Mezoteliom Pleural: apare o speranță de a o combate

Acest tip de cancer pulmonar este foarte agresiv și este de obicei asociat cu expunerea la azbest (azbest), astfel încât odată ce ați confirmat diagnosticul, de obicei este fatal pe termen lung. Din fericire, cercetătorii francezi au reușit să progreseze pentru a trata cu rubeolic, care a eliminat celulele canceroase în testele de laborator.

 • Atenție!, cancerul este vindecabil
 • Pleurezie, atunci când respirația este dureros
 • Când pleura este invadat de cancer

  mezoteliom pleural maligne este un tip de cancer care afectează membrana care acoperă plămânii, care este de a spune, pleura; potrivit specialistilor, este mai frecventă la bărbați decât la femei de la 50 la 70 de ani.

  Printre cauzele de asemenea, numit cancer la pleura contact cu praf de azbest (80% din cazurile diagnosticate), cu o perioadă în aspectul inactiv 20 la 40 de ani de la începutul expunerii, precum și radioterapie și anumite tipuri de viruși.

  simptome de cancer pulmonar , care sunt de multe ori legate de :

 • Dureri difuze în piept.
 • Pleurită (inflamație a pleurei).
 • Durere care iradiază în umăr, care poate fi însoțită de pleurezie (producție o multime de lichid în cavitatea pleurală).
 • Dispnee (dificultate de respirație).
 • de Tuse.
 • Slăbiciune, stare generală de rău și oboseală.
 • Această condiție poate fi diagnosticat cu ajutorul razelor X, tomografie toracică, toracoscopie (introducerea unui tub cu un aparat de fotografiat în piept) și biopsie, teste prin care este posibil pentru a demonstra dacă există îngroșare a pleurei de unul sau ambii plămâni, sau prezența de celulele canceroase. Este, de asemenea, de o mare utilitate clinică să mai vorbim de o istorie de expunere la materiale azbest.

  Până acum, tratament pentru mezoteliom pleural malignitate constând în chimioterapie, radioterapie sau interventii chirurgicale; cu toate acestea, boala are un prognostic rezervat, ca de obicei, doar permite o supraviețuire de la 4 la 18 luni, în funcție de vârstă și starea generală de sănătate a pacientului, precum și răspunsul lor la tratament și stadiul în care tumora a fost detectat.

  Vaccin împotriva rubeolei, speranță pentru tratarea cancerului de pleura

  utilizarea de droguri și virusurile, cum ar fi rubeola să infecteze celulele canceroase și de a activa un raspuns al sistemului imunitar al organismului împotriva tumorilor, și este baza unui studiu efectuat de o echipă de cercetători din taxa de dr. Mark Gregory, director de cercetare la Institutul Național dela Santéet dela Recherche Médicale(INSERM) din Franța.

  „În colaborare cu Institutul Pasteur, și în special cu echipa de profesorul Frederic Picant de la laboratorul de virale genomice și de vaccinare, ne-am dat seama că vaccin rubeola are ca tinta celulele canceroase, nu și celulele normale. În plus, vaccinul a stimulat un răspuns imun al organismului pentru a distruge celulele tumorale care sunt încă în viață”, explică Grégoire.

  „În celulele tumorale cultivate în laborator, rezultatele sunt spectaculoase: în prezența vaccin rubeola, acestea devin infectate și de a transmite virusul atenuat la alte celule, și vor muri cu toții!”, explică dr. Jean-François Fonteneau, un membru al echipei de Mark Gregory.

  prin urmare, această metodă ar fi promițătoare pentru cancer la pleura maligne considerate în prezent incurabile. Cu toate acestea, din cauza tipului de imunizare de rubeola ce este necesar este de 100 până la 1000 de ori mai concentrate, experții clarifica care au nevoie de finanțare, astfel încât orice laborator poate produce această opțiune terapeutică.

  Această avansare este în plus față de lansarea de la vaccin pentru cancerul pulmonar Cimavax EGF în Cuba (aprobat în ianuarie 2011), unde oamenii de stiinta de la Centrul de Imunologie Moleculară (CIM) din Havana, a fost comandat pentru a dezvolta o formulă bazată pe proteine modificate care atacă doar celulele canceroase. De cercetare care a început în 1992.

  vaccinul reușește să converti cancer într-o boală cronică de gestionat prin producerea de anticorpi împotriva proteinelor care a declanșat o proliferare necontrolată a celulelor. Este indicat la pacienții cu avansate de cancer la plămâni și nu prezintă un răspuns favorabil la tratamente precum chimioterapia și radioterapia.

  este de remarcat faptul că această tehnologie a pus bazele pentru a genera un al doilea vaccin împotriva cancerului pulmonar, Racotumomab, care a fost înregistrată în insula la sfârșitul anului 2012. Cu toate acestea, deși nici unul dintre tratamente vindeca boala, ei reușesc să asigure creșterea calității și speranței de viață a pacienților.

  DATO CURIOSO…

  probabilitatea ca un pasager cu o gripă de la infectarea oamenii care stau lângă tine într-un avion depășește 80%, potrivit cercetătorilor.

  AM POR TU SALUD

  Autism: cauze și diagnostic

  Vacanta: periculos bronzare

  Creierul uman: structura și funcțiile

  Subiecte Legate de

 • Cancerul, producția de celule anormale
 • Negi
 • Infectii cu transmitere sexuala

  Ziua Mondială a Sănătății

  Category: Fără categorie