Dieta saraca in carbohidrati: avantaje

O dieta saraca in carbohidrati nu este la fel ca o dieta fara carbohidrati, care elimina complet carbohidratii. Există o mare diferență. Deși ambele sunt diete foarte repede, ceea ce nu elimina toate carbohidrati este mai sănătos și mai echilibrat.

Dacă faci o dieta saraca in carbohidrati te va transforma într-o mașină de ardere a grasimilor. În doar prima săptămână, este foarte probabil că va fi capabil să-și piardă până la 4 lire sterline de greutate, care este o mulțime. Mă pierd de obicei între 2 și 2,5 kilograme, atunci când o faci strict.

Cei care nu dieta, în mod obișnuit, devenit vizibil mai repede. Și, dacă aveți o mulțime de greutate să-și piardă, mai repede va fi capabil de a obține-l.

În articolul 5 Sfaturi pentru pierderea in greutate rapid am arăta cum să facă o dieta saraca in carbohidrati.

Efect de Diete low carb,

în Timpul primelor câteva zile, o să te simți un pic ciudat. Primul avantaj de a face acest tip de dieta este ca organismul tau va arde de grăsime foarte repede. De ce? pentru simplul motiv că atunci când a elimina sau a reduce carbohidrati (in special carbohidrati simpli, cum ar fi paste, orez, cereale) nu oferă corpul cu energia necesară pentru a dezvolta activitatea de zi cu zi.

Dar corpul trebuie să țină de funcționare, începe să consume rezervele de grasime ca sursa de energie. Acest proces este numit cetogenezei.

după Cum spuneam, o să te simți un pic ciudat la început pentru că, până acum, ai fost de ardere de carbohidrati pentru toți acești ani, și este nevoie de un timp pentru a obține utilizate pentru arderea grasimilor. Dar pierderea in greutate va va surprinde. Este numit “gripa low carb”, dureaza aproximativ 3 zile și mă simt un pic obosit. Este recomandabil să se hidrateze foarte mult în această perioadă.

După 3 zile, efectul este opus: te simti pozitiv și energic. Este de la acest moment când ai de gând să ardă o mulțime de grăsime.

Beneficii de Diete Low Carb,

Acest tip de dieta au beneficii de sănătate enorme:

 • nivelul de zahăr din sânge scăzută.
 • trigliceride (colesterol rau) scade și crește HDL (colesterol bun).
 • presiunea sângelui îmbunătățit în mod semnificativ
 • Și mai presus de toate: se elimina de grăsime și a pierde in greutate

un Alt avantaj de o dieta saraca in carbohidrati este că este mult mai ușor și costă mai puțin efort face decât alte tipuri de diete, cum ar fi low-calorii, în care măsurare de calorii din alimente pot deveni o tortură reală.

Nu provoacă anxietate pentru că nu mor de foame, dimpotrivă, atunci când reduce carbohidrati, te obișnuiești cu el, nu te arunca în lipsa și să te simți sătul mai repede.
Prin reducerea glucidelor și reducerea nivelului de insulină, schimba mediul hormonal și de a face corpul tău și mintea ta va “vreau” a pierde in greutate.

un Alt mare beneficiu de o dieta saraca in carbohidrati este că elimină apa și volum, în plus față de greutate, foarte repede. De aceea, acesta funcționează foarte bine pentru cei nerăbdători sau doriți să rezultate rapide. Ziua următoare începe ca tu să vezi rezultatele.

Dacă vrei să vezi un exemplu de o dieta low-carb, te sfătuiesc să citiți: dieta de 2 săptămâni.

Meniuri pentru o dieta low carb

Pentru meniurile pentru a merge, dacă doriți să diseñarte dieta ta, ar trebui să alegeți întotdeauna pentru masa de prânz și/sau cină următoarele feluri de mâncare. O legumă trebuie să însoțească un fel de mâncare de proteine:

 • Broccoli, varză, spanac, salată verde, sfeclă, fasole verde, conopida. Pentru a lua în masă și cină.
 • tipuri de Carne, pui, curcan și pește sunt permise. Pentru masa de prânz și/sau cină.
 • inlay doar sunca serrano și york. Ideal pentru cina
 • Iaurt permis, dar natural și scăzut de grăsimi. Ideal la mijlocul după-amiază
 • Branza proaspata si panela brânză sunt permise. Ideal la micul dejun și masa de prânz.
 • fructele uscate si nucile sunt permise.
 • Un fruct mereu în mijlocul dimineață
 • poți lua gustări, cum ar fi morcovi sau țelină.
 • trebuie să se hidrateze foarte mult in timpul acestei diete, de ce să bea 2,5-3 litri pe zi.

În acest articol: Numerar meniu cu alimente de ardere de grăsime, puteți lua idei, cu toate acestea am arăta, de asemenea, un exemplu: