Adelgazar păcat efecto rebote

Dacă sunteți în căutarea pentru pierderea in greutate cu nici un efect de rebound, ai ajuns la pagina corespunzătoare. Efectul de ricoșeu este o consecință nedorită atunci când facem anumite diete. Este important să se cunoască cauzele care determina să știe cum să lupte împotriva lor și nu dispera. Sau dăuna sănătății noastre.

sunt nutritionisti care susțin că, în scopul de a rămâne în formă și pentru a evita efectul de recul trebuie să fie pe o dieta permanent. Acesta este un concept care este un pic extrem. Cel mai bine este să știi ce provoacă să învețe să-l evite.

Ce provoacă Efectul de Recul

2 Hormoni: grelina și leptina.

Pentru gras sau slab genetica influențează, dar nu numai genele moștenite. Influența, de asemenea, hormoni. Într-un studiu efectuat pe nivelurile de hormoni la persoanele supuse la o dieta, pare a fi că hormonul grelina și leptina influența în re-cresterea in greutate. O modificare în producția de leptină, modifica reglementarea corespunzătoare a poftei de mâncare, făcându-l să tragă.

încetinirea metabolismului

Un efect de dieta este recuperarea de greutate în scurt timp am terminat, dacă nu se vor lua măsuri. Du-te înapoi pentru a mânca într-un mod dezordonat, sau cu mai multe calorii decat ai nevoie, provoacă-l să recastiga kilogramele pierdute cu ușurință. Acest lucru se întâmplă pentru că acesta este favorizat de un metabolism încetinit.

corpul este costumbra perioada de lipsa de substanțe nutritive și calorii, care va fi supus dieta si incetineste consumul, prevăzând lor de tandrete. Consumă puțin câte puțin, calorii ingerate, și dacă sobrase ceva magazine în formă de grăsime. Ca intr-o dieta cu putine calorii se consumă totul, nu există nici o problemă. Dar metabolismul a început deja să lucreze la fel de bine.

Dacă te duci înapoi pentru a mânca la fel ca înainte, metabolism lent, favorizează acumularea de substanțe nutritive în grăsime, ca o formă de stocare în memorie din perioada precedentă.