri și soluții la inceputul sarcinii

  Teste care confirma sarcina cu gemeni

  Cele mai grave consecințe de alcool la copil în timpul sarcinii

  Vaccin care femeile gravide ar trebui să ia

  femeie Insarcinata la Crăciun. Ce să mănânce fără risc

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012