Ca reduce concentrația de acid uric: Dieta Speciala

Dacă aveți ridicat de acid uric puteți descărca urmând dieta si sfaturi vă voi arăta în acest articol. Dacă le urmezi, ai de gând pentru a obține în jos nivelurile și de a elimina durerea, care este cauzată de gută.

creșterea de acid uric în sânge provoacă guta, o forma de artrita mai dureros. Aceasta este produsă de o acumulare de micro-cristale de sare: acid uric în articulații, rinichi și țesuturile moi. Bună parte din scăderea este că, spre deosebire de alte artrita, acesta se poate vindeca.

Este dificil de a eradica guta cu dieta, dar tu ar trebui să elimine multe alimente care sunt foarte prezente într-o dietă echilibrată, deși, de atunci este necesar să se facă astfel încât, dacă aveți un atac de gută.

cu toate acestea, dacă faci o dieta pentru a reduce concentrația de acid uric și combinate cu medicamente, iar unele exercitii fizice, (deosebit de bun este de înot) dacă puteți obține pentru a controla complet de acid uric.

Dieta pentru a reduce concentrația de acid uric

guta este cauzată de o modificare în metabolismul unor nucleoproteine numite purine, câteva elemente nocive care, dacă nu sunt eliminate corespunzător, ei sfârșesc prin crearea de mici pietre si cristale care se ataseaza la articulatiile noastre, făcându-le să se umfle.
Aceste cristale se formează pentru că nu există un mediu acid în sânge. O modalitate de a evita este de a favoriza alcalinizare.

vă Mulțumim pentru că favorizează formarea de particule de carbonat de calciu, care vă permite pentru a merge prin neutralizarea acizilor, cum ar fi, de exemplu, acid uric.

dieta pentru a reduce concentrația de acid uric elimina toate alimentele care au un procent ridicat de purine,și promovează alcalinizare a sângelui cu alte alimente.

Alimente interzise dacă aveți gută

Fundamentalmente fiul:

  • organe de animale (creier, ficat, rinichi)
  • tipuri de carne rosie (carne de porc și miel)
  • peste prajit. Unele albastru pești ca somonul.
  • supe de carne și de pește.
  • Legume cu cantități excesive de acid oxalic: spanac, sparanghel, ciuperci, conopida, mazare si rosii
  • Legume: ia-le cu atenție și încercați să nu ia linte.
  • Fructele, în general, sunt bune, cu excepția bananelor și struguri.
  • ca pentru cereale, dacă puteți lua, cu excepția ovăz.
  • alcoolul sau orice alt interesant
  • ceai, cafea, sau orice alt stimulent

mese nu ar trebui să conțină snacks-uri sarate, sau condimente.
în scopul de a elimina acidul uric din dieta este foarte bun pentru a bea apă, de cel puțin 2,5 litri pe zi.

Trebuie să limiteze aportul de grăsimi, în special de colesterol conțin și degradat prin efectul de prăjire alimente.

Alimente bune pentru scăderea acidului uric

în Timpul atacurilor acute de gută aveți nevoie pentru a reduce maximă pe care vă puteți aportul de purine din alimente și moderată în ceea ce puteți consumul de grăsimi, deoarece acestea pot afecta eliminarea de acid uric, provocând o creștere în sânge.

putere ar trebui să se bazeze, mai presus de toate, în acele alimente care te pot ajuta la eliminarea acidului uric, ca glucide: pâine, orez, paste, cereale..

pe de altă parte, mierea, și alimente bogate in fructoza (fructe) ar trebui să fie evitate in prima etapa de atac, pentru că ei, de asemenea, favorizează formarea de acid uric.

Dar nu toate, este de a elimina produsele alimentare, există și altele, dacă aveți de gând pentru a ajuta la scăderea acidului uric, de aceea, este bine să incluzi în dieta ta. Acestea sunt: