Capcana efectului de rebound

efect de rebound de diete este ceva care se întâmplă destul de des, care tinde să ducă la disperare. Dacă, după ce a suferit atât de mult cu o dieta devine pentru a recupera o parte, dacă nu toate, a pierdut in greutate. Ce a mers prost? Trebuie să știm cauzele efectului de rebound pentru a preveni asta.

Dacă ați înțeles cum funcționează organismul împotriva restricții, de ce, și atunci când se acumulează rezerve de energie ( grasimi), sigur te vei simți foarte ușurat. Să înțeleg că va fi eliberat, pentru că veți înțelege cauzele sale și veți vedea că, dacă vă re-ia o parte din greutate nu este vina ta.

Cauzele efectului de rebound: Cauze biologice de rudenie

om primitiv a trăit într-un mediu în care mâncarea era insuficientă, costa mult pentru a obține o vânătoare a fost dificil, cu mijloacele pe care le au la îndemână – și agricultură – când s-a stabilit ca un mod de viață în epoca Neolitică – depindea de o recoltă bună.

acest lucru este de ce oamenii primitivi au mâncat o mulțime atunci când primesc mâncare în așteptarea unor vremuri de penurie.

stocate sub formă de grăsime de rezervă pentru vremuri de foamete, care au fost foarte frecvente.

De atunci și până acum funcțiile biologice ale omului nu s-au schimbat, dar modul nostru de viață.

Dacă ați face o dieta cu calorii reduse-ai avertizat corpului care primesc mai puțin de alimente și de a începe pentru a stoca rezervele de moștenirea genetică a strămoșilor noștri. Dar ca dieta vă oferă mai puține calorii decât ai cheltui, nici o problemă.

problema începe atunci când vă lăsați dieta și de a reveni pentru a mânca la fel ca înainte, sau chiar consumate de sume mai mari. În acest caz corpul este acumularea de rezerve ( a încetinit metabolismul) și deci creșterea în greutate începe să apară, ca organismul a devenit obișnuiți să lucreze cu puțin.

Cauzele efectului de rebound: Cauze genetice

un Alt motiv de crestere in greutate este genetica. Aceasta este cauza mai dificil de a lupta Cum poți lupta cu ea?

persoanele care provin din familii care sunt obezi sunt mai predispuși să fie obezi. Potrivit biolog, Belen Crujeiras, un expert în endocrinologie, există mai mult de 600 de gene care influențează obezitatea.

Există o genă, în special la FTO, care a fost studiat și o genă este foarte comun. Cine are aceasta gena trebuie să mănânce mai mult cantitatea de alimente pentru a ajunge și a fi mulțumit. Oameni care au 2 copii ale acestei gene prezenta un probabil mai mare – de până la 60% de a dezvolta obezitate.

În orice caz, un stil de viață sănătos este cel mai bun mod de a combate cu efect de rebound după dieta și consecințele sale.