Crampi alle gambe

crampe musculare la nivelul picioarelor sunt contracții bruște, severe, dureroase, și musculare involuntare, în general, crampe musculare sunt noaptea și afectează picioarele.

INDICE

 • Cauze
 • Semne și simptome
 • Tratament
 • Remedii naturale
 • Prevenire
 • Cine s-a trezit în noapte sau s-a oprit în timp ce de mers pe jos de o crampa dintr-o dată știu că această tulburare poate provoca o durere în mușchi de junghi la picioare.
  Crampele musculare sunt în general inofensive, dar pot preveni l’utilizarea musculare afectate temporar.
  Perioade lungi de exercițiu sau muncă fizică, în special în sezonul cald, poate provoca crampe musculare. Printre cauzele sunt l’aportul de anumite medicamente și anumite boli. Puteți trata, de obicei, crampe musculare la domiciliu cu diy căi de atac.

  muschii care sunt cel mai des afectate sunt în’la nivelul membrelor inferioare și în special de vitel, talpa piciorului, și l’degetul mare, dar poate fi, de asemenea, afectate coapse, brațele și mâinile.

  crampe musculare poate dura de la câteva secunde până la un sfert d’acum, sau chiar mai mult. Nu este neobișnuit pentru o crampă sa mai apara de mai multe ori înainte de a se rezolva.
  Această tulburare poate implica parțial sau complet un mușchi,dar uneori se lovește de diferite mușchii care lucrează împreună, cum ar fi cele care flex două degete adiacente reciproc.

  crampe musculare sunt foarte frecvente, aproape toată lumea (o estimare este de aproximativ 95%) au avut o crampă la un moment dat în viața lor.
  Această tulburare este frecvent la adulti, mai ales peste vârsta de 50 de ani, cu toate acestea, copiii pot avea, de asemenea, crampe.

  pentru Că dei crampi muscolari

  cauza de crampe musculare nu este întotdeauna cunoscută. Crampele musculare pot fi cauzate de multe condiții sau activități, de exemplu:

 • Exerciții și suprasarcină musculare, mai ales dacă mușchii au deja o acumulare de acid latex.
 • a Juca rezistenta de sport (fotbal, ciclism etc), fără o pregătire adecvată.
 • sunt Insarcinata. Crampele pot apărea din cauza cantitate redusă de minerale cum ar fi calciu și magneziu, în special în ultimele luni de sarcină.
 • Expunerea la frig, mai ales l’apă rece.
 • Alte boli, cum ar fi probleme de fluxul de sange (boala arteriala periferica), scleroza multipla, boli de rinichi si boli tiroidiene.
 • să Rămână în picioare pe o suprafață dură pentru o lungă perioadă de timp, sta pentru o lungă perioadă de timp sau pune-ți picioarele în poziții incomode în timp ce dormi.
 • lipsa de potasiu, calciu și alte minerale în sânge poate provoca crampe pe scară largă și continuă
 • deshidratare înseamnă că organismul a pierdut prea mult lichid.
 • – Unele boli, precum: diabet zaharat, ciroză hepatică, boala Parkinson, etc.
 • medicamente provoca crampe musculare?

  Numeroase medicamente pot provoca crampe. Diuretice, cum sunt furosemid (Lasix) duce la pierderea de lichide din organism și poate provoca crampe, deoarece epuiza organismul de lichide si sodiu.
  Diuretice de multe ori duce la pierderea de potasiu, calciu și magneziu.
  Medicamente, cum ar fi donepezil (Aricept, folosit pentru boala Alzheimer) și raloxifen (Evista, utilizat pentru a preveni l’osteoporoza) poate provoca crampe.
  Tolcapona (Tasmar) utilizate pentru boala Parkinson cauzele acestei tulburări la 10% dintre pacienți.
  Crampele pot fi cauzate de nifedipină (Procardia și altele, utilizate pentru l’angina pectorala, l’hipertensiune arterială și alte boli), și cu unele medicamente pentru l’astm.
  Unele medicamente folosite pentru scăderea colesterolului, cum ar fi lovastatină (Lovinacor ®) poate provoca crampe.

  vitamina deficiențe provoca crampe musculare?

  Un nivel scăzut de vitamine în sânge poate duce direct sau indirect la crampe musculare.
  Tiamina (B1), l’acid pantotenic (B5) și piridoxină (B6) au un rol în’debutul bolii, deși mecanismul este necunoscut.

  Semne și simptome de crampe la muschii

  în General, o crampă este foarte dureros, și cei afectați ar trebui să oprească activitatea care se desfășoară.
  Când ajung crampele nu sunt capabili de a utiliza musculare afectate.
  În unele cazuri severe, pot fi asociate cu durere intensă și tumefacție care poate persista până la câteva zile după crampe a trecut.
  În momentul de crampe, mușchiul este greu, dureros, și vă puteți simți o umflătură.
  Există teste speciale pentru crampe. Cu toate acestea, diagnosticul este relativ ușor. Cei mai mulți oameni știu ce sunt crampe și atunci când au una.
  Dacă medicul este prezent în timpul unei crampe, puteți simți umflarea și duritate musculare.

  Qual è la cura per i crampi alle gambe?

  Aproape toate dintre ele cred că cel mai bun mod de a opri un cârcel este de a întinde mușchii.
  În realitate întinde un mușchi în timpul unei crampe este greșit și este cel mai rău lucru care le puteți face, în schimb, trebuie să faci exact opusul.

  Dacă vă întinde un mușchi, corpul tau trimite semnalul de comparație pentru că în acest fel vom evita o întindere excesivă, care poate duce la leziuni musculare.
  Cu toate acestea, dacă vă apropiați de valorile extreme ale mușchiului și apoi scurta sau detende, organismul reacționează prin relaxarea care muscular, ca urmare crampa se oprește.
  În general, este imposibil de a scurta sau prelungi în mod activ, mușchi, trebuie să o faci cu un singur braț, sau trebuie să o facă la o altă persoană.
  După primele 10-20 de secunde cu junghi durere, relaxeaza muschiul parțial și devine mai puțin enervant.
  La acest punct ar trebui să efectueze un masaj pe zona afectată pentru a obține cele mai multe de relaxare.

  Pentru o crampă musculară a gambei, persoana ar trebui să îndoiți genunchiul și să facă în același timp cu flexia plantară a piciorului, în practică, este modul de a obține pe genunchi și să stea pe tocuri dumneavoastră.
  Pentru crampe de scrib, aveți pentru a închide mâna într-un pumn cu degetul mare sub celelalte degete.
  În acest fel, este nevoie de departe tensiunea pe flexorii degetelor.
  O crampă în cvadriceps rezolvă prin îndoire spate înainte ca în cazul în care doriți să atingeți degetele de la picioare.
  O altă modalitate este să practicat de jucătorii de fotbal în timpul meciului, în care nu’sportivul este accidentat, el se află în jos pe pământ cu burta-n sus și un companion ridică piciorul cu genunchiul drept.

  Când am făcut un antrenament pe bicicleta care nu sunt utilizate, uneori am crampe la nivelul gambei și trebuie să ia imediat de pe bicicleta pentru a elimina tensiunea musculara si masaj.
  Durerea este atroce, ca un cuțit, dar până la masaj nu pot să mă întorc pe bicicleta, de obicei, un sfert d’timp pentru a urca înapoi în șa.

  Terapie de droguri

  medicamente sunt, de obicei, nu este necesar pentru a trata o crampă pentru că, de obicei regresează spontan inainte de a absorbi medicamentul.

  tratamentul de crampe, care sunt asociate cu anumite afecțiuni medicale se concentrează, în general, cu privire la tratamentul bolii de bază.
  Uneori, sunt prescrise medicamente suplimentare specifice pentru această tulburare.

  În ultimii ani, injecții cu doze terapeutice de toxina botulinica (Botox) au fost efectuate cu succes în unele tulburări de distonie, tulburări musculare localizate.
  Un răspuns bun ar putea dura mai multe luni și l’de infiltrare poate fi repetat.

  Remedii naturale pentru crampe musculare

  masaj ajută să se relaxeze mușchii, ca l’aplicarea de căldură.

  Inregistrari pentru crampe ale gambei de la piciorul

  Înregistrezi pentru a contracturilor și crampe ale gambei.
  Acțiune: relaxant muscular. Forma: benzi, ”Y”. Lungime: de sub călcâi până la poplitee spațiu. Aplica kinesio taping fără tensiune, incepand de la doar sub călcâi și prin întinderea gambei. Cu banda, folie de partea exterioară a mușchiului burțile de gemeni.

  în Cazul în care crampe este legat de pierderea de fluide, cum este adesea cazul cu activitatea fizica intensa, aveți nevoie pentru a reface fluidele și mineralele, în special sodiu și potasiu.

  Desigur, dacă crampe sunt frecvente, grave și persistente, și dacă ei răspund slab la tratamente de rutina sau dacă acestea nu sunt asociate cu o cauză evidentă, pacientul și medicul ar trebui să ia în considerare terapie mai agresiv, sau care crampele sunt un simptom al o’s boală.

  posibilitățile sunt multe, pacientul poate avea probleme

 • mișcarea,
 • nervi
 • metabolismul,
 • hormoni
 • medicamente
 • nutriție.
 • Sarcină: suplimentele de magneziu și de calciu au dovedit a ajuta la prevenirea crampe asociate cu sarcina.
  Un aport adecvat de ambele dintre aceste minerale in timpul sarcinii este important, dar supravegherea unui profesionist de îngrijire a sănătății este esențială.

  crampe profesionale este o tulburare a mișcării în cazul în care vă confruntați contracții involuntare este prelungită musculare cauzate de mișcări repetitive nu sunt viguroase sau poziții incomode.
  Aceste crampe (de exemplu, crampe scribului) sunt induse de tipul de activitate și pot fi evitate sau minimizate’o atenție la factori ergonomici ca suporturi pentru încheietura mâinii, evitând tocuri inalte, ajustarea poziției scaunului, întrerupându-l’activități și utilizează poziții, care sunt confortabile în timpul lucrului.
  Să învețe cum să evite l’supra-tensiune în timpul l’executarea de activități pot ajuta. Cu toate acestea, crampe poate fi foarte enervant în activități care sunt dificil de a modifica, cum ar fi cântatul la un instrument muzical.

  : crampe la noapte și în stare de repaus pot fi adesea prevenite cu un program de exerciții de stretching, mai ales dacă este efectuată înainte de a merge la culcare.
  Chiar o simplă întindere de mușchi de vițel în picioare, dacă sunt păstrate timp de 10-15 secunde și repetă de două sau de trei ori înainte de a merge la culcare poate fi de mare ajutor în prevenirea crampe musculare nocturne.
  Manevra poate fi repetată de fiecare dată când mă trezesc noaptea sa merg la baie și nici măcar o dată sau de două ori în timpul zilei.
  Dacă crampe musculare nocturne sunt severe și recurente, poti purta o atelă pentru a menține picioarele ia-o poziție incomodă în timpul somnului.
  Este important să poarte pantofi confortabili cu orteze pe măsura timpul zilei.

  un alt aspect important al prevenirii crampe de noapte și piciorul este l’aportul de magneziu și calciu supliment.
  Nivelurile sanguine nu poate fi suficientă pentru nevoile corpului.

  Prevenirea crampe în picioare

  Până când veți învăța o l’exact cauza crampe musculare, este dificil să înțelegem cum pot fi prevenite.

  Kinesio taping pentru cvadriceps

  Kinesio-Taping combinate pentru muschii anteriori ai coapsei

  Aplicație combinată de vast medial și vastus lateralis. Util în caz de oboseală de cvadriceps, cu dublă contracție a cvadricepsului, interne și externe, sau rigiditate musculară.

  Unele dintre sfaturi sunt recomandate de către experți și sportivi în același mod:

 • de a Îmbunătăți de fitness fizice și pentru a evita l’oboseala musculara
 • Urmează un program de antrenament treptat, pentru a evita o presiune excesivă atunci când nu sunt gata.
 • de a Efectua stretching în mod regulat după l’exercițiu
 • pentru a Face un bun warm-up înainte de antrenamente și curse, mai ales pentru picioare.
 • pentru a Întinde mușchiul gambei: menține poziția pe care o utilizați pentru a face lunges, apoi în picioare, cu un picior din față îndoit, și l’alte înapoi cu genunchii relaxat.
 • pentru a Întinde tendonul muscular: cea mai bună locație pentru a nu obosi spate este așezat pe podea, cu picioarele extinse, încercați să atingeți degetele de la picioare cu mâinile.
 • pentru a Întinde mușchiul cvadriceps: în timp ce în picioare, apucați glezna piciorului cu mâna opusă și trageți ușor călcâiul spre fese. (Repeta cu piciorul opus).
 • majoritatea crampe musculare nu sunt grave.
  Dacă aveți foarte dureroase, frecvente sau provoca îngrijorare ar trebui să se consulte medicul dumneavoastră.

  Nu ar trebui să mănânce înainte de l’ activitatea fizică sau trebuie sa te limitezi la alimente care digera rapid, cum ar fi fructe.
  Puteți schimba l’putere, mai ales în timpul verii pentru a menține un nivel adecvat de vitamine, antioxidanti si minerale (potasiu, magneziu, și calciu).
  Bananele sunt bogate în potasiu, lapte și produse lactate contin o multime de calciu, în timp ce magneziul este recomandat sa mananci cereale integrale și fructe uscate: nuci, migdale uscate, tărâțe de grâu, boabele crude, arahide prăjite, mei, Decojite și porumb.

  Dacă nu-ți pasă, un mușchi suferă o crampă va fi dureros pentru mai multe zile, pentru că este o contracție.
  Fizioterapie este foarte util, deoarece se dizolvă și pentru a preveni contractura musculară în continuare probleme în viitor.
  Terapeutul poate efectua terapie de masaj sau vă ajută să vă relaxați mușchii.