Sindromul de om gravide

Desigur, Juan nu poate fi gravidă. Soția lui, Mary, da, este. Și Juan, chiar dacă nu ești însărcinată simte greață, stare generală de rău, amețeli și chiar să rețineți durerea de o ușoară contracție. Ce se întâmplă cu ea? Are un sindrom, sindromul Couvade, sau de ‘omul este însărcinată.

specialistii catalogul acest rău ca o problemă de origine psihologică. Încercarea unui om de a se apropia și de a partaja disconfort de partenerul tău gravide. În fapt, numele Couvade înseamnă să se incubează’.

ce este sindromul Couvade sau psihologice sarcinii la bărbați

se Incubează pentru a crea. Este sensul real al numelui, care detectează acest sindrom neobișnuit, dar asta se întâmplă într-o viitoare tati. Acesta poate fi un exces de empatie în raport cu femeia cu care își împarte viața. Cazul este că oamenii care suferă de acest sindrom simt într-adevăr însărcinată. Suferă într-adevăr o sarcină prin imitație. Simptomele tale?

Greață și vărsături

– Desejos

– Dureri de spate

– Retenție de apă

– Insomnie

– Schimbări rapide în starea de spirit

Dacă acest sindrom, care poate dura doar două sau trei luni, dacă-l extindă, omul poate ajunge să se simtă chiar unele contracție.

Cauzele sindromului de om „însărcinată”

sindromul Couvade este clasificat ca o boala, demonstrat științific. Există oameni care suferă de această tulburare, care au o schimbare hormonale. Schimba nivelurile de testosteron și în cazul în care se detectează prolactina, hormonul responsabil de producția de lapte matern. Poate mintea să fie atât de puternică încât pentru a declanșa o tulburare fizică? Da.

Astăzi, dacă sunteți studiază cauzele posibile ale bolii, variind de la un exces de responsabilitate din părinți-a-fi, o problemă de stres și anxietate, sau chiar excesiv ‘mimetização cu partenerul tău.

soluție: sprijinul necondiționat al soției sale. Că ea face participant la evoluția sarcinii și care demonstrează sprijin emoțional. Fraze pozitive și un mesaj de depășire. ‘Va fi un tată minunat, cu certitudine’. Acesta poate fi tot ceea ce un om cu acest sindrom au nevoie să audă.

Stephanie Stephen

Scriitor GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Teste care confirma sarcina cu gemeni

  Cele mai grave consecințe de alcool la copil în timpul sarcinii

  Vaccin care femeile gravide ar trebui să ia

  femeie Insarcinata la Crăciun. Ce să mănânce fără risc

  sunt insarcinata! Atunci când cel mai bine este de a face publicitate?

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012