Salariul minim pe economie pentru copii cu microcefalie în Brazilia

în curând guvernul brazilian va anunța beneficiul pentru copii cu microcefalie, cu condiția ca acestea să aparțină familiile cu venituri lunare de până la R$ 220,00 (două sute douăzeci și reali) per persoană.

În Brazilia, copii diagnosticati cu microcefalie va avea dreptul de a primi un salariu minim în fiecare lună, ca o formă de „retragere”. Guvernul brazilian încearcă să ajute familiile fără resurse cu copii cu rău de formare. Deși microcefalie poate avea altor factori cauzali, marea majoritate de copii cu microcefalie este legată de contaminarea cu virusul zika de Aedes aegypti de țânțari, care transmite, de asemenea, febra dengue și chikungunya.

Protecție de copii cu microcefalie

Ministerul sănătății are deja în mâinile sale orașe în care au fost înregistrate în cazurile de microcefalie, împreună cu Ministerul Dezvoltării Sociale, pentru a monitoriza acest beneficiu social.

în conformitate Cu BPC (Beneficia de Protecția Continuă), garanția de 1 salariu minim pentru persoanele de peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități care nu au condiții pentru uz casnic trai va fi, de asemenea, extins la copii cu microcefalie.

potrivit Ministerului Sănătății a enumerat aproape 4.000 de cazuri suspecte de microcefalie în întreaga țară.

microcefalie are consecințe pentru întreaga viață a copilului, care va avea nevoie de îngrijire specială și timp să te ocupi de ele.

Cum pentru a solicita beneficiul pentru copii cu microcefalie

în Primul rând aveți nevoie pentru a programa o evaluare la INSS (Institutul Național de securitate Socială), prin telefon, 135. Va fi necesar numărul de identificare și numărul de securitate socială al copilului de a solicita programarea. După evaluarea medicală și socială a copilului poate beneficia.

din Cauza constant de lovituri în INSS, orarul va fi făcută până în aprilie și mai, și va fi dat prioritate. Dacă cererea este respinsă sau o întârziere de mai mult de două luni pentru a intra în justiție pentru a solicita beneficii.

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  Zika virus. Ceea ce este și așa cum se întâmplă de contagiune

  Cele 4 boli transmise de țânțari Aedes aegypti

  zika virusul poate fi transmis prin contact sexual

  Columbia și El Salvador cere pentru a evita timpul sarcinii, din cauza virusul zika

  5 sfaturi pentru femeile gravide pentru a proteja zika virus

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012