Simptomele de entorsa la genunchi

genunchiului apare atunci când unul dintre genunchi ligamente va fi întins și unele fibre lacrimă.

INDICE

 • ceea Ce’e?
 • Cauze
 • Factori de risc
 • Semne și simptome
 • Diagnostic
 • Terapie
 • Timp de recuperare
 • Simptome: dureri de ligament de la genunchiul cu glezna vătămate, umflarea, instabilitate, limitarea în mișcarea de flexie și extensie a genunchiului.

  Simptome de entorsa la genunchi

  Cauze: indirecte vigoare pe genunchi ca dintr-o dată poftă de mâncare.
  Tratament: Odihnă, altitudine, gheață, inregistrari, exerciții. Este rareori necesară o intervenție chirurgicală.

  Ce’e genunchiul?

  sunt 4 ligamentelor’de articulare a genunchiului. La centrul de comună sunt două ligamente încrucișate & #8211; fata si spate (acl si PCL). La părțile laterale ale articulațiilor sunt cele două ligamente colaterale – medial și lateral (MCL și LCL). Aceste cordoane fibroase lucrează împreună pentru a menține un mediu stabil l’articulație de genunchi și de a proteja de la un prejudiciu.

  O entorsa la genunchi, pur și simplu, înseamnă că cel puțin unul dintre ligamentele a fost la limită și dincolo de limitele fiziologice, și că unele sau toate fibrele au fost deteriorat. Acest lucru apare atunci când c’este o forță aplicată pe’de articulare, ca o aborda într-o întorsătură bruscă a genunchiului ca atunci când cădea în cale, ciudat sau în timp ce practica acest sport.
  Copiii au rareori o entorsa de genunchi.

  Exista 3 tipuri de distorsiuni la genunchi:

 • Clasa a 1 – câteva fibre (mai puțin de 10%) sunt deteriorate și/sau rupt, de obicei, se vindecă în mod natural
 • Gradul 2 – mai multe fibre sunt rupte, dar ligament este încă intact.
 • Clasa a 3 – ligamentul este rupt, rupt complet. În acest caz, c’se l’indicație pentru chirurgie.
 • pe L’de articulare a genunchiului este stabilizat prin patru ligamente, ligamentului încrucișat anterior, posterior ligamentului incrucisat, ligament colateral medial și ligamentul colateral lateral. Fiecare ligament previne mișcări excesive a genunchiului. Lui ligamentului încrucișat anterior previne l’excesiv de avansare a tibiei pe femur, Cruciat posterior previne spate deplasarea tibiei pe femur dincolo de limită naturală.
  Colateral intern previne o’excesiv de răpire a tibiei, în timp ce ligamentul colateral lateral previne l’adducția exagerată a tibiei.

  Cand genunchiul suferă o denaturare devine instabil în direcția ligamentului răniți. Există patru teste specifice care sunt create să evalueze în mod individual patru ligamente.

  Cauze de perturbare a genunchiului

  entorse ale genunchiului pot fi cauzate de:

 • într-O poftă de mâncare, forțat genunchi
 • Schimbarea în greutate în timp ce rulează sau schi,
 • Aterizare ciudat, dupa un salt,
 • traumatisme la exteriorul sau interiorul genunchiului,
 • sunt aceleași șanse de a avea o entorsa la genunchiul drept sau la stânga,
 • traumatisme la față a genunchiului, în timp ce genunchiul este îndoit și piciorul este ferm plantate la sol.
 • Factori de risc de denaturare a genunchiului

  Acești factori cresc sansele de a dezvolta o entorsa la genunchi:

 • de a Practica anumite tipuri de sport, de exemplu, fotbal, volei, schi și baschet, apare rar în bicicletă,
 • coordonarea slabă
 • Un foarte rău echilibru,
 • Insuficientă flexibilitatea sau puterea în mușchii și ligamentele,
 • Laxitate a ligamentelor.
 • Semne e sintomi della distorsione al ginocchio

  Cele mai frecvente simptome de o entorsă la genunchi sunt durerea, umflarea și hematom (efuziune de sânge).
  În cazul în care prejudiciul este severă, pot exista instabilitate a’articularea și subiectul simte că genunchiul dă drumul.
  L’prejudiciu poate provoca un zgomot similar cu un crack, în acest caz, poate exista leziuni de ligamente sau menisc.
  Simptomele pot fi resimțite imediat după ce l’prejudiciu, dar apar uneori până la câteva zile mai târziu.

  simptome:

 • genunchiul este inflamat.
 • Umflarea, roșeață, căldură sau vânătăi pot fi găsite în apropierea genunchiului
 • L’gama de mișcare a genunchiului este redus, pacientul se simte durere, chiar și în mișcările de iperflessione sau hiperextensia pasivă
 • subiectul nu este În măsură să se sprijine pe piciorul de prejudiciu,de asemenea, nu reușește să se răspândească sau să îndoiți genunchiul complet atunci când în picioare
 • Te simți rigiditatea’articularea
 • Umflarea toate’interiorul genunchiului
 • pacientul de obicei, nu are febra.
 • Diagnosticul de entorsa la genunchi

  medicul cere pacientului simptomele lor și modul în care aceasta a avut loc; l’prejudiciu. Genunchi de la dev’să fie verificate în timpul vizitei, pentru a evalua dacă l’articulația este stabilă și cât de severă este durerea.
  Localizarea durerii poate ajuta la a determina care ligament de la genunchiul este întins.
  Dacă durerea în genunchi este medial (partea interioară a genunchiului prezinta ligament colateral medial (MCL), acesta este cel mai comun, de asemenea, numit o intindere de LCM.
  Durerea pe partea exterioară a genunchiului indică o întindere a ligamentului colateral lateral.

  test care se execută:

  Test front sertar pentru o leziune a lui ligamentului încrucișat anterior

  testul de sertar anterior este folosit pentru a evalua ligamentului încrucișat anterior. Pentru a efectua acest test, pacientul trebuie să se întindă pe spate, genunchi dev’să fie îndoit la nouăzeci de grade și piciorul de pe dev’pentru a fi stabilizat pe pat. L’examinatorul ar trebui să prindeți partea din spate a tibiei, deasupra mușchi de vițel , atunci el trage înainte cu o forță constantă. Dacă tibia se deplasează înainte, mai mult decât nivelul normal, testul este pozitiv. Trebuie să facem comparație cu genunchiul sănătos pentru că unii oameni au laxitate a ligamentelor. Dacă testul este pozitiv, indică o ruptură a ligamentului încrucișat anterior.

  Test spate sertar

  testul de spate sertar este folosit pentru a evalua posterior ligamentului incrucisat. Pentru a efectua acest test, pacientul ar trebui să fie culcat pe spate pe canapea, genunchi dev’să fie îndoit la nouăzeci de grade și piciorul ar trebui să stea în continuare și acceptate.
  Trebuie să se sprijine pe’zona din fata a tibiei, deasupra tuberozităților tibie și împinge înainte (se deplasează posterior pe tibie) cu o forță constantă.
  Dacă deplasarea tibiei posterior este mai mare decât în mod normal, testul este pozitiv.
  Acest lucru indică o ruptură a ligamentului incrucisat posterior.

  testul De stres, valgus sau adducție a tibiei este folosit pentru a evalua ligament colateral medial.
  Pentru a efectua acest test, loc genunchiul în flexie de aproximativ treizeci de grade.
  Stabiliza genunchiul, apuca glezna și împingeți genunchi spre l’s interior.
  Dacă l’de aducțiune de genunchi este mai mare decât în mod normal (în comparație cu piciorul în oraș), testul este pozitiv.
  Acest lucru indică o ruptură de ligament colateral medial.

  testul De stres, varus sau adducție este utilizat pentru a determina dacă ligamentul colateral lateral este intact. Acest test este efectuat prin plasarea genunchi în treizeci de grade de flexie. Stabilizzazare glezna si abdurre genunchi (push l’exterior). Dacă l’articulare are o ofertă mai mare decât în mod normal, testul este pozitiv. Acest lucru indică o ruptură a ligamentului colateral lateral.

  în Cazul în care un prejudiciu ligament afectează la distorsiuni, meniscul este deteriorat.

  Test de mac Murray, poziția de pornire

  Unul dintre principalele teste pentru ruptura de menisc este McMurray. Cu pacientul culcat pe spate, și l’s membrelor inferioare este ridicat, doctorul se apleacă genunchi, apoi se extinde l’membrul inferior drept se rotește în genunchi. Acest test determină o alungire a meniscului. În prezența unei rupturi de menisc, această mișcare provoacă un sunet de clic. Genunchiul trebuie să „faceți clic pe” de fiecare dată când medicul efectuează testul.

  Esami strumentali

  x-ray este un test care folosește radiații pentru a crea imagini ale structurilor toate’interiorul corpului, mai ales de os (pentru a evalua posibile fracturi).

  pe L’ecografia nu este foarte util, deoarece el poate doar să evalueze ligamentele colaterale.

  imagistica prin rezonanta magnetica este un test care se foloseste de un camp magnetic pentru a imprima imagini interne ale corpului, în scopul de a evalua dacă un ligament a fost rupt complet, sau dacă este uzat.

  pe L’Artroscopia este o procedura chirurgicala ce foloseste un mic endoscop să se uite la’interiorul genunchiului, este cel mai fiabil, dar este un test invaziv.

  Cosa fare? La terapia per la distorsione al ginocchisau

  1) Protocolul de OREZ.
  De obicei, cea mai bună terapie pentru primele două zile este de a urma principiile de tratamentul de inflamație acută: protecție, repaus, gheata, bandaj (bandaj), elevație.
  Acest tratament este folosit pentru a reduce durerea, umflarea și pentru a accelera vindecarea.
  Pentru durere poti lua anti-inflamatorii pastila (de exemplu, l’Oki, Voltaren și Brufen) sau se poate aplica un unguent cu l’lut sau l’arnica montana.

  2) Fizioterapie și reabilitare: cât mai curând posibil, aveți nevoie pentru a face unele exerciții pentru a recupera puterea, circulația și funcția de genunchi. Pentru instrucțiuni despre exercițiile și cum să progreseze într-o manieră adecvată pentru a reveni la funcționalitate completă, trebuie să urmați sfatul unui expert fizioterapeut.
  Reabilitare în piscină este indicat dacă pacientul are dificultăți de a sta în picioare.
  Există instrumente care ajuta la recuperarea mai rapid, de exemplu, magnetoterapie, ultrasunete, tecartherapy, și terapia cu laser sunt utile dacă genunchiul este umflat și reduce durerea.

  3) medicul poate recomanda o proteză pentru a reduce durerea și pentru a avea o mai mare stabilitate după o entorsă la genunchi. De obicei, o proteză de genunchi este destul de simplu, în care prețul este scăzut. Dacă nu’este nevoie de mai mult sprijin, genunchiere avansate sunt utile.

  doctorul spune că problema este o simplă entorsă la genunchi și de a nu prescrie examene pentru a evalua mai bine caz, aproape sigur trauma nu este foarte severă și este, probabil, o deformare ușoară de gradul 1 sau 2.

  lacrima, de gradul al treilea (care este, completați rupere), pot fi adesea tratate în același mod, o distorsiune de gradul întâi și al doilea, chiar dacă este nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca. Cu toate acestea, o intervenție chirurgicală este recomandată în cazul în genunchi continuă să dea după tine rula un program de exerciții de reabilitare.

  care sunt ori de recuperare? Prognosticul

  În caz de leziuni ale ligamentelor sau a meniscului, trebuie să ia în considerare timpul de vindecare specifice, mai ales în caz de intervenție chirurgicală.

  În general, în cazul unei distorsiuni de primă instanță, în termen de 7 până la 10 zile durerea dispare, în timp ce durata de umflarea este variabilă. În unele cazuri, genunchiul devine umflat, în timp ce în altele pleural (lichid) pot rămâne câteva săptămâni.
  Puteți merge pe jos, dar aveți grijă să nu pentru a prelungi timpul de recuperare.