Asigurare auto

datele de care aveți nevoie să ia în considerare atunci când aleg cel mai bun de asigurare auto?

atunci Când aleg ce companie pentru a asigura masina ta in caz de accident, să acorde o atenție la unele aspecte care pot crea probleme în caz de cerere, cu privire la cheltuielile medicale și de îngrijire a sănătății.

La 1 februarie 2007, a intrat în vigoare l’de compensare directă, care a companiei dumneavoastră de a plăti sau rambursa cheltuielile și daunele.

Nu este întotdeauna posibil pentru a activa această procedură, pentru că există unele cerințe fundamentale care trebuie să fie îndeplinite:

 • stânga ar trebui să implice doar două vehicule, dacă acestea au fost cel puțin trei, nu este posibil;
 • vehiculele trebuie să fie ambele înregistrate în Italia (sau San Marino, Vatican);
 • companiile de asigurări trebuie să fie Italian, cu anumite excepții;
 • Dev’să fi avut loc o coliziune între două vehicule;
 • șoferul a suferit răni minore, adică cu o invaliditate permanentă mai mică sau egală cu 9%.
 • pe L’de compensare directă este efectuată de către propriile lor de asigurare. Prin urmare, este necesar să se facă o precauți în alegerea de a nu percepe în întârzieri în efectuarea plăților sau a ratat rambursări.
  Cu l’de compensare directă, este esențial să se ia în considerare solvabilitate a companiilor.
  Există unele companii care nu au o bună reputație, sau de întârziere la plată cu o scuză, chiar dacă ei trebuie să respecte anumite cerințe de capital și sunt obligați să riassicurarsi.
  În practica noastră, a văzut pacienți care trimite regulat facturile pentru fizioterapie și însoțită de o prescripție medicală, dar după 2 – 3 luni primește o notificare de non-plată pentru exces de cheltuieli, vorbim despre cifre în exces de 1500 de Euro.

  Pentru acest motiv am recomanda pentru a alege companii care dau siguranță’asigurat și să dea toate l’de sprijin.

  desigur, în cazul în care acesta nu a fost posibil, l’de compensare directă, va trebui să sunați la pompieri sau completezi raportul de accident. În acest caz, compania va fi contrapărții de a rambursa costurile, atunci alegerea companiei tale este irelevant.

  Desigur, în alegerea este recomandabil să se ia mai multe citate pentru a compara ofertele, luând în considerare nu numai prețul total, dar, de asemenea, alte puncte, cum ar fi:

  1. la maxim de acoperire;
  2. condițiile contractului;
  3. acoperire, de exemplu, în caz de vandalism, incendiu și furt, dezastre naturale, etc;
  4. Kasco
  5. protecția juridică
  6. franciza

  Astăzi, puteți compara citate on-line de multe companii de asigurare.

  Ce să facă în caz de accident?

  costurile de îngrijire a sănătății sunt rambursate integral în caz de accident sau dacă nu’asiguratul nu este de vina.
  Costul pentru vizite de specialitate, instrumental examene, fizioterapie și recuperare, medicamente, interventii chirurgicale, spitalizari, și rămâne în spital etc.,
  Este pe deplin compensată dacă ați depune documentația necesară: facturi, chitanțe, rețete, rapoarte ale examinărilor etc.;
  Este prevăzută o indemnizație zilnică în funcție de durata de spitalizare.
  Potrivit puncte de invaliditate permanentă care rezultă din vizita cu medicul legist va exista o compensare proporțională. În general, cu o coliziune are loc o denaturare a coloanei cervicale, cu alte cuvinte un accident.
  Dacă există leziuni la oase, muschi, ligamente, nervi, articulatii sau organe, tendința este de a recunoaște un maxim de două puncte de invaliditate să fie tamponate.
  În caz de deces al conducătorului auto sau de pasageri este recunoscut ca o compensare a familiei sau moștenitorilor.


  cât de mult este prejudiciul care recunosc?

  În marea majoritate a accidentelor rutiere și la coliziuni din spate, deteriorarea biologică este dată de denaturare a cervicale, dorsale sau lombo-sacrală, dar în unele cazuri împușcat poate fi atât de puternică încât să provoace o situație gravă.
  În caz de vătămare, toate’aparate de mușchi scheletici sau organe, suma care va fi plătită de la’de asigurare va fi proporțională cu prejudiciul și cheltuielile suportate.

  în Cazul în care lovitura de bici provoacă numai o denaturare a coloanei vertebrale cervicale, acesta va fi recunoscut o pierdere de unul sau două puncte de invaliditate, și apoi l’compensarea poate varia între 1000 și 4000 de Euro în total, inclusiv cheltuielile medicale, terapie fizică și medicamente.

  Va fi legal doctor la sfârșitul terapii, certific faptul că:

 • procentul de invaliditate;
 • Dacă nu’prejudiciul este închis cu orice urma.
 • Nu este convenabil de a închide mai devreme la practica de un prejudiciu de ce este recomandabil să verificați pentru a vedea dacă durerea dispare complet, sau dacă fiecare acum și din nou.
  În acest caz, medicul poate prescrie terapii noi care trebuie să fie făcut înainte de sfârșitul perioadei de practică, în general se închide la 2-3 luni după accident.
  Este aproape imposibil de a fi recunoscut o cifră de peste 4.000 de Euro, chiar dacă a contacta un avocat care întotdeauna reușește să rupă o sumă mai mare.
  Reparații dell’masina este plătit direct la mecanic aranjament, în timp ce cu privire la costurile de sănătate, l’asiguratul trebuie să anticipeze valoarea și atunci societatea de asigurări va compensa.
  În consecință, persoanele asigurate cu venituri mici nu au capacitatea de a anticipa costurile de îngrijire și-au pus, dar se va simți durerea și va avea o limitare de mișcare, mai ales atunci când “schimba time”, care este, înainte de plouă sau ninge.

  Citește și: de Asigurări de sănătate