Copiii care se nasc cu probleme în intestin

enterocolita necrozanta neonatală este o problemă care poate afecta intestinul în unele nou-nascuti. În special, cu copiii prematuri (născuți înainte de săptămâna 37 de sarcină), nou-născuți cu greutate mică, copiii cu boli de inima, orice boli pulmonare sau nou-nascuti cu sângerări majore.

Simptome de enterocolită necrozantă la nou-nascuti

avem în minte un singur lucru: sângele este vehiculul prin care sunt aduse de substante nutritive pentru diferite organe și sisteme. Acest lucru va permite organismului să funcționeze corect. Ei bine, în caz de enterocolita este angajat la acces de sange si de oxigen la diferite zone ale intestinului subtire (ileon distal) și gros (colon proximal). Ca urmare a acestui biet perfuzie a intestinului poate fi o slăbire a fel și o infecție secundară generalizată.

din punct de vedere clinic, copilul cu fasceita prezinta semne nespecifice de boală (de culoare gri, desigur, o anumită dificultate de a respira, cea mai mică mobilitate), împreună cu semne și simptome specifice (abdomen umflat, emisia de scaune cu sânge). La rândul său, se poate manifesta o febră.

Diagnosticul și tratamentul de enterocolita necrotizanta la sugari

Pentru a diagnostica această condiție, suspiciunea clinică este importantă. Să-l susțină va fi făcut o radiografie simplă a abdomenului. În același lucru poate obiectiva un model de miez de pâine, cu gaz în interiorul peretelui intestinal, de gaz în vena portă a ficatului numită vena portă, aerare, tulburări de peritoneu, etc.

tratamentul este ușor deductibilă. Dacă intestinul este compromis, cel mai rezonabil este de a lăsa copilul pe o dieta este absolută (va trebui să fie hrănite printr-o venă până când este mai bine). Va fi plasat un tub nasogastric și va fi administrat la copil, antibiotice. În cazurile mai severe este de gând să prezinte copilul la tratament chirurgical.

Ivan Carabaño Aguado

Șef al departamentului de Pediatrie

Spital Universitário Regele Juan Carlos

Spitalul General de Villalba

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp


 • Comentarios
 • Legate

  de Cumpărături pentru mama si copil înainte de livrare

  inteligenței la copiii prematuri

  ce vârstă copiii prematuri începe crawling

  sarcinii nu ar trebui să oprească tratamentul împotriva cancerului

  Luna grija de copii Prematuri

  Simptome de morte fetale în timpul sarcinii

  0 comentarii

  O mais visitado

  10 idei pentru a vă conecta cu copilul tau

  copiii pot învăța cu visele lor

  riscurile muncii la o femeie gravidă

  provocarea de a fi o femeie, o mamă și un lucrător

 • Quem somos
 • Termos de uso e privacidade
 • Leute știu
 • Anunciantes
 • Mapa face site-ul
 • GuiaInfantil.com este un lider în audiență între site-uri pentru părinți cu 8,5 milioane de vizitatori unici în Brazilia, America latină și Spania

  Toate direitos reservados Degetul mare Media S. L. © 2000-2018. Licență SGAE SGAERRDD/5/267/10111012