Consecințele grave de alcool la copil în timpul sarcinii

știm cu Toții că consumul de alcool în timpul sarcinii poate compromite serios starea de sănătate a copilului. Asta deja nu este un secret, nici o noutate pentru nimeni.

În primul examen medical de o femeie insarcinata, una dintre primele interdicții în dieta ta sunt cele legate de băuturi alcoolice. Și nu este pentru mai puțin. Principalele defecte de naștere a unui copil sunt cauzate de consumul de alcool al mamelor în timpul sarcinii.

Nu bea alcool în timpul sarcinii

deși Sindromul alcoolic Fetal (FAS) este ușor de prevenire, unu la sută din copiii din europa este născut cu această afecțiune care provoacă grave deformări și handicap în mic. Sunt copii ai căror mame nu-și dau seama de recomandarea medicului să nu bea alcool, și, ca o consecință, au sfârșit prin a fi născut cu malformații congenitale.

de alcool este una dintre substanțele cele mai periculoase pentru fat in curs de dezvoltare. Consumul de alcool creste riscul de avort spontan și naștere prematură. Copiii se pot naște cu trasaturile fetei s-a schimbat, și malformații la inimă, rinichi, tractul gastro-intestinal, extremități, etc. Dincolo de fizic, consumul de alcool în timpul sarcinii poate genera o întârziere în creștere și dezvoltare psihomotorie a copilului, și poate cauza probleme, hiperactivitate, dificultăți de a memora, de a vorbi, sau în coordonare.

Copilul de o mama care bea alcool

Dacă sunteți gravidă, cel mai bine este să ai grijă la numeroase căutări. Alcoolul este prima cauza (o genă) de retard mintal la copii. Un copil diagnosticat cu Sindromul de Alcool Fetal poate prezenta:

– Deformări ale feței.

– Dezvoltarea lentă și întârziată.

– Probleme neurologice.

alcoolul ajunge la fat prin placenta. Atunci când mama bea alcool, copilul ei, în mai puțin de o oră, se va prezenta în sânge aceeași concentrație de alcool, chiar și o singură picătură. Pentru acest motiv, NU există nici o limită de siguranță de consumul de alcool în timpul sarcinii.

Atât de puțin este recomandabil ca mama bea alcool în timpul alăptării. Alcoolul trece la copil prin lapte. Cred că despre asta și pe copilul dumneavoastră dacă sunteți gravidă.

Vilma Medina

Directorul de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Sindromul face Alcoolismo Fetale

  rău de alcool în timpul sarcinii

  ce se poate întâmpla cu copilul dumneavoastră dacă sunteți gravidă și să bea alcool

  Evitați consumul de alcool în timpul sarcinii

  În timpul sarcinii, nu iau nici o picătură de alcool

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012