Dr. Perricone și dieta anti-imbatranire

Dr. Perricone nu este un medic obișnuit, cel puțin nu în termeni de popularitate. El a apărut la programul american de Oprah Winfrey show de multe ori, întotdeauna ca un dermatolog, specialist în anti-imbatranire.

revoluționar teorii cu privire la menținerea de tineret a pielii se bazează pe 3 măsuri: dieta, suplimente, și creme. Să ne uităm un pic mai în profunzime, care este dietetician de moda.

Cine este creatorul Dietei Perricone

Nicholas Perricone, după cum am menționat deja, este un dermatolog si nutritionist, autor al mai multor cărți axate pe pierdere în greutate și pentru a menține un aspect mai tineresc.

profesorul Perricone, licențiat în Medicină de la Facultatea de Medicină Umană de la Universitatea Yale, are mai mult de 40 de brevete în Statele unite pe formule de creme, de regenerare și întărire, pentru că vinde propria linie de produse pentru îngrijirea pielii.

Dr. Perricone se prezintă ca o radicală în comunitate dermatologice, poziționându-se împotriva, de exemplu, o practică care este foarte răspândită ca este utilizarea de Botox. Într-un interviu cu revista Marie Claire, dr. Perricone a susținut că Botox (o neurotoxină care paralizează musculare), odată ce oamenii încep să-l folosesc, ar începe să-și piardă volumul în față, iar acest lucru accelerează aspectul de imbatranire.

dr. Perricone susține că un anti-inflamator dieta, împreună cu suplimente și produse topice anti-imbatranire produce rezultate mai bune în lupta împotriva ridurilor decât orice altă metodă sau exploatarea de angajați.

motto-ul Tău este că frumusețea este realizat din interior.

Dacă s-a răspândit lor de popularitate peste tot în lume a fost, mai ales ca fiind creatorul dietei Perricone. Este o dieta concentrat-facelift, care, în plus, vă ajută să piardă în greutate. Au 2 versiuni de dieta, un rapid care durează doar 3 zile și încă mai extinse, care durează 28 de zile.

dieta de intinerire a dr. Perricone promite piele curata, sanatoasa si arata mai tanara. Avantajul pe care l-a pe multe alte diete este faptul că este ieftin de a face (mancarea puteți găsi cu ușurință în piață) nu au costuri exorbitante și durează foarte puțin.

Publicații de Cărți de Dr. Perricone

Toate cărțile de dr. Perricone pune accentul pe abordarea problemelor de piele sub 3 abordări diferite și complementare: