Fantastic Dieta pentru cresterea in greutate de 2 kilograme pe săptămână

regim alimentar de a câștiga în greutate pe care le veți vedea în acest articol, este special conceput pentru a câștiga în greutate cu alimentația corectă și un stil de viață sănătos și echilibrat. Pentru a câștiga în greutate, trebuie să crească pofta de mâncare, și, prin urmare, schimba dieta de zi cu zi. Am să-ți spun cum.

Cel mai bun mod de a câștiga în greutate pentru persoanele care consideră că este greu să câștige în greutate printr-o dieta bogata in calorii si echilibrat. Dacă includeți aceste 2 reguli în dieta dumneavoastră, puteți crește în greutate, chiar și prin consumul de o cantitate mai mică de alimente decât ați folosit pentru a mânca.

să Ia o privire la aceasta dieta cu care puteți câștiga în greutate în jurul valorii de 2 lire sterline pe săptămână.

Dieta pentru cresterea in greutate

Pentru a câștiga în greutate, chiar dacă numai câteva kilograme, trebuie să adăugați calorii la meniul de zi cu zi, dar volumul de ingestia de alimente ar trebui să nu crească prea mult. În acest fel nu te vei simti umflat repede.

Desayuno

mic dejun este masa cea mai importanta intr-o dieta pentru cresterea in greutate. Pentru a face acest lucru cel mai bine este de a pregăti un cuplu de sandwich-uri cu brânză și șuncă, bea un ceai cu miere și să ia nuci.

Este foarte util pentru a avea întotdeauna la îndemână, sau un pumn de nuci. Sunt bogate nu numai în calorii, dar, de asemenea, conține o mulțime de vitamine.

Opțiuni de mic dejun:

  • Un suc de fructe și pâine prăjită și sandwich.
  • Un vol de lapte cu fulgi de ovăz, îndulcit cu miere.
  • Un măr, un pahar de lapte cu miere și o mână de nuci, ras
  • Un sandwich cu unt și 2 căni de cacao.

dimineata

Între micul dejun și masa de prânz, puteți bea un pahar de suc de fructe sau un iaurt. Sucul ar trebui să fie întotdeauna naturale și fără zahăr adăugat. O sută de grame de suc de portocale conține peste două sute de calorii, și, în plus, sunt rapid absorbite de organism. Alte Opțiuni pentru a lua la mijlocul-dimineață:

  • 1 cana de supa de pui cu gălbenuș de ou fiert tare
  • 1 pahar de suc de fructe cu miere și gălbenuș de ou 1
  • 1 sandwich cu unt și brânză

Almuerzo

masa de prânz, dacă trebuie să lăsați-vă complet. Ideal este să începeți cu o salata sau supa, apoi urmați cu un fel de mancare principal si terminand cu desert.