Carnea de porc este esențial în dieta ta

Despre carne de porc există o anumită confuzie. Mulți oameni nu sunt conștienți de beneficiile sale pentru sănătate, și, în multe cazuri este redus sau chiar eliminat, cum este cazul de unele religii. Cu toate acestea, carnea de porc este un aliment de prima: proteine, minerale, grăsimi și vitamine dovedi. Păstrați lectură și veți înțelege de ce.

regim alimentar echilibrat aveți nevoie pentru a include proteine, grăsimi și carbohidrați, dar nu în nici un fel. Modul în care se combină aceste elemente nutritive, proporția și calitatea de aceleași influențe în sănătatea ta.

Dacă sunteți în căutarea pentru alimente care au un procent ridicat al acestor substanțe nutritive și de calitate, carnea de porc este unul dintre cele mai bune opțiuni.

Dacă vă este frică de grăsime de porc, ar trebui să știi că multe bucăți de carne de vită sunt mult mai suplu decât cele de la alte animale.

de grăsime de porc

Este cunoscut faptul că de carne roșie sunt foarte procesate nu sunt foarte sanatoase pentru cantitatea de sare și grăsimi saturate care vine cu ea. Cu toate acestea, carnea de porc, alb are un procent mai redus de acizi grași saturați.

Și dacă o proporție mai mare de grăsimi mononesaturate și polinesaturate, acizi grași, acizi, bun pentru colesterol.

Chiar și în comparație cu bucăți de carne de pui, unele părți din carnea de porc sunt aproape la fel de slaba. De exemplu:

știai că 100 de grame de cotlet de porc a 136 calorii și 3,9 grame de grăsime și 100 de grame de pulpe de pui, are 135 de calorii, și de 4,4 grame de grăsime?

în Plus, grăsimea din carnea de porc este ușor de a șterger, deoarece este subcutanată. Acest lucru înseamnă că se separă cu ușurință. Puteți face cu ușurință cu cuțitul, atât în timpul de gătit, ca și în timp de servírtelo pe o farfurie.

Țineți minte că într-o dietă sănătoasă și echilibrată, inclusiv 20 % și 25% din totalul zilnic de calorii trebuie să provină din grăsimi, și mai puțin saturate, cu atât mai bine.

proteinele din carne de porc

în conformitate cu proporțiile corespunzătoare de nutrienți, proteine pe zi ar trebui să fie între un 10% la 35% dl total de calorii.

este foarte interesant de a consuma alimente care au un procent ridicat de proteine. Din nou carne de porc este o opțiune mare.

muschiulet De porc 20% proteine, și în plus față de o valoare biologică ridicată, deoarece are un număr mare de aminoacizi esentiali.

vitamine și minerale în carnea de porc

carnea acestui animal include vitaminele a Complexul B, în special B1, care se găsește în cantități mai mari în alte tipuri de carne.

pe de altă parte, în carne de porc putem găsi aproape toate mineralele, deși fier și zinc merită o atenție specială. Precum și potasiu și fosfor.

În infografic, care va arăta mai jos puteți vedea nutrienți oferă, carne de porc.

Nutrientes de la Carne de Cerdo

te poți gândi la vreun motiv pentru care să nu includă în dieta de carne de porc?

după Cum ați văzut, substanțe nutritive și raporturi, a devenit un aliment de bază, poți chiar să includă o diete pentru pierderea in greutate. este Întotdeauna că doar o aruncătură de băț de la placa, sau fierte.

Ca tot secretul este în proporții, dacă acceptați această mâncare la masa ta, de la 2 la 3 ori pe săptămână, veți obține un echilibru perfect în dieta ta.