Hrana vegetariana: Ce Tip sa aleg?

regim vegetarian, deoarece nu trebuie să fie plictisitor, are multe nuanțe, arome și variante și nu puțini adepți. În total, se estimează că există ¡600.000 de milioane de vegetarieni din lume! Să vedem ce tipuri de alimente acoperă.

Ca primul standard în dieta vegetariana exclude alimentele de origine animală, și în cele mai pure, sunt excluse chiar și cele considerate subprodusele de origine animală, cum ar fi ouă și produse lactate.

Există mai multe tipuri de vegetarieni, chiar dacă toate sunt conforme cu excluderea alimentelor de origine animală, pentru ceea ce merită să cunoască nuanțele care definesc unul sau un alt tip de vegetarianism.

Toate opțiunile pe care le-ai prezentat sunt mai sănătoși decât dieta de majoritatea oamenilor de americani deoarece acestea servesc pentru a preveni anumite boli cronice cum ar fi diabet zaharat și boală coronariană.

Tipuri de dieta vegetariana

1. Dieta Vegetariene Clasice sau Ovo-creamer lactate.

Aceasta este cea mai răspândită. Aceasta dieta respinge moartea animalelor pentru hrana, dar Da include ou și toate produsele lactate, deoarece se crede că aceasta nu implică suferința animalului.

diete vegetariene, în toate variantele lor, arată un mare respect pentru ecologie și respinge producția de alimente bazate pe animale.

Acest tip de regim bazate pe dieta ta pe consumul de alimente de origine vegetală.

cu toate acestea, lipsa cel mai important este ca aceasta dieta este doze mici de fier și proteine la ori, dacă nu sunt foarte stricte, apare, de la de fier ce ne absorbi în 20% din animale și la 2,5% din legume. În același mod în produsele alimentare de origine animală au mai proporția de proteine cu aminoacizi esențiali, comparativ cu alimente vegetale.

2. Cuvintele Vegetariana Estricta.

În acest caz suntem în fața unui tip de dieta vegetariana, care este, în sine, un filozofie de viață.

eliminați toate alimentele bazate pe produse de origine animală, inclusiv produse lactate și ouă, dar merge mai departe și de a exclude, de asemenea, toate conservate și congelate, chiar dacă acestea sunt legume, și cereale și zaharuri rafinate, băuturi, zahăr industrial, și miere.

filosofia dieta strict vegetariana este centrat pe deplin în respect pentru lumea animală și alimente naturale.

vă Puteți prezenta grave deficiențe nutriționale dacă nu este făcut cu un control strict și se înlocuiesc în mod corespunzător de proteine animale pentru plante.

3. regim vegetarian crudívora.

dieta Este un stricte, deoarece se bazează pe consumul de legume și fructe, dar fara coaja, posibil, și nu gatiti.

Pentru crudívoros, gătit de mâncare este un mod de a pierde nutrientii din alimente, deoarece procesul de gătire va pierde până la 50% din vitamine, plus proteine, zaharuri, grăsimi și săruri minerale din alimente.

Interesant filozofia lui nutritivă, de asemenea, regleaza lor ore de somn, și susțin că, datorită acestui fel de putere, ființa umană are nevoie de mai puțin de 8 ore de somn.

4. Dieta vegetariana vegana.

dieta de vegani este compus din fructe- reci-legume, cereale, leguminoase, orez, semințe și nuci.

Potrivit pentru vegani toate aceste alimente pot acoperi pe scară largă nevoile nutriționale ale ființei umane.

Dar vegani merge un pas dincolo de și respinge TOATE produsele de origine animală, cum ar fi piele, lână, săpunuri și șampoane cu grăsimi animale și un lung etc.

Chiar si respinge din plastic și toate acele produse care nu au o origine naturală.

filosofia vegan este bazat pe “a Trăi pur și simplu, astfel încât alții să trăiască pur și simplu”.

Dacă vă gândiți la un tip de dieta vegetariana poate fi mai ușor pentru a intra încet.

Face trecerea la o dieta vegetariana încet, începând cu îndepărtarea de pește sau carne și prin reducerea treptată a consumului de atât de-a lungul timpului. Unii oameni încep prin a elimina carnea roșie și carnea de porc, apoi pui și de vânătoare, în cele din urmă peștele.

Dacă după acest convinge filosofia de putere vegetriana, poate chiar elimina produse lactate și ouă.

Dacă doriți mai multe informații: Dieta Vegetariana.