Chirurgie plastica si cosmetice: grefe și clape

primul motiv pentru care chirurgia plastică există sunt grefe de piele: grefele sunt primele metodic chirurgie reconstructiva utilizarea de plastic pentru a face, și pentru a trata reconstituiri.

pe L’grefa este o porțiune de piele luate de la chirurgul de o casa generic numit “donator” este poziționat într-un loc definit “receptor” în cazul în care el va trăi datorită resurselor găsit chiar aici.

grefa nu trăiește propria sa viață, este o bucată de piele „moarta” de grosimi diferite pe care le obține cu un cuțit și puneți-l pe un pat receptor.
Se prinde pe ea pentru primele câteva zile, prin intermediul unui fenomen osmotic, care este, în patul live angajament prin schimburile osmotice îmbibare, ulterior, datorită fasciculului și să gemmazioni vasculare care se ridica din pat destinatarul să grefa, locuiești în grefa prin sistemul vascular, care se numește inosculamento a navei.
Grefa va trăi în acel moment se datorează faptului că acesta primește resursele necesare din cauza osmoza și apoi prin inosculamento navei, este ca un parazit.

lama este retrasă, iar grefa este numit dermatomo poate fi:

 • Manual, folosit doar ca un cuțit
 • Anvelope sau Electrice, care utilizează energia electrică
 • prin Ajustarea mână sau dermotomo doctorul nevoie de grefe de diferite grosimi:

 • Grefa de piele, subțire, care cuprinde keratinocite și unele papilare
 • Grefa de piele complet, dar care nu a fost fanere piele
 • Grefa de piele de grosime medie
 • Grefa de piele toată grosimea
 • grosimea se va schimba în funcție de zona în care medicul reconstruiește, mai precis, în funcție de adâncimea de pierderea de substanță. Mai multe pierderi de substanță legat de un ulcer și este una dintre cele mai fundamentale și mai trebuie să folosim o grefa de multe ori. Grefa de mai multe ori după ce se prinde pe ea va fi mult mai elastic și de o culoare mai aproape de original, în timp ce un strat subțire va avea un efect inestetice retragere: având în vedere căl material altoit își datorează supraviețuirea exclusiv la micromediul, care se află în site-ul de recepție, mai mult la pat este primit este slabă din punct de vedere al vascularizație și limitate de țesut de granulație este vascularizat, și cu atât mai puțin se prinde o grefa de multe ori, pentru a-l face pe receptor să dea viață unui neoangiogeneză în măsură să treacă toate nivelurile de grefa pentru a supraviețui.

  grosimea grefei trebuie să fie invers proporțională cu calitatea de vascularizație de pat primirea: mai mare pat, receptorul este de culoare roșie, bine vascularizat si oxigenat și mai attecchirà o grefă de grosime mai mare, în cazul în care patul primirea este anfrattuoso, nu este egal cu, și contaminate, mai puțin attecchirà o grefa de multe ori. Grosimea grefei este ales în scopul de a atașa grefei la pat de destinatar.

  De exemplu, în cazul unui chirurgicale de îndepărtare a unei tumori de la suprafața pielii, în cazul în care patul de granulare este chiar și roșu, chirurgul poate face o grefa full-grosime de unde să poate să crească părul, de asemenea,, dacă este un accident de drum în cazul în care patul nu este egală și de acolo a fost, de asemenea, o infecție, va face un angajament mult mai subtilă.

  grefa nu va lua numai cu dermatomo, dar, de asemenea, cu bisturiul, aceasta se numește grefa plin grosime luate la bisturiu, și ai pus-o doar într-un , zona este foarte vascularizat (cum ar fi nasul sau fața, în general), și apoi grefa de piele chiar si cu un pic de tesut adipos attecchirà foarte bine, și va fi de caracteristicile morfologice ale finală sunt foarte asemănătoare cu pielea îndepărtată cu tumora. Atunci când medicul este sigur că zona să fie reconstruite este foarte vascularizat merge la o grefa full-grosime luat un bisturiu în loc de o lamă. Un alt avantaj al grefei luat un bisturiu constă în faptul că în timp ce prelevarea de probe se efectuează cu dermatomo părăsească o zonă care este șlefuite, care trebuie să se vindece de la sine, atunci când este ridicat un bisturiu aproape la cules de zone liniare cicatrici.

  grefa, având în vedere că ea nu trăiește propria sa viață, dar are nevoie de hrană de la etajele inferioare, în primele zile ar trebui să fie păstrate cât mai aproape de patul receptor: dacă receptorul este în formă de lighean și grefa nu poate fi în formă de cort, în caz contrar grefa moare, intră în necroză. Această manevră ia numele de adezivul de grefa de la rana dressing bandaj, atunci când treceți pe zona primit grefa este ambalat cu un pachet de tifon și se lasă la ochiuri lungi, care apoi sunt înnodate deasupra tifon, iar acest efect de comprimare a pachetului de tifon peste grefa îl împinge pe pat receptor, astfel încât să creeze o consistenta perfecta, fara zone moarte.

  Dacă medicul consideră că pot crea mici colecții sau zone moarte, aceasta este mai bine pentru a face reduceri mici, astfel încât pentru a permite lichidului la ieșire. ideea fundamentală pentru înrădăcinare a grefei este de compresie, care trebuie să fie lăsat în pace pentru cel puțin 7 zile, chiar de mișcări oscilatorii sau translatori nu permit grefa de a lua rădăcină în mod corespunzător.
  CLAPE:

  clapa este o porțiune de țesut anatomice mai gros dell’grefă, format prin piele, subcutanat, sau, de asemenea, de la fascia de mai jos, care este transferat de la o casa “donator” la o “receptor”. Viață proprie ca acesta este conectat la loc “donator” printr-un peduncul, de la care primește substanțe nutritive și l’de oxigen de care are nevoie.

  clapeta de a trăi propria viață, are, cum se spune în limbaj tehnic, un peduncul, care este, o parte prin care rămâne atașat la sediul central al donatorului, și prin aceasta pediculului lamboului provine sale de aprovizionare de sange. Chirurgul taie clapa, astfel încât să fie sigur că lățimea pediculului este suficientă pentru a aduce circulație corespunzătoare a întregului segment.
  Avantajul de lambou este de a avea un cerc de independent și autonom, indiferent de zona de recepție.
  peduncul este fundamental bond, care garantează supraviețuirea clapa este același lucru.

  grefa este folosit în toate pierderilor de substanță în suprafață care rezultă din traume, export, cancer, accident, arde… . Sunt pierderi în suprafață care nu expuneți la materiale nobile (os, vas sau nerv), care nu au capacitatea de a autocoprirsi cu un sistem de granulare spontan.
  În caz de expunere, de aceste țesături nobile, se scurge un foarte consistent substanță în care o grefa nu reușește să prindă rădăcini. Astfel, în caz de pierdere de substanță de-a lungul grosimea de o anumită importanță, cu expunerea de materiale nobile (os, vase, tendoane, mușchi și nervi), care poate duce la traumatisme, tumori, malformații sau boli, este necesară reconstrucția cu un lambou.
  Flapsurile sunt un alt instrument-cheie pe care chirurgul le are la dispoziție pentru a efectua acțiuni de tip reconstrucție mai complexe.

  potrivit cunoștințe anatomice de circulație care pătrunde în lambou să fie viu, apoi, pe baza de tip de vascularizatia, există două tipuri de bază de clape:

 • clape randomizat sau aleatorii, care sunt cele mai simple, din piele. „Randomizat” înseamnă că aceasta afectează într-un anumit mod, folosind criterii empirice (de exemplu, care derivă din experiență) din geometrică, de exemplu, prin utilizarea unui anumit raport între amplitudinea peduncul și lungimea de clapa. chiar dacă în peduncul medicul a constatat prezenta orice navă, știu că suntem din arteriole, există o circulație topografic notă. Cu anumite proporții de până la anumite rapoarte, clapeta supraviețuit, și dacă depășesc în schimb, partea distală nu poate supraviețui. Mai mult tulpina este oprit, cu atât mai mult va fi vascularizat, sunt precis raporturile de înălțime/lățime în funcție de locația dvs., de exemplu în picior, care nu este vascularizat, baza ar trebui să fie păstrate lățime și înălțime este scurt, în fapt, dacă acesta a fost aproape de pedunculul și partea de sus a clapetei, sângele nu ar fi capabil să ajungă până la sfârșitul benzii.
 • Aceste benzi sunt primul concettualizzati. Designul lor depinde numai de aceste raporturi geometrice ale empirice de tip între amplitudinea peduncul și lungime.

  Aceste rapoarte, de asemenea, variază în funcție de diferite zone ale corpului: în general, raportul este de 1:2, cu toate acestea, există zone care sunt mai vascularizate (cap, gât și față), unde se poate ajunge la 1:3, și alte regiuni în care presiunea și densitatea vaselor este inferior (membrele inferioare), iar raportul este de 1:1,5 (de exemplu, dacă peduncul este 1, lungimea lamboului poate fi un maxim de 1,5, în timp ce în stomac, care este, de asemenea, slab vascularizate, se poate ajunge la flapsurile de metri, cu un raport de 1:1.

  Cu toate astea, am ajuns empiric.

  studiul de chirurgi din material plastic a intrat în cercetarea flapsurile sunt bine vascularizate, chiar dacă cu o penducolo bine (o racheta de tenis). Acest concept, cu toate acestea, nu este posibil să clapele studii clinice randomizate, controlate, pentru că în ele există borcane de aleatoare, care sunt din plexul la nivelul pielii, dar nu știu cu precizie mișcarea din această regiune.

 • lambouri axiale, sunt cei care se opun clape randomizate. Sunt clape care au un vasculare axa cunoscut de când te cunosc anatomia vasculara a districtului și angiosomi (teritoriile de relevanța fiecare vaza). Chirurgia plastică a cartografiat tot corpul în termeni vaselor de sânge, pentru care puteți obține să știți navei care perfonde-o anumită zonă, scheletrizzarlo, care este, de căutare pentru fizic cu palpare sau cu doppler și-l izoleze, și apoi scoateți toate tesatura din punct de vedere cardiovascular depinde de peduncul. Pedunculul este îngust, prin urmare, va permite o cotitură arc foarte mare.
 • de aspectele geometrice au fost depășite prin cunoașterea de tip anatomic: să cunoască și să izoleze navei permite o mai bună mobilizare a lamboului în loc să fie reconstruit.
  De asemenea, știind unde sunt vase aveți opțiunea de a elimina complet segmentul cu tulpină și puneți-l într-o casă departe, va restabili continuitatea vasele cu navele selectate, aproape de locul de defect, în scopul de a restabili la segmentul transferat în circulație de sânge: este un concept de auto-restaurarea cerc în interiorul segmentului.

  clapeta de axial este cel mai dificil de a sculpta, deoarece acesta servește un manual de microchirurgie, pentru că atunci când vei ajunge pe navă trebuie să fie atent să nu-l taie, în caz contrar întregul lambou de piele pe care a fost gravat moare. Cunoștințe tehnice necesare și topografice vascularizație mai mult decât cele necesare în caz de scolpimento de clape, randomizate, care este doar important să se respecte dreptul de rapoarte înălțime/lățime.

  potrivit mișcarea care flapsurile sunt pentru a merge pentru a închide defectul, clape randomizat poate fi: