Durerea nervilor de la picioare

Există mai multe tulburări ale nervilor care provoacă durere în picior, de exemplu: Neurinom Morton, sindromul de Tunel Tarsal, Neuropatia Diabetică etc.,

INDICE

 • Bolile de nervi
 • Neuroma Morton
 • Iritarea nervului
 • Neuropatie diabetică
 • persoana medie este de la 5.000 la 7.000 de pasi pe zi, atunci nu fi surprins dacă durerea de picior este una dintre cele mai frecvente simptome.
  Având în vedere faptul că picioarele sunt supuse la mult stres, este inevitabil ca tendoanelor, articulațiilor și ligamentelor provocând durere.

  foarte Rar, nervii sunt cauza de dureri de picioare.
  L’sursa de poluare poate fi l’iritarea unui nerv sau boli care duce la deteriorarea nervilor.
  Atunci când nervii sunt iritati sau deteriorat, te simti un junghi durere sau o senzație de arsură.
  Durerea începe în mod spontan, este simțit chiar și în repaus.
  Regiunea este străbătută de nervul iritat poate fi foarte sensibil la atingere.

  Malattie dei nervi che causano dolore al piciorul

  1. Neuroma Morton: neurinom Morton este o ingrosare benigne nervoase care circulă între al treilea și al patrulea deget de la picior.

  simptomele sunt de arsură sau junghi durere între al treilea și al patrulea deget de la picior, care se agravează în timp ce mersul pe jos, în special pe vârfuri.

  Te simti un disconfort continuu timp de 24 de ore pe zi.
  Un alt simptom comun este o senzație de presiune sub degetele de la picioare, ca și cum un ciorap este sub ondulată, sau dacă a rămas o pietricică în pantof.
  Neuroma Morton apare mai frecvent la femei, probabil din cauza încălțămintea strâmtă sau cu tocuri înalte pe care le purta.
  IRM (imagistica prin Rezonanta magnetica) este l’o examinare cele mai potrivite pentru Neuroma Morton pentru că reușește să arate l’locația exactă și dimensiunea.
  Pentru diagnosticul diferențial, medicul trebuie să excludă metatarsalgia.

  tratamentul este format din:

 • modificarea pantofi,
 • utilizarea de orteze,
 • injecții de cortizon pentru a reduce l’inflamație a nervului.
 • fizioterapie, cu valuri d’impact, tecar terapia și terapia cu Laser nu sunt indicate pentru aceasta boala, deoarece acestea pot reduce mărimea tumorii.

  Dacă toate aceste măsuri nu au fost suficiente, chirurgul ortoped poate recomanda l’o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea Neuroma Morton în ortopedie cu un anestezic local.

  în ceea ce Privește post-operație, puteți continua mersul pe jos în aceeași zi de’chirurgie cu un pantof special, rămâne o cicatrice de aproximativ 1 cm, între cele două degetele de la picioare ale piciorului, deasupra capetelor metatarsienelor.
  Astăzi, există tehnici endoscopice care vă permit să eliminați neurinom cu două găuri mici în loc de’gravură.

  perioada de convalescenta este de două sau trei zile la maxim, sarcina pe picior este permis quango se termină l’efect’anestezie.

  2. Iritarea nervului, de asemenea, cunoscut sub numele de imobilizarea nervos pot apărea în diferite regiuni ale piciorului.

  de multe ori, compresia nervului este cauzată de o întindere, de la presiunea de edem (umflare), de compresie de un pantof de aproape sau de o contuzie.
  Pentru a identifica nerv prins, trebuie să ai grijă de l’anatomia piciorului, în special nervul tibial, sural și plantar.

  L’Prinderea nervului poate provoca o senzație de arsură, junghi durere sau pierderea de sentiment pe partea de sus a piciorului. Leziuni ale nervilor în partea superioară a piciorului pot fi cauzate de o presiune excesivă asupra nervului pentru l’utilizarea unui pantof de aproape.

  un alt tip comun de entrapment și nervos sindromul de tunel tarsal.
  Acest sindrom conisiste în’prinderea nervului tibial posterior atunci când este vorba în jos pentru a’în interiorul gleznei, în spatele maleolei mediale și trece printr-un canal cunoscut sub numele de tunel tarsal.
  Simptomele sindromului de tunel tarsal sunt: senzație de arsură, senzație de furnicături sau junghi durere care poate iradia de la nivelul gâtului piciorului și călcâiul spre talpa piciorului.

  poți percepe, de asemenea, senzație de amorțeală și crampe în partea de jos a picioarelor, care sporește pe timp de noapte, în repaus sau în timpul somnului.
  Tratamentul sindromului de tunel tarsal începe cu l’identificarea și îndepărtarea de’originea bolii, există mai multe cauze posibile, de la o problemă, cum ar fi picioare plate umflarea cavglia.

  remediu pentru sindromul de tunel tarsal și alte imobilizarea sindroame nervoase include injectii cu cortizon și nesteroidiene medicamente anti-inflamatorii.
  Alte tratamente posibile sunt: l’padding de pantof în zonele în care piciorul este comprimat (de multe ori în partea de sus a pantofului) sau orteze pentru corectarea anormalie de structura piciorului care cauza l’iritare a nervului. Daca măsuri conservatoare eșuează, l’chirurgia poate fi necesară pentru a elibera nervul.

  3. Neuropatia diabetică
  L’hiperglicemie cronică și este cauzată de diabetul poate provoca neuropatie periferică, adică deteriorarea nervilor din organism, cu excepția creierului și a măduvei spinării.

  în General, neuropatia diabetică afectează membrele inferioare și, în special, glezna si picior.
  Se estimează că un diabetic pe patru simt durerea din neuropatia cu timpul.
  Ca și cu alte tipuri de leziuni nervoase, simptome ale neuropatiei diabetice sunt de arsură sau durere la picior.

  de multe ori pe timp de noapte in timp ce dormi. Arsura durerea din neuropatia poate vin și se duc și poate fi însoțită de pierderea treptată a sensibilității în picioare, care începe cu degetele și progresează spre glezna piciorului.

  tratamente pentru neuropatia diabetică includ controlul glicemiei în sânge, medicamente cum ar fi antidepresivele sau cele pentru l’epilepsie, suplimente de vitamina B sau dell’acid alfa-lipoic.

  4. Alte cauze de neuropatie dureroasă.
  Există și alte boli care pot provoca leziuni ale nervilor și simptome neurologice.
  Câteva exemple sunt:

  o Hernie de disc care comprimă un nerv
  alexmit/bigstockphoto.com

 • Hernie de disc la nivelul coloanei vertebrale lombare, care comprimă nervul sciatic, aceasta este una dintre cele mai frecvente cauze de dureri de picioare in timpul sarcinii.
 • Neuropatie de sciatic popliteu extern, este ramură terminală a nervului sciatic, care provine de la genunchi. Cei care suferă de această boală are dureri severe’exteriorul genunchiului până la ultima degetele de la picior. Dacă Sciatic popliteu extern este comprimat, poate provoca o paralizie a muschilor in fata-partea exterioară a piciorului și afectate subiectul este în imposibilitatea de a roti piciorul la toate’exterior sau pentru a ridica punctul.
 • Traume fizice, ar putea fi rezultatul unei operații, un accident de mașină sau o vânătaie
 • Droguri, unele medicamente anticanceroase, antivirale sau antibiotice
 • Sindromul durerii regionale complexe, de asemenea, cunoscut sub numele de: distrofie simpatica reflexa (RSD), atrofia Sudeck sau Algoneurodistrofia, este o boala care afecteaza membrele, apare după un traumatism, și provoacă dureri cronice.
 • Tumorile care comprima nervul
 • Boală de rinichi sau ficat
 • vitamina Deficiențe
 • Boli infecțioase, cum ar fi complicatii ale bolii Lyme
 • Infecții virale
 • Citeste si: cauzele de dureri de picioare – simptomele de dureri de picioare – tratamentul de dureri de picioare

  Category: Fără categorie