Dezavantajele de a fi un vegetarian și cum să le depășească

a Fi vegetarian presupune un efort mai mare, comparativ cu persoanele care mananca tot. În multe ocazii implică o serie de dezavantaje care trebuie să le depășească. Deși trebuie să ai ceva foarte clar: avantajele de a fi un vegetarian sunt mult mai mari.

O dieta bazata pe plante este mult mai restrictive decât unul care vă permite să mănânce tot. Aveți nevoie pentru a planifica mesele,și, uneori, a spune NU la alte opțiuni la fel de bine, sănătos și apetisant. Vestea bună este că te învață cum să depășească aceste neajunsuri și să le facă față.

Dezavantajele de a fi un vegetarian

lipsa de proteine

vegetarienii nu mananca carne de animal, iar vegetarienii nu mănâncă ouă sau lactate. Toate acestea sunt o sursa excelenta de proteine. Deci, Cum de a găsi proteine vegetale?

ca te duci mai adânc în dieta vegetariana aveți de gând și de a vedea alte alternative. In articolul: 10 alimente cu proteine vegetale trebuie 10 opțiuni, care sunt foarte interesante. Toate acestea sunt surse foarte bogate în proteine.

Ce este sigur este că, pentru a avea un profil nutrițional cu adevărat echilibrat, trebuie sa te uiti de mai multe alimente bogate in proteine. Este timpul să fii creativ și de a adăuga mai multe fructe, legume si cereale integrale in dieta ta.

limitări de mâncare

oamenii care începe cu o dieta vegetariana poate nu știi toate posibilitățile pe care le au.

Dacă acesta este cazul tau, tu ar trebui să meargă puțin câte puțin. În realitate, șansele de o dieta vegetariana sunt aproape nelimitate. Dar tu ar trebui să facă un efort și ieși din zona ta de confort.

vă sfătuiesc ca în fiecare săptămână să adăugați o rețetă nouă sau un nou alimente pentru dieta ta.

dezavantaje de alimentatie

de Alimentatie poate fi o provocare. Multe restaurante nu au o gamă largă de mâncare vegetariană, așa că te sfătuiesc, ori de câte ori poți, mănâncă în casă.

Pentru acele momente în care te duci pentru a manca sau pentru cină, vă sfătuiesc să alegeți o placă de legume, dar cu un “extra” pentru a ajuta la echilibrarea masă. Astfel de figuranti poate fi nuci, avocado, ouă, orez, leguminoase,…te Poți întreba dacă puteți înlocui carnea de aceste alimente, deoarece acestea sunt foarte frecvente în bucătărie de orice restaurant.

Fiind un vegetarian și că familia ta nu este

acesta Este destul de frecventă în cazul unui vegetarian în familiile în care nu sunt. Încercați să schimbe modelul alimentar al familiei poate crea frecare. Chiar și unele persoane pot simți că alegerea lor este o amenințare pentru propriul lor mod de a manca.

În aceste cazuri, trebuie să se confrunte cu această provocare, cu o atitudine calma. De asemenea, te sfătuiesc să faci colecție de răbdare. El explică pentru oamenii care te înconjoară, care este alegerea ta și evită controverse.

Nu asta nimic rău să dezvolte o rețea de sprijin cu alte vegetarieni. Cu ei poti discuta despre problemele care apar și de a oferi sprijin și inspirație.

Găsiți calea ta și inspirație

Cu un pic de educație, o mulțime de curiozitate și, mai presus de toate, un angajament puternic pentru noul tău stil de viață, vei fi capabil de a fi un vegetarian fericit și sănătos.

Pentru a face acest lucru, este esențial să învețe să facă o dieta vegetariana echilibrata si uita-te pentru toate sursele posibile de proteine.

mai Presus de toate, să fie pacient, cu timpul, aceste dezavantaje vor fi o amintire îndepărtată atunci când vă găsiți drumul în noua formă de hrană.