Ciuperci ale pielii

zonele Cele mai afectate de ciuperci ale pielii sunt: capul, picioarele, unghiile de la mâini și picioare, gura si vagin.
Ciupercile au nevoie de un loc umed cald să crească, iar pielea fierbinte și transpirat, în special între degetele de la picioare, în’vintre și sub axile.

Tipuri de ciuperci de piele

Unele dintre cele mai frecvente infecții fungice cutanate sunt enumerate mai jos.

Infecții cu dermatofiți

Picior d’de atlet (Tinea pedis)
Toate’despre o persoană din cinci în Marea Britanie a piciorului d’atlet.
Aceasta este cauzata de o ciuperca care se formează în cald și umed zone ale pielii, cum ar fi între degetele de la picioare.
L’fungice infecție provoacă mâncărime, descuamare, pete roșii pe piele, vezicule și miros rău.
Provoacă, de asemenea, apariția de leziuni, de culoare albă, în special între degetele de la picioare și pe partea de jos. Numai că, uneori, poate provoca apariția de bule.
Infecția de la picior-d’atlet apare dacă persoana care intră în picioarele goale pe podelele umede, și contaminate, ca de exemplu dușuri comune, la piscină sau la saună.
Piciorul d’sportivul nu este îngrijit poate provoca complicatii, cum ar fi o suprainfectie bacteriana.

Infecții ale unghiilor (Tinea unguium)
L’infecție fungică a’de unghii, de obicei, începe de la marginea’unghii și se răspândește încet spre bază.
Este nevoie de o lungă perioadă de timp să se răspândească.
L’infectia poate provoca decolorarea și friabilitate a’de unghii (dacă este supus la cea mai mică presiune miez). Tesutul din jur pot deveni, de asemenea, de mai multe ori.
L’unghiilor poate deveni atât de gros la punctul în care acesta poate fi dureros și să poarte pantofi.
De obicei, unghiile de la picioare sunt mai afectate decât unghiile de la mâini.
Este de asemenea posibil pentru a deveni o’infecție, dacă nu’de unghii este slabă, de exemplu din cauza unei leziuni anterioare.

Tigna del corpo (Tinea corporis)

Tinea corporis

herpesul afecteaza adesea expuse părți ale corpului, cum ar fi brate, picioare sau fata, si provoaca o roșeață în formă de cerc. Pecingine este contagios.
Puteți contract prin care vine în contact cu cineva care are deja pecingine sau prin atingerea obiectelor contaminate, cum ar fi haine sau lenjerie de pat.
Vă rugăm să păstrați în minte că, chiar și animalele domestice, ovine, bovine și animale mici pot fi purtători de ciuperci care cauzeaza herpesul.
Aceasta boala poate deveni cronică la pacienții care sunt imunosupresate sau care fac terapie pe termen lung cu anumite tipuri de medicamente, de exemplu cortizon.

C’este un tip de tinea numita Pitiriazis negru cauzele pete de culoare maro sau negru pe palme și tălpi de picioare.

Pecingine a’zona inghinală (Tinea cruris)
Pecingine a’zona abdomenului este, de asemenea, numit ‘jock mâncărime’, este mai frecventă la tineri. Acest tip de infecție se dezvoltă pentru că scrot și coapsei sunt în strânsă legătură unele cu altele și, astfel, a crea condiții adecvate pentru dezvoltarea de ciuperci. Pecingine a’vintre poate afecta zona genitala a femeilor care poartă îmbrăcăminte care este deosebit de strânsă. Poate provoca mâncărime și roșeață la inghinali, și în zona intimă.
Ca o pecingine a corpului, de asemenea, că dell’zona abdomenului este contagioasă și poate fi transmis în același mod. Puteți transmite pecingine în’vintre chiar și atunci când ai piciorul d’atlet și apăsați l’vintre după atingerea piciorul fără să-ți speli mâinile.

Pecingine a scalpului (Tinea capitis)
Pecingine a scalpului puteți contract la orice varsta, dar afecteaza mai ales copii înainte de pubertate.
Aceasta boala poate afecta orice parte a scalpului, de obicei, apare în patch-uri de o formă circulară.
Simptomele pot fi similare cu cele de pecingine a’vintre și corp.
Scalpul devine solzos și senzația de mâncărime.
Pe ceafa si in spatele urechilor, vă puteți dezvolta, de asemenea, zone pline de puroi, numit ‘grup’.
Timpul l’infecție, parul poate cădea pentru a lăsa spațiu pentru zonele de chelie: ei vor crește înapoi, atunci când l’infecția va fi fost tratate.
De multe ori l’utilizarea în comun a unui pieptene contaminate sau de îmbrăcăminte purtate de cineva cu l’infectia poate cauza transmiterea de pecingine pe scalp.

Infecții drojdie

Unele infecții fungice cutanate sunt cauzate de drojdii, cum ar fi următoarele.

Intertrigo
L’intertrigo este o’drojdie infecție pe care o puteți lipi în faldurile de piele, cum ar fi pe’abdomen (burta) dacă sunt supraponderali.
De multe ori l’intertrigo este cauzată de drojdie Candida albicans.
Această infecție afectează mai ales zonele unde pielea prese sau freaca ( de exemplu, împreună cu hainele) și poate provoca iritații.
Atunci când vă sunt suferă de dermatita de scutec, pielea poate deveni roșie sau maro și dacă este foarte umed, acesta poate degenera.

Pitiriazis versicolor (Tinea versicolor)
De Pitiriazis versicolor (sau mare ciuperca) este o boala cauzata de un tip de drojdie numita Malassezia blana blana.
Aceasta este o destul de frecvente boli, și afectează tinerii, după pubertate.
Când ai pitiriazis versicolor, spate, brate si trunchi poate prezenta zone de descuamarea pielii, mâncărimi și decolorate. Acesta este, de obicei roz, maro sau roșu.
La mare, l’expunerea la soare duce la moartea și detașare de colonii de ciuperci, în acest caz sunt formate din mai ușoare patch-uri în zona afectată.

Afte (candidoza)
Crinul din vale (de Candida albicans) este o foarte frecvente ciuperci care formează adesea în gură, în stomac, pe piele și în vagin de femeie.
De obicei candidoza nu provoaca nici o problema. Drojdia se poate multiplica și provoca simptome de candida în caz de boală, sarcină, atunci când se iau antibiotice, sau ca urmare a diabetului zaharat.
O’infecție, afte prezintă de multe ori cu pete mici albe, care lasă un semn roșu atunci când încercați să eliminați. La femei, vaginale cu candida poate provoca mâncărime intim și de descărcare de gestiune albicios.
Sturz pot afecta copiii în gură și acest lucru este numit afte bucale.
Este foarte ușor să confunde pete albe de afte în lapte.
De obicei, nu este gravă, dar copii cu afte in gat, poate opri din a mânca în mod corespunzător.
Sugarii pot dezvolta, de asemenea, afte în zona de scutec.

care sunt cauzele si factorii de risc de piele ciuperci?

candida devine patogen atunci când condițiile sunt favorabile pentru dezvoltarea sa . Acest lucru poate fi cauzat de căldură, lipsa de igienă sau haine foarte strâmte.
Persoanele cele mai expuse riscului de a contracta l’infectie cu candida sunt:

 • nou-Nascuti
 • sunt supraponderali
 • diabet zaharat
 • au suferit Recent tratamentul cu antibiotice
 • Cu afecțiuni inflamatorii
 • Cu un sistem imunitar slab
 • de Lucru în condiții de umiditate
 • În timpul sarcinii
 • Recunoască simptomele de o’s infecția
  Simptomele variază în funcție de partea corpului afectată, dar includ următoarele:

 • Erupții pe piele (zona senzația de mâncărime și roșeață)
 • Pata roșie-violet (cu o suprafață modificat)
 • fondul galben sau alb deasupra zonei afectate
 • Descuamarea pielii
 • Crăparea pielii (fisuri în piele)
 • Durere
 • Eritem (zona de roșeață)
 • Macerare (aspectul pielii biancamorbida)
 • Pustule dens de pe marginile zonelor afectate (cosuri pline de puroi).
 • Semne și simptome de ciuperci ale pielii

  Tinea pedis

  Tinea pedis (picior d’atlet) este l’infecție fungică mai frecvente la oameni în America de Nord și Europa. De obicei, pielea afectată provoca mâncărime, placi de diferite dimensiuni pe planta, care se extinde în părțile laterale și între degetele de la picioare, de multe ori cu macerare.

  Tinea cruris (de asemenea, cunoscut sub numele de pecingine a’vintre) este dezvoltat în anii’abdomenului și în partea de sus a coapselor și feselor și se caracterizează prin apariția de pete în formă de un inel de diferite dimensiuni; tulburarea este mai frecventă la bărbați și afectează de obicei scrot.

  Tinea capitis (sau infecții fungice ale scalpului) este o tulburare mai frecventă la copii. Principalele caracteristici ale bolii sunt pielea solzoasă și eritematoase, care de multe ori duce la pierderea parului. Tinea capitis poate semăna cu dermatita seboreica.

  Grup celsi este o formă de inflamație de tinea capitis caracterizată prin formarea de protuberanțe umed, de obicei însoțită de pierderea parului si limfadenopatie regională.
  tinea corporis (de corp), faciei (față), și manuum (mâinile) sunt infecții din mai multe zone ale corpului, fiecare are pete circulare de diferite dimensiuni.
  tinea unguium (sau onicomicoza) este o boala fungice de’de unghii, caracterizat de unghii îngroșate, de culoare gălbuie și resturi subunguali.

  semne și Simptome de candida
  Intertrigine candidosica (sau candida) este o infecție de pliurile pielii (axile, inghinal), caracterizată prin plăci, piele de culoare roșie, de multe ori cu vezicule în jurul valorii de.
  La paronichia este o’infectii acute sau cronice de marginea’unghii și provoacă umflarea, durere, edem și eritem, de multe ori cu pierderea purulente; această boală este frecventă la pacienții cu diabet zaharat.
  De cheilită unghiulare sau stomatita angulara) cauza a fisurilor și descuamată și înroșită toate’colțul gurii, de multe ori apare la pacienții diabetici și la cei cu salivație excesivă sau lins continuu pe buze.
  Infecțioase candidale este o’inflamație acută a perineului caracterizată prin mâncărimi, roșeață, piele și carcinomul mucoasei; scurgeri de lichide și pustule dispozitive. Oamenii, pentru contrapartidă, pot fi afectate de balanita, care se caracterizează prin pete rosii pe glandul și poate afecta scrot.

  Diagnosticul de ciuperci ale pielii

  ia mici probe de piele din zona afectată și se examinează la microscop pentru a uita-te pentru prezența de ciuperci.
  Această examinare este numit un test de hidroxid de potasiu (KOH).

  Pentru Tinea versicolor poate face un test cu lampa, care este, acesta este un instrument care trimite razele UVA și alte radiații, în scopul de a vedea mai bine petele.

  Opțiuni de tratament pentru tinea corporis

  După ce ați confirmat că cauza de’infecția este legată de o ciuperca, pot fi considerate următoarele opțiuni de tratament în funcție de boala:

  Tratamentul cu peste tejghea medicamente – pentru cazurile usoare de pecingine a corpului, l’utilizarea de non-baza de prescriptie medicala de droguri (loțiuni, unguente sau creme antifungice topice) poate fi suficientă. Vă recomandăm să aplicați medicamente o dată sau de două ori pe zi, timp de 2 săptămâni (sau mai mult).

  baza de prescriptie medicala de Droguri – dacă tejghea medicamente nu sunt eficiente, medicul poate prescrie unele medicamente care pot fi o combinație de medicamente topice și orală.

  Tratament pentru pecingine a scalpului (tinea capitis)

  medicul ar trebui să fie capabil de a diagnostica l’infecție prin examinarea scalpului. Pentru testare, va colecta probe de păr, sau descuamarea pielii scalpului.
  După un diagnostic corect, aveți posibilitatea să urmați următoarele opțiuni de tratament-

  Medicamente antifungice – pentru a trata l’infectia se poate utiliza medicamente cu administrare orala, care poate fi fie sub forma de tablete, este lichid. Medicamente ar trebui să ia, pentru o perioadă de 6 săptămâni, așa cum prescris de către medicul dumneavoastră.

  Șampon care conține medicamentul – medicul Dumneavoastră trebuie să vă sfătuiască să se spele scalpul cu sampon potrivit pentru cel puțin 2 – 3 ori pe săptămână, în funcție de boală.

  Leac pentru vaginală candida

  Candidoza frecvent nu – o perioadă scurtă de terapie, o vaginale și o singură doză de medicament pe cale orală este suficientă pentru o’infecție ușoară sau moderată. Medicul poate prescrie un unguent antifungic, cum ar fi clotrimazol (Canesten) tablete sau o crema. Acesta poate fi, de asemenea, recomandat un antifungic într-un supozitor.
  Unii medici recomanda o pastila de antifungice, de exemplu, l’itraconazol (Sporanox) sau terbinafina (Lamisil) pe care am folosi, de asemenea, pentru tinea versicolor și alte infecții fungice.

  Candidoza frecvent – Pentru cura de l’infecția complet poate dura o perioadă lungă de terapie vaginale cu mai multe doze dintr-un medicament pe cale orala. Terapia ar trebui să fie făcut timp de 7-14 zile, cu l’aplicarea unei creme antifungice, unguent, supozitoare sau tablete.

  Remedii naturale pentru pielea ciuperca

  Poate ajuta remedii naturale, cum ar fi, de exemplu, ulei de arbore de ceai (derivat din frunzele de’copac Maleuca Alternifoglia Australian) pentru a trata infecții fungice.
  Primele cercetări au arătat că l’ulei de arbore de ceai este util împotriva unor tipuri de ciuperci.
  Cu toate acestea, încă nu există suficiente dovezi pentru a recomanda acest produs pentru a trata infecții fungice.
  Pentru picior d’atlet vă recomandăm o baie de picioare (de piciorul scufundat într-un castron) cu bicarbonat de sodiu și apă pentru cel puțin 15 minute pe zi.
  În caz de onicomicoza (infectia de’de unghii), puteți toarnă în castron, de asemenea, l’peroxid de hidrogen pentru dezinfectare.

  Printre bunica remedii, creme de sulf au proprietăți, proprietăți antifungice și poate ajuta la vindecarea infecțiilor fungice.

  Cât timp ciupercilor de piele? Prognosticul

  Nu există o sincronizare perfectă, dar, de ciuperci, de obicei, dispar după 3-4 săptămâni de tratament.
  Adesea se produce o recurenta.