Dureri de umăr: Cauze

dureri de umăr cauze foarte diverse, și nu în zadar, articulația umărului este cea mai mobilă a corpului uman. Contrar a ceea ce apare în multe alte articulații, cum ar fi șold, umăr există un soclu adânc care primește capul oaselor (capul humerusului) și se stabilizează, dar care sunt mușchii, tendoanele și ligamentele ale capului, care o menține în poziția corectă. Dacă acestea nu cunosc în suficientă măsură cu funcția sa, rezultatul este, de obicei, aspectul de dureri de umăr. Prin urmare, muschii sunt slab sau sunt slab pregătiți, precum și deformări, poate fi de această stare generală de rău. De asemenea, postura incorectă este un risc durere umăr.

Cele mai frecvente cauze de dureri de umăr:

 • umărul Sindromul impingement
 • Leziuni sau rupturi de așa-numita manșetă lacrimă (ruptura coifului rotatorilor).
 • Inflamație a articulației glenohumerale, umăr rigide dureroasă (umar congelate) sau periartrita scapulohumeral.
 • Osteoartrita
 • Fracturi și leziuni
 • Dislocare a articulației glenohumerale (dislocare de umăr)
 • Tendinita
 • Bursita
 • Rigiditate sau spasme musculare
 • Boli în alte părți ale corpului, de exemplu tumori, patologii neurologice, angiopathies.
 • mai mult de obicei este așa-numita umărul sindromul impingement. În plus, mai presus de eforturi (de exemplu, practică, de formare în greutate sau ridicarea de obiecte grele) sunt derivate, uneori, inflamarea articulației glenohumerale și inserțiile tendoanelor sau musculare, entorse și lacrimi de ligamente, sau în tensiune și contracturi musculare.

  o

  Diagnosticul de durere hombr: ce examene fizice și teste clinice trebuie să fie efectuate pentru a determina diagnosticul de dureri de umăr?

  de Asemenea, pauzele de muschii si tendoanele pot provoca dureri de umăr. Cu varsta apar cel mai frecvent os modificări în comun și calcificări în tendon biceps. De asemenea, este comun pentru durerile în alte regiuni ale corpului, cum ar fi de mână, braț, sau a gâtului, pentru a iradia în umăr.

  umărul impingement Syndrome (sindromul impingement, subacromial)

  experților umărul sindromul impingement sau sindromul de impingement subacromial atunci când există compresie a țesuturilor moi în spațiul de sub acromion. Acest lucru poate fi, de exemplu, tendoanele, muschii, bursa sinovială sau părți ale capsulei articulare.

  sindromul impingement cele mai comune dureri de umăr sau dureri de umăr. Acest lucru pare să adopte anumite poziții, mai ales la lift lateral brațul (răpirea) sau pentru a susține o sarcină. Mișcarea pentru a închide spațiu în zona comună, acest lucru nu este suficient pentru a se potrivi toate structurile care converg la acesta și țesutul vine împotriva acromion, sau este închis în ea.

  Leziuni sau rupturi ale coifului rotatorilor (rupe de rotator bantă)

  Există un set de mușchi și tendoane care joacă un rol deosebit în aspectul de dureri de umăr: rotator bantă. Acest lucru este esențial pentru asigurarea stabilității articulației glenohumerale, la care mușchii care le cuprind trebuie să lucreze împreună, fără frecare și având o rezistență suficientă. Dacă există o lacrimă de unul dintre tendoane (ruptura coifului rotatorilor) apar dureri și mobilitate a brațului este limitată.

  Umăr rigid dureroase, inflamație în comun umăr (umăr înghețat)

  rigid umăr dureros sau inflamatie a articulatiei umarului este o boală dureroasă, tendoane, capsule articulare și pungi sinoviale din regiunea rotator cuff articulația umărului. Este, de asemenea, numit periartrita umarului. Termenul de umar congelate se referă la reducerea sau nu mobilitate a articulatiei. Printre posibilele cauze umăr rigide dureroasă include următoarele:

 • Lipsa de mișcare
 • Tendinita
 • Capsulitis sau contracturii capsulei articulare
 • Adeziuni, capsular, influențe externe (de exemplu, cade)
 • Alte patologii dureroase de umăr.
 • durere intensifica, mai ales în timpul internă și rotație externă a brațului și radia la deltoid, un mușchi triunghiular, situat pe articulația umăr.

  Artrosis

  artrosis es otro de los desencadenantes del dolor de hombro. artrosis del hombro dacă în caz autorul especializado como omartrosis.

  uzura cartilajului apare peste eforturile (de exemplu, pentru a practica de formare în greutate de ani de zile), îngustarea spațiului articular la persoanele în vârstă, boli reumatice (cum ar fi artrita reumatoida) sau tulburări circulatorii.

  Fracturas

  fracturi cu cea mai mare incidență în ființa umană este fractură de claviculă. Atât acest lucru și alte fracturi în zona umerilor cauzate de pe termen lung, eforturile de-a lungul anilor, duce la dureri intense și mobilitate redusă. Fracturi și distrugerea țesutului (necroză) la capul humerusului sunt dificil de tratat și, în multe cazuri, necesită implantarea unei proteze.

  Dislocare a articulației glenohumerale (dislocare de umăr)

  dislocare de umar este un dislocare a articulației glenohumerale. Este posibil pentru a diferenția trei tipuri:

 • Dislocare cauzate de accidente (luxație traumatică): este rezultatul direct al unui accident.
 • Dislocare recurente (dislocare recurente post-traumatic): după o dislocare este traumatice, pot apărea noi luxații.
 • Dislocare obișnuită (dislocare): humerusul de glenoida ca urmare a excesului de extensie, sau inmuiere a ligamentelor, care poate fi din cauze congenitale.
 • Tendinita

  semne de uzură și lacrimă în tendoanele comun glenohumerale este derivat, în ori, într-o inflamație cronică. tendinita de specifice mușchii de umăr (supraspinatus, infraspinatus musculare și teres minor) declanșează o durere pe partea de sus a umărului și în eminența mai mare în humerusului în cazul în care se inserează mușchii (majore tuberculi).

  Bursita

  bursita (inflamație la bursa geanta sau sinoviala) de umăr poate apărea la de rănire din cauza mecanic de suprasarcină este prelungite, infecții, boli reumatice sau hiperuricemie (gută).

  termenul medical care se refera la bursita tipic de umăr bursita, impingement (bursa = sac sinovial, -ism = inflamație, subacromial = sub acromion).

  de obicei, bursita se datorează despre eforturile în sport, în cazul în care există regulat mișcări deasupra capului (de exemplu, handbal, tenis) sau de locuri de muncă care aveți nevoie pentru a ține brațele ridicate (cum ar fi pictori și varnishers).

  Spasm muscular

  O contracție însoțită de rigiditate musculară poate fi cauzată de o postură corporală incorectă sau stres. Sta de mai multe ore poate duce la un rigid severe în centura scapulară. De asemenea, cei care transporta o greutate prea mult sau face acest lucru doar pe o parte remite umăr, spate și ceafă să tulpina. De asemenea, nu este neobișnuit pentru social sau probleme psihologice care rezultă într-un rigid și spasm muscular.

  Cauze psihosomatice

  termenul De psihosomatica cuprinde cuvintele psihicului (sufletul și soma (corp).

  boli psihosomatice sunt membre, probleme sau tulburări psihice se manifestă prin probleme fizice.

  același lucru este valabil și în sens invers: condiții pentru corpul tau poate duce la probleme psihologice.

  sistemul nervos vegetativ formează o punte de legătură între psihicul și corpul. Prin urmare, în situații de teama sau de stres, se accelerează pulsul și crește fluxul de sânge. Atunci când supra-efort are o durată excesivă, apar, uneori, tulburari psihosomatice. Dacă acestea sunt afișate ca durere constantă, devine pentru a crea o situație de stres și poate genera un cerc vicios.

  Boala în alte părți ale corpului

  în Plus, există posibilitatea ca patologii ale altor organe sau structuri provocând durere răspândit la umeri.

  cauza exactă și diagnosticul de această boală necesită, uneori, clarificări din partea altor specialiști, cum ar fi internisti sau neurologi.

  Exemple:

 • Dureri la nivelul coloanei vertebrale (durere de origine vertebrala)
 • Nevrită (nevrita plexului brahial)
 • Leziuni nervoase
 • Sindromul de nerv suprascapular
 • Sindromul de operculum piept
 • Boli interne, cum ar fi atac de cord, colică biliară, tumori pulmonare (de exemplu, cancer pulmonar)
 • reumatologice Boli cum ar fi artrita si artrita reumatoida