Cum să ieși bine în poze mereu

Vrei să înveți cum să ieși bine în poze? Cu popularitatea de telefoane mobile și camerele lor, în mod constant noi facem fotografii.

fotogenic nu este o chestiune de a fi frumos sau urât, are o multime de a face cu a ști cum să pozeze, să cunosc unghiurile sunt mai măgulitor. Nu putem alege întotdeauna timp și loc, dar aproape întotdeauna vom găsi cea mai bună modalitate de a obține în fața camerei de filmat.

Astfel încât să nu displace imaginea ta, atunci când ia o fotografie aici am lăsa unele consejillos de asigurare de bază care vă pot ajuta să vezi mai bine (și de a lua mai multe fotografii, desigur).

Cum să ieși bine în fotografii: 5 sfaturi de frumusete

Sfat # 1: Zâmbet ( di pataaaaaaata)

ori de câte ori, am zâmbet fata noastra devine vesel și natură. Pentru acest motiv, cel mai bun sfat pot da este să zâmbească. Încearcă să spui pataaaaata să-ți buzele se întind și fața ta se relaxeze. Obrajii merge în sus și gâtul tău este întins, aceasta permite fata pentru a radia de bucurie, care este cea mai bună formulă pentru a fi frumoasă.

Sfat # 2: Foloseste un creion de buze

Daca esti o femeie ți-a fost ușor, și dacă ești bărbat și vrei să arăți bine în poze… în afara complex!. Rujul trebuie să fie de același ton de piele de față, scopul este de a face buzele sa para mai groase si dintii mai albi. Dacă pen-ul are unele nuanta de albastru sau roz, pentru a minimiza ton galben a dinților.

Sfat # 3: rotiți capul

Dacă aveți o bărbie pre-eminent, sau ești în fundal, sau capul este prea înclinat spre înainte, cel mai bine este de a întoarce capul ușor și fixarea bărbie, astfel încât fata ta nu este pe deplin expuse la camera. Dacă observați, cele mai multe dintre actrițele care stau pe diferite covoare roșii înclinat capul.

Sfat # 4: dintii si gingiile frumos în zâmbetul tău.

, a Continuat el cu un zâmbet, pentru că este o parte din fata mai expresiv, și în care mai multă atenție este acordată fotografii. Pentru a face acest lucru cel mai alb și mai roz pe gingii, cu atât mai bine, dar pentru asta e nevoie de un pic de pregătire în avans.

în Cazul în care dintii au ingalbenit cu timpul, incearca sa mananci o guma de mestecat căpșuni înainte de foto, sau orice fructe de culoare roșie, se va pata gingiile, buzele si dintii tai vor arata mai alb. Dacă aveți, de asemenea, la îndemână un slash de buzele rosii, intensitatea alb de dinti va prinde atenția de vedere.

Sfat # 5: Maquíllate pentru flash-uri

Dacă utilizați flash pentru a face o fotografie, asigurați-vă că este activată funcția pentru “red eye” pentru a evita, tocmai, că ochii tăi par de culoarea asta.

în Plus, dacă aveți timp pentru a aplica machiajul, ar trebui să se aplice un anticearcan in zona de sub ochi și ridurile în apropierea gurii, cunoscut sub numele de ridurile de râs. Un marker pe frunte, bărbie și vârful nasului și, în cele din urmă, un praf mat absorbi strălucire feței și nu uita îmbunătățită prin efectul de fulger.