Micropigmentarea sân, să-și recâștige stima de sine

prin aceasta operatie, este posibil să se dea un aspect mai natural si estetica a sanilor femeilor care au fost reconstruit dupa îndepărtarea tumorilor canceroase, în același timp, că aceasta contribuie la îmbunătățirea stimei de sine a acestor pacienți; descoperi virtuțile sale.

 • Cancer de sân
 • Boala Paget, cancerul de sân este ascuns
 • femeile au fost supuse procesului pelviene numit mastectomie radical (constă în a elimina complet unul sau ambii sani), ca urmare a cancer de sân, și mai târziu în procesul de reconstrucție (să zicem, „fill-in”) și vindecarea ta, acestea pot arata ca pieptul estetic datorită reproiectare a areolei și mamelonului (care este zona care înconjoară acest ultim) de micropigmentarea paramedic (intervenție pentru a îmbunătăți aspectul, nu funcționalitate), metoda care constă în introducerea de molecule de pigment folosind un dispozitiv numit dermógrafo, care este prevăzut cu un motor, un recipient de cerneală și ace, care se mișcă în mod trepidatoria (similar cu mecanismul de masina de cusut) și „injecta” de culoare.

  „Ca o tehnică, această procedură a apărut cu mii de ani în urmă, în China, fiind folosit pentru scopuri cosmetice, pentru oameni de înaltă ierarhie au fost conturează ochii cu un obiect ascuțit ramură de bambus și cerneluri; ulterior, s-a extins aplicațiile lor și de a fi folosit pe sprancene si buze. Era spre sfârșitul secolului al XIX-lea, când medicii au devenit interesați de metoda și, la nivel experimental, au început să colorize’ iris de ochii oamenilor cu orbire și a remarcat că organismul uman a fost receptivi la pigmenți, care, de asemenea, permis să folosească un medic”, spune Dr. Héctor Guisa de Alba, care servește ca director al Institutului pentru Cercetare și Formare în Micropigmentare, al cărui sediu este situat în Orașul Mexic.

  specialistul a menționat într-un interviu cu sanatate.cytan.com că „o astfel de procedură, în ceea ce privește medicii, inclusiv camuflaj de cicatrici, care utilizează dermógrafo fără colorant, în scopul de a atenua marginile în ars piei, și grefe; în același mod, oferă chiar și ton pentru a epidermei în cazul în care există alunite sau semne din nastere pe fata sau gat, si, de atunci, în mamelonul și areola„.

  Opțiuni și de procedură

  Este important să păstrați în minte că micropigmentarea sân poate fi făcut pentru scopuri estetice și de a ajuta; primul caz include femeile care doresc să crește dimensiunea areolei, care este necesar pentru aplicarea de cerneală în funcție de culoarea naturală a zonei și într-o zonă nu mai mare de 5 cm în diametru. Este făcut, de asemenea, atunci când aveți o mulțime de alb sau clar, și ceea ce este necesar este pur și simplu să ‘vopsea’ restul de regiunea anatomică de formă rotundă.

  „Cea de-a doua clasificare se va face cu autorizarea prealabilă de către medic oncolog, și are scopul de a crește stima de sine a femeii care a supraviețuit cancer, și a suferit îndepărtarea sânului, care urmărește să reincorporarla la viața normală. Acum, ar trebui să fie remarcat faptul că mastectomie efectuată la acești pacienți pot fi unilaterale sau bilaterale (amputarea unuia sau a ambilor sâni, respectiv). În primul caz, o dată reconstruit și a vindecat-o pe piept, este oportun să ‘vopsea pentru areolei și mamelonului luând ca referință nuanță de celălalt sân, dacă există; ceea ce este important este de a oferi un aspect natural, astfel încât este necesar să se ocupe de lumini și umbre”, explică Dr. Cook Alba.

  atunci Când operația a fost bilaterale, măsurile sunt luate pentru a defini poziția de domenii pentru a „trage”, în funcție de vârsta femeii, pentru că acesta este mai mare anumită scădere a bustului.

  „Înainte de procedura, pacientul este supus la test de sensibilitate la pigmenți —pentru a vă asigura că nu sunt reacție alergică— pentru că trebuie să ne amintim că există persoane foarte sensibile. Pentru a face acest lucru, cu opt zile înainte de tratament se aplică în cantitate mică de cerneală în spatele urechii sau între degetele de la picioare, care este, zone care sunt întotdeauna acoperite și expuse la sudoare. Dacă femeia se prezintă cu mâncărime, iritații, erupții cutanate sau poate fi alergic la, și pentru a confirma acest lucru, veți primi o a doua aplicare, dar acum în sân; dacă problemele continuă (1 din fiecare 1000 de pacienți declanșează acest tip de reacție), se renunță la procedura”, explică intervievat.

  Este important să se țină cont de faptul că pigmenții folosiți sunt construite pe baza de oxid de fier, care este dizolvat în anumite substanțe, precum alcoolul isopropilíco, glicerină și apă; altele includ hidroxid de aluminiu, crom sau dioxid de titan, metale care au proprietatea de a aduce nuante diferite.

  dupa micropigmentarea, tratamentele sunt la fel de simplu ca cei care sunt furnizate pentru o rana, care este de a spune, pentru a evita soarele, pentru a evita expunerea la surse de sare de apă sau abur, se spala zona cu sapun antibacterian și se aplică crema antibiotic recomandat de medic. De asemenea, este important de a alege o sursă de încredere, care folosesc instrumente sterile și de unică folosință (ace, instrumente, și cerneluri), în plus față de expertul care face vizualiza într-un mod similar cu chirurgii, care este de a spune, cu un halat, mănuși, cubreboca, și o pălărie.

  lipsa de culoare

  „La 30 zile valoare a pacientului și de a determina dacă este necesar să retușați culoare pentru că, deși pigment pot rămâne pe piele de la 2 la 4 ani (în anumite persoane 8 la 10 ani), este posibil ca o clarificare. Acest lucru depinde de rata de natural de descuamare a epidermei, adâncimea la care a implantat pigment, dacă suprafața este gras (are mai multe șanse de a pierde vopsea) sau uscat (oferte a crescut de fixare), dacă a fost expunerea la surse de căldură excesivă (cum ar fi să dilate sau să se deschidă porii, culoarea molecule de evacuare) și cum să reacționeze la sistemul defensiv al organismului”, spune Dr. Masca Alba.

  pe ultimul punct menționate, specialistul explică faptul că „atunci când vasele de sânge se sparg în timpul micropigmentarea va declanșa anumite reacții, una dintre ele este sosirea de macrofage (sindicatele de celule albe din sânge), care cuprinde corpuri străine, astfel încât în acest caz, ei ar putea ataca culoarea molecule. Cu toate acestea, de lucru cu pigmenți, treci printr-un proces interesant, care constă în aplicarea unui strat de silicon, și, deoarece nu interacționează cu organismul, ai poate ‘pacali’ macrofagelor, evitând „duce ” culoare”.

  rămâne Doar să spun că aceasta a fost dovedit că femeile care au fost supuse la metoda de micropigmentare a recupera de securitate și să reafirme o parte din feminitate, care a fost pierdut din cauza mutilarea chirurgicală.

  SABIAS QUE…

  Caracas (Venezuela), Sao Paulo (Brazilia), El Salvador, Guatemala și CDMX sunt orașe din america latină, cu niveluri mai ridicate de stres.

  AM POR TU SALUD

  face un mic Dejun sănătos la bord!

  Tulburări de sânge (boli hematologice)

  de Ce n-ai știut de sarut

  Subiecte Legate de

 • Vigorexia, tulburare emoțională
 • Acid folic (vitamina B9)
 • vergeturi, care sunt acestea

  Sărut alb, joc riscant