Examinarea amniocenteza a fost pozitiv. Și acum?

Sunt convins că există decizii în viață care nu depind de sau ar trebui să depindă de interogări sau opiniile altora. Există decizii în viața asta depinde doar de persoana care trece prin situația. Acesta este cazul unei mame care decide să se supună diagnostic amniocenteza.

eu Cred că cei care aleg să ia acest examen, este pentru că se consideră posibilitatea de a întrerupe sarcina în cazul în care examinarea este pozitiv. Cum vedeți acest lucru?

Ai face amniocenteza in timpul sarcinii?

am un prieten care a avut trei copii după 30 de ani. În timpul primei sarcinii, medicul a sugerat că ea face diagnosticul de amniocenteza, dar în al doilea și în al treilea rând, da. Știți ce a răspuns ea la doctor? Ea a spus că nu vrea să o facă, pentru că indiferent de modul în care copilul dumneavoastră să se nască, cu sau fără defecte congenitale, cromozomiale, cum este cazul unor copii cu sindrom Down, că ea niciodată nu și-ar întrerupe o sarcină. Asta ar fi un copil dorit și dragă ca și celelalte. Și m-am gândit: ‘ce curaj trebuie să-și femeia asta! Că puterea și determinarea’.

posibilitatea de a face o examinare a amniocenteza este oferit pentru femeile gravide peste 35 de ani, cei care în ultimele examene a dat pozitiv pentru malformații genetice sau cromozomiale, sau a unor malformații în viitorul tău copil. De obicei, se indică, de asemenea, la femeile cu sarcini cu risc. Potrivit statisticilor, unul din 400 de copii născuți din mame care au peste 35 de ani sufera de sindromul Down. Și când femeia a ajuns la 40 de ani acest număr va crește până la unul pentru fiecare 100 de copii.

în cazul În care această examinare pozitivă de amniocenteza, ce ai face? Recunosc că acesta este un subiect foarte delicat, pentru că se pune în locul altuia este foarte dificil. Mă întreb ce părinții cred că, la momentul de a decide pentru un avort. Va fi că dacă te simți presat de familie sau de societate în general? Sau este că acestea sunt în imposibilitatea de a aduce pe lume un copil cu sindromul Down?

Și cei care decid să continue cu sarcina, chiar știind ce te așteaptă? Potrivit rezultatelor unui studiu făcut de Stat din Kansas și Texas Tech University, în care au fost studiate 500 de familii cu copii de la persoane cu sindrom Down, de la pasul de timp de tristețe, frică, furie și neputință care se simt, și după toate acestea transforma într-un alt pas de bucurie și de rezistență, sau puterea de recuperare în fața unor dificultăți. Și la ce te gândești?

Vilma Medina

Directorul de GuiaInfantil.com

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Sindromul Down nu sangue pântece

  atunci Când copilul are un defect congenital în inima lui

  Teste care confirma sarcina cu gemeni

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012