5 exerciții pentru a calma durerea de spate

Anumite modalități sunt deosebit de eficient impotriva durerilor de spate (Foto: E/iStock)

Un review realizat de oamenii de stiinta brazilieni și australian a analizat datele de la 21 de studii care au inclus-o 30 de 850 de participanți, fără antecedente recente de complicații pe partea din spate — apoi au măsurat eficacitatea de tălpi interioare, veste, centuri, educație, postural… și, desigur, de activități fizice. Potrivit cercetării, printre toate metodele testate, doar exercițiile au fost în măsură să scadă, în izolare, risc de disconfort la spate scăzut apar (35% pentru a fi exact). Și acest număr a ajuns la 45% când agitație constantă a fost legată de orientare profesională, adaptate la integritatea coloanei. Check out cele mai bune exerciții pentru a proteja spatele

Citește și: aspru război la dureri în spate

Treino de bază

În portugheză, acest cuvânt înseamnă de bază sau nucleul. Și este acolo, în mijlocul abdomenului care sunt muschii mai activat de acest aspect de antrenament funcțional. “ca am de lucru la locație, ne-am îmbunătățit stabilitatea coloanei vertebrale lombare”, atestă Aimie Peek, fizioterapeut-a Placut Parcul Spital din Anglia. “Aceasta, la rândul său, reduce aeriene de pe partea de sus de alte structuri, aplacando durerea”, complet. Componente de tehnica, ca exerciții-scândură cu o minge elvețian, sunt ușor de inclus într-o sesiune la sala de sport.

Pilates

De la originile sale, la începutul secolului al 20-lea, metoda are ca principiu alinierea coloanei vertebrale și de a consolida structura care o susține. Cum? Practicanții săi, în general, stand intr-o postura care necesită forță și echilibru, în special a trunchiului și a picioarelor. Există exerciții care utilizează echipamente, în timp ce altele sunt realizate numai cu ajutorul unor saltele. Cel mai important lucru este să caute profesori acreditați, pentru că gesturile prost executate sunt sinonime cu contuzie.

  • MedicinaO colete que corrige la postura și evitaria dores nas costasquery_builder 25 maio 2017 – 09h05

Greutate

valoarea sa este în exhaustivitate — chiar din cauza aceasta, puteți include elemente de alte modalități de menționat deja. “persoana trebuie să fie nu numai limitate la mașini și, de asemenea, nevoie pentru a contempla întregul corp în formare”, este recomandat fizice educator Tony Meireles. Aici, este un punct culminant pentru activități care dezvoltă picioare, astfel cum se face în extensor bancă. Aceasta deoarece la nivelul membrelor inferioare, atunci când puternic și ferm, perna parte din impactul pe care, altfel, s-ar supara coloana.

Stretching

sunt câteva dintre cele mai mici dureri de spate care apar din cauza dezechilibrelor musculare. “Până la o scurtare a musculaturii coapsei poate genera le, deoarece provine de la baza coloanei”, spune medicul de sport, Fellipe Thickbox. În acest scenariu, tradițional, actul de a lua mâinile de pe podea și țineți-le acolo, cu picioarele întinse, este binevenit, deoarece spike atât de mult pe spate, ca partea din spate a membrelor inferioare. Cu toate acestea, ideal este să se întindă de la cap la picioare — vestea bună este că puteți face acest lucru prin concentrându-se pe pilates, yoga…

de Înot

o Mulțime de oameni cred că principalul avantaj al acestuia este de fapt apă pentru a împinge corpul în sus, alinierea în mod natural la vertebre. Deși acest lucru poate fi de ajutor împotriva deviațiilor posturale, sport acvatic în adevărul se diferentiaza prin declanșarea picioare, abdomen, brațe, gât, și orice altceva în același timp. Această combinație de mișcări cauzele care curea musculare jurul coloanei vertebrale pentru a lucra pentru real. “Ca persoană evoluează în direct, începe să ia transformă în marginea piscinei, care întărește și mai mult zona”, spune Meireles.

Category: Fără categorie