Analiza de Dieta de Sonda

dieta de Sonda este o dieta creata de medicii spanioli. Contul cu mulți adepți, dar mult mai mulți detractori. Vrei să știi asta? Aruncati o privire.

Analiza de Diete Celebre Dieta de Sonda

Un lucru curios al acestei diete este că acesta a fost creat de 2 profesioniștilor din sănătate a spaniolă: Dr. Jorge Planas și Dr. Manuel Sánchez.

Ce este cel mai frapant este faptul că atât medicii susțin că cu dieta de sonda poate fi să-și piardă excesul de greutate, că acest lucru orice persoană în 10 zile!. Și du-te dincolo de care să ateste că, în plus, nu are efect de rebound și pacienții să învețe să mănânce.

Cum functioneaza dieta de Sonda

Pentru a hrăni pacient care vrea să piardă în greutate, este plasat un tub nasogastric conectat la un “rucsac”, care furnizează organismului cu substante nutritive de care organismul are nevoie, printr-o pompă. În această fază, pacientul nu mananca orice mancare, dar vor primi suplimente echivalent cu 800 de calorii.
Aceasta dieta are o durată de 24 zile, și este împărțit în două faze, deși nu este obligatorie pentru a efectua cel de-al doilea.

Etape ale Dietei de Sonda

Pentru cei care doresc doar pentru a pierde in greutate cu faza 1 au ajuns. Durează 10 zile și să se asigure că, în această fază, veți pierde 8% din greutate, dacă sunt de sex feminin și 10%, dacă ești bărbat. În această fază sonda este legat de un “rucsac”, care ar trebui să efectueze întotdeauna cu tine, pentru că este în cazul în care sunt nutrientii care sunt furnizate prin intermediul sondei.

care, în plus față de a pierde în greutate, ei doresc să se asigure că nu suferă de efectul de recul sau du-te înapoi pentru a avea grăsime, tu ar trebui să facă de-a doua fază.

În a doua fază, tubul este eliminat, și a revenit treptat la normal, în această fază educă pacientul despre conceptele de alimentatie sanatoasa.

Da, dar….

contraindicatii Dieta de Sonda

în Afară de cascadorie pe care ar trebui să meargă peste drum ( la locul de muncă, pe stradă, cu prietenii…), cu un rucsac atașat la corpul conectat la un tub care intră prin nas, regim alimentar de sonda nu este o dieta sanatoasa.

succesul subțierea în care ea se bazează constă în asigurarea organismului cu doar proteine si grasimi necesare fără carbohidrați sau zaharuri.

ne-am întors de la un regim alimentar disociat.

rele din dieta de sonda este faptul că este atât de agresive, care forteaza organismul sa cetoza, ceea ce înseamnă că organismul arde depozite de grăsime.

Alte riscuri de dieta sunt derivate pentru a aduce un nazogastrică (ng) tub:

  • trauma post-implantare
  • daune în sept
  • gât perforate
  • leziuni în plămâni
  • gastro-intestinale hemoragie

sonda rămâne în esofag, timp de 10 zile, care poate produce un ingustarea esofagului de vindecare.

un Alt dezavantaj al Dietei de Sonda este că pierderea in greutate este prea repede,, și când se întâmplă acest lucru, oamenii sunt mult mai predispuse de a avea calculi biliari, anomalii ale electroliților ( de exemplu, un nivel scazut de potasiu), în plus față de oboseala musculara.

în fine, un alt regim alimentar cu mai multe dezavantaje decât beneficii.

În acest link puteți vedea un program de Antena 3, vorbind de Dieta de Sonda: http://www.antena3.com/videos/equipo-investigacion/2012-julio-9-2012060900001.html