Dieta Paleo: – a explicat bine și în detaliu

dieta paleo este o dieta care este foarte eficient, indiferent dacă obiectivul dvs. este de a scăpa de kilogramele in plus ca dacă sunteți în căutarea pentru cresterea masei musculare. Aceasta dieta se întâlnește atât de aceste obiective, pentru că a devenit atât de la modă.

nu este un secret că alimentele pe care le mânca în fiecare zi, au o mare influență asupra felului în care arătăm. Dacă dieta noastră nu conține suficiente elemente nutritive, acesta va fi cu siguranță reflectate în piele, în păr și în diferite boli, care pot veni.

pe de altă parte, dacă alimentul este bogat în toate substantele nutritive, cu siguranță sănătății noastre, iar aspectul va îmbunătăți.

numele “dieta paleo” este o versiune prescurtată a “dieta, paleolitic”. Aceasta se bazează pe o abordare de “întoarcere la originile noastre” și de a crea un regim alimentar bazat pe alimente, care, în antichitate, au mâncat oamenii din caverne.

Dieta Paleo se bazeaza pe dieta urmată de strămoșii noștri ca un produs de vânătoare și cules, când nu era nici agricultura. Prin urmare, alimentele care au folosit-o bază de carne, pește, fructe și legume.

este un fapt de netăgăduit și care este datorită dezvoltării tehnologiilor moderne în procesul de gătit astăzi, printre multe alte opțiuni care vă oferă bucătărie modernă, procesul s-a schimbat mult cu privire la ceea ce a fost folosit de către strămoșii noștri.
Au fost nevoiți să vâneze și să mănânce, dar trebuie doar să mergeți la cel mai apropiat magazin, unde toate rafturile sunt pline de feluri de mâncare preparate și produse atractive.

susținătorii acestei diete susțin că toate aceste schimbări au însemnat că multe alimente s-au deteriorat în mod semnificativ, (ceea ce este adevărat) și ne îndreptăm din ce în ce mai departe de ceea ce mama natura ne-a dat.

Paleo Dieta: Alimente Interzise

1. Produse lactate

Unt, brânză, iaurt, lapte, smântână, etc.

2. Și cereale

Inclusiv orez, grâu, cereale, fulgi de ovăz, quinoa, amaranth, hrisca, alac, secară, orz,cușcuș, etc, Nu paine, paste, cereale pentru micul dejun, pizza, etc.

3. Leguminoase.

Toate tipurile de legume, inclusiv soia, linte, fasole și mazăre.

4. Îndulcitori naturali și artificiali

Acest lucru este valabil pentru zahăr, fructoză, dextroză, zahăr, nucă de cocos, sirop de artar, miere, xilitol, manitol, și stevia.

5. Ciocolată.

ciocolata cu lapte conține lapte și zahăr, și, prin urmare, strict interzisă. Ciocolata neagra (> 75% cacao), cu toate acestea, dacă puteți să-l ia cu moderatie.

6. Produse Semi-finite

7. Uleiurile de semințe și nuci.

cum ar fi uleiul de soia, de porumb, de floarea soarelui, floarea-soarelui, arahide, etc.

8. Băuturi carbogazoase și sucuri de fructe.

ar trebui să bea numai apă minerală.

9. Alcool

Strict non. Dieta paleo, ca toate dietele, se elimina complet consumul de alcool. Păstrați în minte că alcoolul furnizează doar calorii (multe) gol, fără substanțe nutritive.

10. Sosuri și condimente

sos de soia, sos de roșii și similare, dacă acestea conțin soia, gluten, zahăr, glutamat de sodiu, și altele.

Alimente care sunt permise cu moderatie pe Dieta Paleo

1. Niște cârnați

Ca cârnați, șuncă, salam, etc, asigurați-vă că acesta nu conține gluten, zahăr sau de soia. Limítalo de 2 – 4 porții pe săptămână.

2. Fructe întregi

Pana la 4 portii de fructe pe săptămână. Alege cel mai puțin dulce.

3. Nuci și semințe

migdale, nuci de Brazilia, caju, alune de padure, nuci de macadamia, nuci de pin, fistic și nuci.
semințele De chia sunt permise, seminte de in, seminte de dovleac, seminte de susan, seminte de floarea soarelui.
Seminte si nuci nu poate fi mai mult de 30 de grame pe zi (aproximativ un pumn)

4. Fasole verde, mazăre verde și păstăi.

Puteți consuma 4-6 portii de fasole verde-o săptămână.

5. Cafea și ceai negru

Toate ceaiurile și cafeaua sunt permise, puteți să-l bea neagră sau cu lapte de cocos. Stick la un 1 cana de 250 ml de băuturi care conțin cafeină pe zi și să bea, de preferință, înainte de prânz.

Dacă aveți oboseala cronica, insomnie, anxietate, hipoglicemie, modificari ale dispozitiei sau depresie, tu ar trebui să elimine toate cafeina pentru un timp.

6. Otet, otet balsamic, vin rosu.

oțet de cidru de mere poate fi folosit zilnic ca un pansament pentru salate, în sosuri.

Dacă vrei să știi de alimente permise în dieta Paleo, click AICI.