Alimente Permise în Dieta Paleo

În acest articol veți găsi o listă detaliată cu toate alimentele permise in Dieta Paleo. Cunoscându-le va fi capabil de a face meniuri care vă place și care vă permit să urmați dieta în mod eficient. Am păstra un ochi!

Unul dintre cele mai bune lucruri este că, în alimente permise în dieta paleo, puteți mânca cantități care doriți, fără limitare. Care garantează ai 2 lucruri foarte importante pentru o dieta nu să eșueze:

  • Nu ai de gând să meargă foame. Vă veți simți foarte mulțumit.
  • Este o dieta sanatoasa, astfel încât este ușor să cadă în dragoste cu ea.

Alimente Permise în Dieta Paleo

1. De carne y aves de corral

carne de vită, miel, porc, pui, curcan, rață, etc, este Întotdeauna de preferat carne de la animale crescute pe pășune, hrănite organic, dar dacă nu puteți, nu vă faceți griji, nu este un motiv să nu pentru a face Dieta Paleo.

2. Produse din carne (în special ficat)

ficatul este alimentul cel mai concentrate în substanțe nutritive de pe planetă! Este bogat în vitamina a, fier, are toate amino-acizi. Cel mai urat lucru este sa gust, dar puteți să-l joace cool dacă adăugați mici porțiuni de teren de carne de vită în alte feluri de mâncare. Tu nu va observa gustul, dar veți obține toți nutrienții lor.
Alte alimente permise în dieta paleo sunt inima, rinichii, limba, și creierul sunt, de asemenea, bun venit.
(Avertisment: dacă aveți un exces de fier în organism nu pot mânca aceste alimente de foarte multe ori).

3. Supa de oase

Aceasta supa ar trebui să fie consumate în maxim 48 de ore de la preparare, pentru a maximiza obținerea de substanțe și substanțe nutritive utile, care sunt în os. Ea are mai multe aminoacizi, inclusiv glicină, un aminoacid important în producția de fibre de colagen.

colagen este necesar pentru întreținerea corespunzătoare a țesuturilor și la suprafața gastro-intestinal pentru a rămâne sănătoși.

4. Pește

de pește recomandate în Dieta Paleo este pește gras, precum somon, sardine, macrou, hering, anșoa și. Este de dorit ca acestea sunt capturate în sălbăticie.
Este recomandat sa mananci 180 g de pește de trei ori pe săptămână, pentru a obține o cantitate suficientă de acizi grași omega-3

5. Ouă

acesta Este unul dintre alimentele permise în dieta Paleo esențiale datorită bogăției sale în aminoacizi.

6. Legumele bogate in amidon

cartofi dulci, suc de fructe, dovleac, patlagina si altele. În prima lună, este de dorit să renunțe la cartof normal, dar va trebui să-l introduceți în dieta treptat.

7. Legume Non-amidon

ar trebui să mănânci (crude și fierte) anghinare, sparanghel, sfecla, broccoli, toate tipurile de varza, morcovi, telina, ardei, castraveți, vinete, usturoi, ceapa, salata verde, ciuperci, ceapa, ardei, ridichi, spanac, roșii.

8. Legume și fructe fermentate

Varza, sfecla, iaurt, cocos, etc puteți mânca. Aceste alimente sunt bogate în bacterii benefice.

9. Grăsime tradiționale

ulei de cocos, unt topit, untură, grăsime de rață, ulei de masline (extra virgin de preferință).

10. Măsline, avocado, nucă de cocos (inclusiv lapte de cocos).

11. Sare de mare si condimente.

Dacă vrei să știi mai în detaliu dieta paleo, vă recomand să citiți: dieta Paleo în detaliu.