Cum pentru a elimina celulita cu dieta

Cum de a elimina celulita? Primul lucru ce trebuie să știți este că celulita este ceva care „suferă” de o majoritate a femelelor adulte. Volumul corpului nu este neapărat cauza asta pare ca acesta poate fi administrat, de asemenea, în figura corp subțire.

sursa este în ambele motive alimente ca motive pentru moștenire și, chiar, hormonale.

Este produs de expansiune de celule de grăsime în straturile subcutanate și, în general, este situat în șolduri, fese, partea interioară a brațelor și coapselor.

se poate lupta pe mai multe fronturi, exercitarea sau cosmetice sunt și alte opțiuni, dar un alt lucru foarte important este dieta. În orice caz, dacă optați pentru 3:dieta, exercitii fizice si creme cu masaj, puteți vedea cât de celulita dispare mult mai repede.

Cum de a elimina celulita cu dieta

celulita este luptat în principal cu alimente care sunt scăzute în grăsimi. Dieta, prin urmare, acesta va fi mult mai bogat în proteine și alimente bogate în vitamine și minerale.

ce fel de alimente se traduce acest lucru?

produsele alimentare de origine animală cu mai multe proteine și mai puțin de grăsime sunt carnea de pui și pește. În general, toate păsările. Pe de altă parte aveți alimente vegetale (cu putine grasimi) sunt o sursă importantă de proteine, cum ar fi legume, soia, ovăz..Te sfătuiesc să citiți principalele alimente bogate in proteine, legume.

Aceste alimente ajuta la reducerea adiposities de grăsime și în puterea și regenerarea mușchilor.

În al doilea rând, o dietă bogată în fructe și bogată în legume. Concentrarea de vitamine și minerale este ceea ce ne dorim din punct de vedere nutritional, dar, de asemenea, efectul său antioxidant, hidratare și regenerare de țesut.

Din punctul de vedere al minerale, dieta ar trebui să fie bogată în potasiu.

Din punctul de vedere al vitaminele, ar trebui să fie bogată în vitamina C.

alimente bune pentru acest scop sunt fructe cum ar fi portocale sau kiwi fructe, cereale integrale alimente precum pâine, cereale și legume precum vinete.

În ceea ce privește băuturile sunt interzise băuturile carbogazoase și alcool, și este deosebit de beneficiile de ceai verde.

Amintiți-vă că există alternative la sare, aroma de feluri de mâncare: piper sau șofran sunt bune înlocuitori de sodiu retine fluide.

Alte alimente anti-celulita

Dacă sunteți de planificare de la modul de a elimina celulita ar trebui să știi că există alimente mai ales sanatos, care colaborează în această „luptă”. Să ne uităm la unele care ar trebui să fie pe lista ta de cumpărături.

somon.

un albastru Pește bogat în omega-3 și antioxidanți.

acesta Este satiating și reduce acumularea de grasime in vasele de sange. Acesta funcționează ca un bun wicking, anti-toxine, evitând că lipidele rămâne în țesutul subcutanat.

Ciocolată negru.

Nu crezi?. Știi că de cacao cu care se face este bogat in antioxidanti care ajuta la descompunerea lipidelor și îmbunătățește funcționarea celulară.

Metabolizează grăsimi și îmbunătățește calitatea pielii.

El vinagre de manzana.

oțet de mere este foarte gustos in salate și are o bună aprovizionare cu potasiu, calciu, și magneziu.

ajută la curățarea ficatului și are caracteristici importante, cum ar fi anti-toxice, precum și reducerea acumulării de apă în jurul valorii de stomac și picioare. Este recomandat nu numai dacă ne gândim cum de a elimina celulita, dar, de asemenea, cum de a scapa de un kilogram de mai mult.

Picantes como la cayena.

cayen, piper, și, în general, toate condimentate, ajuta la metabolismul de alimente și, prin urmare, ajuta la eliminarea de grăsime. În plus, pentru a favoriza fluxul de sânge, îmbunătățind astfel eliminarea toxinelor.

Pipas de girasol.

oferim potasiu, dar, de asemenea, zinc și vitaminele E și B6, care promovează repararea țesuturilor și eliminarea excesului de apă.

El aceite de oliva.

acesta Este un tip de grăsimi de origine vegetală sănătoase și delicioase.

Cu un nivel ridicat de omega-3, uleiul de măsline previne acumularea de grăsime în sânge. Are un efect deosebit de benefic pentru glanda tiroida, responsabil pentru arderea grasimilor si da energie.

un Alt aliment util în procesul de cum să eliminați celulita este humus, indice glicemic foarte scăzut și, prin urmare, un blocant de formarea celulitei.