Alimente alcaline

iata o lista de alimente alcaline, dacă faci dieta alcalina sunteți interesat de a ajunge să le cunoască. Dacă nu, ei bine, și toate dintre ele sunt o sursă excelentă de substanțe nutritive și, dacă sunt încorporate în dieta dumneavoastră, vă poate ajuta să piardă în greutate

dieta alcalina urmărește să ajute la menținerea unui nivel echilibrat al pH-ului în sânge. Cei mai mulți medici și nutriționiști susțin că alimentele pot schimba pH-ul din sânge, dar, de asemenea, se asigura că alimentele alcaline sunt excelente dacă sunteți în căutarea pentru pierderea în greutate.

iata o lista de alimente alcaline și alimente acide și interzise în dieta alcalină.

alimente și PH-ul

Dacă doriți să imprimați fișa de alimente puteți să faceți clic aici:

Dieta Alcalina (pdf)

Lista detaliată de alimente alcaline

În lista aici aveți alimente alcaline, cu mult mai multe detalii:

ALIMENTE ALCALINE: LEGUME

Hrean
Napi
Espinacas
Spirulina
Brotes de soia
Patatas
de Roșii
Tip
Asiago
Apio
Castravete
Berenjena
Ajo
de Evrei verde
Lucernă
Orz
Remolacha
Broccoli
Repollo
Guisantes
Lechuga
Săgețile
Cebollas
Guisantes
Dovleac
Țipa

FRUCTE ALCALINE

Coco
Stafide
Struguri
Grapefruit
Pepene galben
de Lamaie
Lima
Pepene galben
Mere
Caise
de Avocado
Banane
Fructe
Mure
Cireșe
Nectarine
Portocale
piersic
Pere
Ananas
Stafide
Zmeură
Căpșuni
Mandarine
de Roșii
Fructe tropicale
Pepene verde

ALIMENTE ALCALINE: PROTEINE

Migdale
Castane
Mei
Tofu (fermentat)
proteine Serice

ÎNDULCITORI ALCALINĂ

ALIMENTE ALCALINE: CONDIMENTE

pregătească aji picante
Canela
Curry
Jengibre
Hierbas (todas)
Mostaza
Sal marina

ALTE ALIMENTE ALCALINE

Oțet de cidru de mere
Polen
Lecitină
Apă minerală
Melasă
Culturi probiotice
Produse derivate din lapte acru

În această listă detaliată este necesară pentru a sublinia anumite grupe de alimente pentru capacitatea lor de a ajuta să piardă în greutate: există alimente care sunt foarte saciantes, cu o mulțime de fibre, și, desigur, cu foarte putine calorii:

1. Legume rădăcinoase

mai ales ridichi, mai ales ridichi, sfecla, morcovi și napi.

2. La legume crucifere

Acestea sunt legumele care sunt incluse în majoritatea diete pierdere în greutate: broccoli, varza, conopida, varza de Bruxelles și cum ar fi.

3. Legume cu frunze verzi

Nu este o dieta disociata, care nu le include ca disocia foarte bine cu multe alimente: varza, chard elvețian, frunze de nap, spanac.

4. Lao

În multe ocazii, acesta este considerat un super-aliment, datorită proprietăților sale și beneficii pentru sănătate. Printre acestea se numără îmbunătățirea sănătății cardiovasculare, scade tensiunea arterială, îmbunătățește imunitatea și ajută la curățirea ficatului, și, prin urmare, include în cele mai multe dintre dietele de curățare

5. La cayena

cayenne este unul dintre cele mai multe alimente de alcalinizare. Este cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene și pentru că este o excelentă sursă bogată de vitamina A.

6. Lamaie

de lamaie este alimentul cel mai de alcalinizare a tuturor. În plus față de furnizarea de ajutor imediat dacă aveți arsuri la stomac ( deși de lamaie este acid) poate vindeca rănile și este un mare apărător al sistemului imunitar, de aceea este foarte recomandat, dacă aveți gripă sau o răceală. Acolo este dieta de detoxifiere care nu includ lamaie.

Vă sfătuiesc să citiți: dieta de lamaie.

ar Trebui să știi că compoziția acide sau alcaline alimente nu influențează, este efectul pe care acest aliment produce odată digerate devine un aliment alcalin sau acid alimentar, cel mai bun exemplu este cel de lamaie.